Pokemon go: kako igrati, vodniki, navodila

Na tej točki je varno reči, da je Pokemon Go postal najbolj priljubljena igra v vesolju žepnih pošasti. Kako jo igrati na različnih platformah, se zanjo ukvarja več deset tisoč uporabnikov. Mehanizem namestitve je drugačen in najbolje je, da vse podrobnosti poznamo posamezno, da lahko pozneje zaženemo uspešen zagon.

Opis igre

Glavna točka popularnosti je dejstvo, da morajo ljudje s svojim pripomočkom v Pokemon Go voditi resnični svet. Kako igrati ta projekt so sprva spraševali ljudje po vsem svetu, toda kmalu so mehanizmi postali znani. Človek mora samo teči okoli mesta z digitalno napravo, ki ima internetno povezavo. Zaradi povezave do lokacije se na zaslonu prikaže dejansko stanje na terenu. V prihodnosti morajo uporabniki prenesti hišne ljubljenčke, jih usposobiti za razvoj in povečati njihovo moč. Zaključna faza je boj za nadzor območja v obliki dvoran. Vsaka soba je odgovorna za njeno lokacijo in lahko sprejme le enega Pokemon za zaščito. Da bi okrepili nadzor nad območjem, milijoni oboževalcev po vsem svetu vozijo ali prevožijo kilometrske razdalje in lovijo za žepne pošasti.Namestitev na "Android" (prvi del)

Za operacijski sistem Android ni dvoma, kako igrati Pokemon Go. Razlog za to je bila enostavnost namestitve, za katero so poskrbeli razvijalci japonske družbe "Nintendo". Najprej morate prenesti datoteko APK v napravo. Naprej v nastavitvah tabličnega računalnika alipametni telefon mora imeti možnost namestiti programe ne samo iz glavnega vira. To lahko storite v razdelku "Zaklepanje zaslona in varnost". Pri tem igra zelo pomembno vlogo sama različica namestitvene datoteke. Da ga ne bi zamudili, je najbolje, da se prijavite v APK Mirror in poiščete igro, ki jo potrebujete. Nato si oglejte različico in izberite najnovejšo različico. To bo dodatno zagotovilo za varno namestitev. Ne bo nobenih težav s tem, kako začeti igrati Pokemon Go, saj bodo prvotna navodila prisotna.Nadaljevanje namestitve na Androidu

Da ne boste še naprej postavljali vprašanj o tem, kaj storiti v Pokemon Go, kako igrati, morate slediti navodilom jasno. Prijavite se v center za sporočila in kliknite prej preneseno datoteko APK. Namestitev se bo začela, kar bo trajalo nekaj minut. Pričakujte konec postopka in preverite dostop do igre kamere, spomina in GPS-a. To so osnovni parametri, brez katerih projekt izgubi svoj pomen. Pojdite na točko aplikacije, poiščite "Pokemon GO" in preverite dovoljenja tam. Če tega ne storijo, jih vstavite z običajnimi kljukicami. Ta način namestitve ima eno minus - ročno posodabljanje. Če dobite novo različico, ne smete biti izgubljeni in poiščite nov način igranja Pokemon Go na Androidu. Samo naredite vse za namestitev platforme znova.

Namestitev na iOS

Apple se je navadil na zaustavitev svojih naprav, zato je težava pri namestitvi iger za tablete in pametne telefone tega proizvajalca večja. Če želite začeti s posebno aplikacijo, zapustite registrirani Apple ID. Pojdi naglavne nastavitve, nato v razdelku "Jezik in regija" izberite eno od treh držav - Združene države, Avstralijo ali Novo Zelandijo. Vredno je omeniti, da igralci, ki iščejo način igranja Pokemona Go brez GPS-a, preprosto izgubijo čas. Za vse naprave je potrebna vezava na položaj. Sledite navodilom za prenos igre v App Store. Ker ste odjavljeni iz računa, vas bo igra pozvala, da ustvarite nov račun. To storite samo na drugem e-poštnem sporočilu, ki prej ni bilo uporabljeno v storitvi.

Nadaljevanje namestitve na iOS

Ko vnesete pošto, morate izpolniti naslov novega navideznega kraja bivanja v izbrani državi v razdelku "Jezik in regija". Samo pojdite na zemljevid države na mreži in poiščite pravo hišo z določeno številko. Hkrati bi moral biti indeks te regije tudi pristen in relevanten za regijo. Če tega ne storite, potem vprašanje, kako začeti igrati Pokemon Go, ne bo izgubilo svojega pomena in bo to moralo storiti znova. Z novega računa lahko preprosto nastavite igro in preklopite na stari račun po meri. Treba je spomniti, da projekt ne bo posodobljen, čeprav bo deloval v običajnem načinu. Ko pride nova različica, pojdite na ustvarjeno Apple Apple ID in prenesite. Brez ameriške bančne kartice bo nakup noter za pravi denar nerealen, vendar je to majhna izguba. Vse te neprijetnosti so posledica dejstva, da igra v CIS še ni bila uradno izdana. Razvijalci nenehno širijo seznam lokalizacij, ker bo kmalu dostopvsaka država na svetu.

