Podrobnosti o tem, kako narediti kruh v Minecraftu

V tem gradivu bomo razmislili, kako se "kruh" poveča. V svetu iger, kot v resničnem svetu, je proizvod osnova prehrane. Oglejmo podrobno različne vidike njegove priprave.

Priprava

Reševanje vprašanja, kako narediti kruh v Minecraftu, bo od nas zahtevalo vrsto veščin. Prebivalci tega virtualnega sveta so prisiljeni prevzeti različne poklice. Prva sestavina, ki jo moramo doseči, je pšenica. Poleg tega vprašanje, kako narediti kruh "Minecraft", ni mogoče rešiti brez strojnega orodja. Zgraditi ga je treba vnaprej. V tem primeru nas bo zamenjal s tradicionalno pečjo za pripravo kruha. Pšenico moramo postaviti na klop. Dobimo kruh. V tem virtualnem svetu je veliko druge hrane. Kruh je sposoben obnoviti dve in pol enot zdravja.


Ta izdelek lahko zagotovi našo naravo stabilno oskrbo s hrano, ki ni odvisna od naključnosti. V odsotnosti potrpežljivosti ali žeje za gojenjem je mogoče ugotoviti, da je kruh mogoče najti v končni obliki. Pojavlja se v vaseh, nedaleč od stanovanj, na ozemlju zapuščenih rudnikov in tudi v zakladnicah. Vendar pa je priprava bolj zanesljiva metoda.

Pšenica

Kako peči kruh v Minecraftu? Za začetek potrebujemo pšenico. Njena kultivacija je očitno najtežja faza v vsakem kuhanju. Kmetovanje v tej igri lahko velja za ločeno znanost. Začnimo z izdelovanjemmotivi S svojo pomočjo se lahko sprostite. Iz slednjega je potrebno odstraniti zgornjo plast. Brez tega pridelki ne bodo začeli rasti. Razsuta zemlja ima temnejšo barvo kot navadna. In sam lik ne bi smel hoditi po obdelani zemlji, drugače pa se bo potopil. Polje morate premakniti tako, da držite tipko Shift. Nato bomo potrebovali semena, ki jih lahko dobimo tako, da uničimo bloke trave. Kasneje jih bomo lahko dobili v času žetve. Po tem je treba posaditi semena, vendar ta postopek zahteva dodatno razlago.

Pristanek

Preden se naučite, kako pripraviti kruh v Minecraftu, morate pripraviti polje. Najprej izkopajte 3 rovinge. Njihova dolžina mora ustrezati prihodnjemu polju. Potem napolnimo jarke z vodo, rahlo zemljo, sadimo semena. Za zadnje dejanje uporabite desni gumb miške. Mimogrede, polje je treba zalivati ​​čim pogosteje, ne škoduje, samo koristi. Na semena ni mogoče neposredno zaliti vode. Zdaj ustvarimo ograjo okoli polja. To bo zaščitilo pridelke pred živalmi, ki potujejo po okrožju. Poleg tega, da bi naš lik zgradil osebni prehod. Na naslednji stopnji, na ograji, namestite bakle, na vseh primernih mestih za to. Rezultat je neverjetna lepota. Vendar pa se ta pristop ne uporablja samo zaradi estetskega užitka. Baterije ustvarjajo svet, ki je nujen za rast sadja. Od zdaj naprej se bodo množili tudi ponoči.

Zbiranje

Nadaljujemo do zadnje faze odločitve o vprašanjupot v "Minecraft" za izdelavo kruha. Treba je počakati, da pšenica zori. Nato nadaljujte z žetvijo. Približno dan realnega časa bi moral miniti, preden se virtualni svet "MaineCraft" dvigne na pšenico. Šele takrat ga lahko zberete. V virtualnem svetu, ki ga zastopamo, lahko ustvarite tudi podzemna polja, ki so prilagojena pridelavi pšenice. Ta rešitev ima več prednosti. Polje tega tipa ne zavzema prostora na tleh, ki je potreben za različne stavbe. Rudnik je primeren za ureditev takega zemljišča. V tem primeru je še posebej pomembno vedeti, da lahko žita rastejo samo v luči bakel. Toda v ograji ni potrebe, ker se lune ne pojavljajo v luči bakel.

Sorodne publikacije