Guilds War 2 igra: pregled, posebnosti prehoda in ocene

Vsakdo pozna zahodne igre žanra MMORPG. Zadnji izmed velikih projektov se imenuje Guilds War 2. Pregled tega dodatka je predstavljen spodaj. Ta igra spada v obdobje, ko so ljudje uporabljali prenosno konzolo. Takrat se je delo s tehnologijo "Pay and Play" zdelo čisto azijsko in nedostopno domačemu igralcu. Toda ti časi so že dolgo pretekli. Trenutno se je projekt spremenil in pridobil veliko popularnost. Poglejmo v članku vse razlik v procesu igre.

Značilnosti in razlik

Prva stvar, ki jo je treba opozoriti, je številka "dva" v naslovu. Kaj to pomeni? Le malo jih razume to subtilnost. Ta številka je ventilatorska storitev. Namenjen je fantom, ki imajo radi celo vrsto iger. Ta projekt je dodatek originalni igri Guild Wars. Za tiste, ki so že nekaj časa v projektu, so razvijalci ustvarili posebne popuste in promocije. To je možnost Hall of Monuments, ki vam omogoča, da dobite nekaj edinstvenih stvari v obliki bonusa. Vendar, če oseba ni seznanjena z igro ali se hitro vrže na stopnjo usposabljanja, mu tega ni treba zamuditi. Pravzaprav imajo ti bonusi le malo učinka na igro, le malce presenečenje, ki bo igralcem omogočilo dober vtis. V projektu je glavna stvar, da pravilno nastavimo vse sile.

Dirka

V igri Guilds War 2. Pregled je vseh pet predstavljenih spodaj.
 • Ljudem je težko reči nekaj posebnega ali zanimivega.
 • Vikingi ali nori, ki živijo na določenem območjuimajo precej visoko višino - približno dva metra.
 • Mačke Charruses se zdijo zelo agresivne.
 • Azura je zvit mali izumitelj.
 • Rastline - ljudje, ki so vsi znani kot vasi, so zelo srčkani.
 • Vsak ima svoje težave. Ljudje so na primer močno prizadeti s centaurji, ki nenehno poskušajo uničiti njihov sistem. Azura nenehno trpi vstajanje zavore. Junak igralca najprej živi v glavni regiji - od nje se začne proces igre. Postopoma se črpa, sčasoma postane bolj strma in močnejša. Kasneje razume vse zapletenosti zgodb in ugotovi ime glavnega krivca. Njegov (on je glavni šef) je mogoče najti na ravni 80 - na zadnji.

  Character

  Pregled Guild Wars 2, katerega pregled je odličen, se mora nadaljevati z malo opisom sistema za ustvarjanje znakov. Vzporedno s splošno zgodovino se oblikuje biografija glavnega. Človek (igralec) lahko samostojno izbere svojega lika in mentorja. Ti dejavniki močno vplivajo na naloge, ki jih bo igralec prejel med igranjem. Včasih se taka "vilica" pojavi v sredini ali na neki stopnji. Nekatere naloge imajo naenkrat več različnih udov. Vsi dialogi v zvezi z misijami so izraženi. Na žalost ni ruske različice.

  Razlike

  Pregled Guild Wars 2: Srce trnov mora pojasniti: igra ima posebne razlike. O tem, kaj so in o čem so vse, bomo nadalje razpravljali. Da bi bralec razumel vse posebnosti igre, je razprava predstavljena vpojasnilo o delovanju možnosti. Aktualna vprašanja za igralce:
 • Ali naj začnem igrati?
 • Je res, da je tako dobra?
 • Kaj se razlikuje od drugih MMORPG iger?
 • O tem še naprej. V tem procesu lahko opazite veliko število posebnih NPC-jev. Pojavijo se z določenim znakom nad glavo junaka. Če govorite o liku, bodo njegova prizadevanja delala nekoliko drugače. Večina sveta iger "polnjene" z različnimi znaki in znaki. Razlikujejo se po pomenu, pomembnosti in razširjeni vlogi. Na primer, tisti junaki, ki čakajo na pomoč glavnega lika, so na zemljevidu označeni s posebno ikono. Lahko gre za vojake, rudarje in strahopetne nadzornike. Takoj, ko junak pade v obseg teh znakov, se gostje samodejno vklopijo. Za takšne, kot v mnogih igrah, ni potrebno interakcijo z istim bojevnikom in tako naprej. Vsi igralci, ki so na isti lokaciji, so združeni v zabavi. V finalu je nagrada razdeljena med udeležence in akcije so pripisane vsem, ne glede na to, kdo so. Kot spodbuda so lahko izkušnje, karma in seveda denar. Vsi znaki, ki jim junak pomaga, lahko včasih svojim delom sporočila pripišejo notranjo valuto.