Namestitev na osebni računalnik (prvi način)

Nekateri uporabniki raje uporabljajo svoj prenosni računalnik kot pametni telefon ali tablični računalnik. Za njih je ključno vedeti, kako igrati Pokemon Go na računalniku. Za začetek morate namestiti Nox App Player in prenesti že znano APK datoteko iz članka. Določite pot v emulatorju v namestitveno mapo za igro in jo nastavite na ta način. Zaženite igro, vendar ne gredo naravnost v digitalni svet žepnih pošasti. S pomočjo ekipe Geocods-ja vnaprej izberemo mesto na zemljevidu sveta, kjer želimo loviti Pokemon. Kliknite na miško in kliknite V redu. Če tega ne storite, bo uporabnik samodejno vrnil uporabnika v Sydney, in namesto da bi spremenil spletno mesto, razvijalci blokirajo račune, ker menijo, da so goljufivi. Zadnja točka je, da vnesete starost in se povežete z računom pri Googlu ali z ločenim računom v igri.

Drugi način

Če želite namestiti projekt na Windows, morate vedeti o drugem načinu igranja Pokemon Go. V Bluestacks, to je storjeno v nekaj korakih in zahteva pozornost. Če želite začeti, morate sam prenesti simulator in če že obstaja v računalniku, ga popolnoma odstranite, da ponovno zaženete računalnik in ga znova namestite. Zdaj v meniju Start iščemo ukaz Zaženi. Za novejšo različico operacijskega sistema se program Regedit izvaja preprosto, ne da bi bilo treba iskati po ukazu. V oknu urejevalnika registra morate iti skozi pot HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE BlueStacksGuestsAndroidConfig in tamparameter Camera, da spremenite vrednost iz ene na nič. Nato morate namestiti program Kingroot kot odpravo napak v sam emulator. Ko se pojavi gumb "Poskusi", se bo napredek začel in ko bo dosegel 100%, znova zaženite emulator. Nato namestite Lucky Patcher v simulator in dovolite dostop. Premaknite datoteko APK iz aplikacije Fake GPS v Dokumente v računalniku. Vrnimo se na zadnjo nameščeno aplikacijo in prikaže se funkcija "Ponovi razvrščanje". Odpre se vodnik, s pomočjo katerega je potrebno iz lažnega GPS-a določiti pot do APK datoteke. Pri izboljšanju namestitve se strinjate, vendar ne znova zaženite osebnega računalnika.

Nadaljevanje

Da ne bi več imeli težav s tem, kako igrati Pokemon Go na računalniku, morate jasno slediti navodilom. Pustite Bluestacks le dva zavihka - "Dobrodošli" in "Android". Na zadnjem ponovnem zagonu emulatorja. Sedaj namestite igro v Bluestacks. Zdaj zaženite Lucky Patcher, tam pokličete funkcijo Advanced Search in poiščite aplikacijo Fake GPS sistema. Ko ste zagnali, aktivirajte strokovno spremembo in na odprtem zemljevidu preprosto izberite želena mesta za ulov žepnih pošasti. Vklopi žični GPS, zdaj lahko greš z Lucky Patcherjem. Zadnji korak je nastavitev Androida. Ne dovoli Googlu dostopa do vaših podatkov o lokaciji, tako da ni trik. Zdaj lahko začnete projekt in uživate v lovu kadarkoli.

Osnove

Če ste postavili, se pojavi prvo vprašanjekaj storiti in kako igrati Pokemon Go. Hyde se začne s potrebo po gibanju po svetu in pozornosti na promet tretjih oseb. Če se veje na drevesu premikajo, se hišni ljubljenček skriva tam, pojdite tja, da ga ujamejo. Različni Pokemoni se dogajajo z vsemi vrstami frekvenc. Redke in močne bitja so veliko bolj zapletene kot standardni Pigi, Vidla in Ketperpi. Kljub temu pa bo dosledno lovljenje vedno dalo želeni rezultat. V spodnjem vogalu so pogosto namigi o približevanju kraju, kjer se študenti skrivajo, vendar preprosto ni posebne smeri ali razdalje do določene smeri. Pomembno vprašanje je evolucija, zaradi katere je Pokemon veliko močnejši. Druga in tretja oblika imata vedno močnejše parametre in lahko hitro preučujeta različne napade. Ko lovite hišnega ljubljenčka, ga vedno imejte v perspektivi in ​​si oglejte njegov prihodnji razvojni potencial. Začnite delati z njim v najbližji dvorani, se povežite s prijatelji in prevzamite svoje ozemlje. Glavna stvar - to je prav, da namestite projekt na izbrani napravi, in potem bo vse prišel čez čas.

Sorodne publikacije