Zmrak somraka v ognjišču: opis

Twilight Dragon je redka kartica v igri HearthStone. Priljubljena je med ljubitelji istoimenskih dnevnikov. Dobro se priporoča v povezavi z drugimi karticami. Več o tem bomo obravnavali v članku.

O projektu

HearthStone je spletna igra, kjer potekajo bitke v načinu zabave s kartami. Zmaga je odvisna od krova, sreče in zmožnosti pravilnega postavljanja "borcev" proti sovražnikovim kartam. Zbiranje močne zbirke je največji izziv. Dobite ga kot nagrado ali pa kupite v trgovini. Šteje se, da je kartična bitka zmagala, če je zdravnikovo nasprotje nič. Občasno razvijalci proizvajajo dodatke, ki uvajajo nove kartice v igro z edinstvenimi bojnimi kliki. Dnevniki omogočajo izkušenim igralcem, da postanejo še močnejši, in začetnikom omogočijo tekmovanje z velikimi ribami.


O somrakih zmajih

Rečeno je, da ta bitja ne hranijo le energije, ampak tudi sendviče s klobaso. Zemljevid je redka, spada v strokovni dnevnik. Če se ustvarite iz prahu, boste morali porabiti približno 100 enot snovi na navadnih in 800 na zlato. Pri razprševanju prvi igralec dobi 20 prahov, drugi pa 100. Zmaj ima bojni krik, ki se lahko uporabi v bitki: +1 za zdravje za vsako kartico v roki. Če želite igrati bitje, morate porabiti 4 kristale. Torej, če je pred 4. korakom uspelo ohraniti prednost na igrišču, bo Twilight Dragon pomagal popraviti. Kača ima 4 napadalne enote in 1 zdravje. Druga številka pa se bo spremenila glede na številokartice v roki. Razumeti je treba, da bojni krik deluje le, če se igrate iz roke. Če se je kartica pojavila na mizi za dejanja drugih, potem učinek ne bo. Na primer, v polju Da, Sharaj ga lahko izvleče iz dnevnika s številkami 4/1. Na bojišču bo malo smisla.


Razsodba

Sam Dragon ne bo prinesel veliko koristi. Samo v povezavi z drugimi karticami. Na primer, krov deluje dobro na začetku igre, če obstaja Warp of Darkness in zmajska tehnika. Ko ugasne tehniko, igralec objame polje z bitjem, katerega rezultati se nato spremenijo od 2/4 do 3/5. Poleg tega bo ljubitelj kril teme med širjenjem sovražniku povzročil 3 poškodbe, če je v roki vsaj en zmaj. Ko bo Brann Bronzborod do takrat na polju, se bo krik podvojil. Ker morajo tako začetniki kot strokovnjaki skrbno preučevati učinke kart in razmišljati o taktikah bitke. Po tem, ustvarite močne edinstvene dnevnike, da bi osvojili tudi najmočnejšega nasprotnika v igri. In ni pomembno, kdo bo zadel udarec: Twilight zmaj ali isti Sharjah. Glavna stvar je zmaga!

Sorodne publikacije