  Quests

  Poštni nabiralnik v igri Guilds War 2, ki vam bo omogočil razumevanje edinstvenosti projekta, je preprost gumb v notranjem meniju. Če želite prebrati ali poslati sporočilo, vam ni treba iti v poravnavo.

  Vse naloge so sestavljene iz več nalog. Človek lahko samizbrati, kateri od njih želi storiti. Shema gostov je predstavljena spodaj. Na primer, za pomoč kmetu potrebujete:
 • krmo goveda;
 • ubiti vse glodalce;
 • vzpostavitev pasti itd.
 • Po zaključku ene od nalog se ponovno napolni vozni pas. Zahvaljujoč njej lahko jasno razumete, koliko je ostalo do dokončanja iskanja. Slednji so prilagojeni igralcem, ki so prisotni na lokaciji. Morate razumeti, da če je igralec na tem območju edini, potem mu bo uspeh hitro pripisan. Več igralcev, počasneje.

  Dinamični dogodki

  Pri pregledu igre Guild Wars 2 moramo omeniti tudi druge značilnosti. Dinamične naloge se aktivirajo v samodejnem načinu ali po opravljanju določene naloge. Primer tega je lahko ta situacija. Na primer, če igralec obravnava postelje, znak, kot je NPC, pogosto mine. Prosil vas bo za pomoč, če vam bo dal primer, kako sodelovati v bitki. Na zaslonu bodo prikazani posebni označevalci in trakovi življenja, ki vam omogočajo, da razumete, koliko je ostalo za zaščito ljudi. Če je prikolica po končani bitki v normalnem stanju, se dogodek nadaljuje. Na primer, vitez lahko zaprosi za dodatno pomoč - zaščiti tabor od napada. Če oseba ni opravila naloge, bo preložena na določeno obdobje, udeleženci pa bodo še vedno prejeli nagrado. Vendar je treba razumeti, da je majhna.
  Za vsako igro se ustvarijo posebne opravilne verige. Na začetnih območjih igralec dobi običajno igronjihovo število pa se z naraščanjem ravni značaja zmanjšuje. Ko gre za kombinacije dinamičnih nalog, se končajo z dejstvom, da mora človek premagati šefa. Opozoriti je treba, da takšna ideja ni potrebna. Nekateri dogodki se lahko ponovijo. Na primer, ko pridejo v vasi, igralec vedno opozarja, da je vedno blizu postelj, da se vstane iz postelje. Nekateri šamani bodo igralca nenehno ubijali. Vendar to ni nadležno.

  Kompleti spretnosti

  Nadaljujemo s pregledom priložnosti. Guilds War 2 ima posebno vrsto spretnosti. V veliki meri so odvisni od samega značaja lika. Na nekaterih resnih odtenkih, celo takšne podrobnosti kot orožje. Vsak razred junaka lahko ozdravi ali reši smrt soseda. Nekateri znaki so lahko v več cehovih. Vsi viri se samodejno razdelijo. Ni treba hiteti, da izvlečete, na primer, rudo, da poberete vse. Nekatere dele je mogoče zlahka poslati iz vreče v banko. Opozoriti je treba, da bo zaradi tega preveliko popisovanje precej težko. Pri ustvarjanju svežnja iste vrste pripomočkov je vsako od njih lažje sestaviti kot prejšnje. Lut se prodaja takoj, ko se junak odloči za to. In ni treba iti v prestolnico, lahko ustvarite vse z uporabo vmesnika. Dražbe so skupne vsem teritorialnim strežnikom, ne glede na to, kje igralec igra. Razlika je le na lokaciji (državi). Zaradi tega se zdi, da je trg edini. Razvijalci igre sledijo temu.

  Bojni sistem

  Pregled inpopoln opis igre Guild Wars 2 bo nadaljeval zgodbo o posebnostih borbnega sistema. Na primer, pritiskanje tipk samo na znanje in stati v bitki je prepovedano. Da bi se izognili udarcem ali letečim puščicam, je dovolj, da uporabite prevračanja in potoke. Orožje se hitro in hitro spreminja. Na primer, mnogi igralci se začnejo boriti s puščicami in nato preklopijo na sekiro. Omogoča vam hitro omamljanje nasprotnika in odmik na varno razdaljo.
  Pregled razredov Guild Wars 2, predstavljenih zgoraj. Heroji imajo posebne napade, ki so sestavljeni iz kombinacije. Primer tega je lahko lokalni čarovnik, ki naredi ognjeno steno, in lovci uporabljajo travnike. Zadnji strelja. Njegove puščice se ne prižgejo. Zaradi te rešitve se nasprotnik zlahka in hitro poškoduje. Podobna kombinacija lahko izraža veščine vašega lika, ne da bi nujno imela partnerja. "Trinity" (tank, sapport in Damag) je cenjen, njegov pomen pa je precej močan. Lahko se oživite in zdravite s pomočjo likov: inženirja, prebrisanega tatu. Damagers so vsi, ki so prejeli odlične znake oklepov. Na teh vlogah je težko organizirati igre. Vendar to ne pomeni, da se jim je treba izogniti. Znaki so večnamenski in imajo veliko različnih značilnosti, zato ni nič lažjega kot zamenjava manjkajočega udeleženca.

  Raven in koristi

  Če se raven junaka dvigne, potem je "abliquot" veliko več. Ocene za Guild Wars 2 so potrjene. Samo deset jih je aktivnih. Igra je zasnovana tako, da pomaga osebi izbratinajbolj uporaben, kot nalašč za slog oblikovanja ali v drugi posebni situaciji. Jasno je, da obstaja nekaj mest z gradnjo, vendar je bila igra močno izboljšana, ravnovesje pa je doživelo več sprememb. Da bi igralec dolgo ostal nezadovoljen z odličnimi pogoji v razredu, kar pomeni, da ga drugi udeleženci poskušajo postaviti na uvedbo mehanike in dela.

  Še posebej za "veterane".

  Glavna sprememba v igri je bila, da so razvijalci odstranili elemente za monotone korake. Izvedena je bila tudi zavrnitev napadov v igri Guild Wars 2. Nadaljnji pregled vsebine na visoki ravni. Veterani imajo nekaj posebnosti. Na primer, ko gre za Azeroth, junaki podzemlja niso znani po svojih posebnih značilnostih. Njihove vizualne nianse so glavne. Orožje in oklep sta zagotovljena. Imajo lep videz. Zaradi tega se lastniki spet "zaljubijo" v vmesnik. Standardne funkcije imajo odlične ocene kupcev. Seveda pa niso boljše od sprememb, ki jih igralci igrajo za pravi denar. Vendar lahko vedno kupite vse, kar želite. Plačani predmeti bi morali biti večkrat boljši od drugih uniform. Zahvaljujoč tej rešitvi bo v igri zelo enostavno uravnovesiti. Igranje je čim bolj preprosto. Ampak morate razumeti, da je kljub temu glavni bistvo projekta - je lov za posebne znake. Težava je predstavljena v treh načinih. Obstaja osem enotnih tam (lokacij). Povsem teoretično se lahko hitro vrnete na področje, kjer so opravila končana, in gostje ostanejo. Dovoljen je tudiže na koncu igre spet pridemo v podvodno kaverno in premagamo zelo močnega, inteligentnega junaka v samo nekaj sekundah. Lahko se maščujete vsakemu liku, ker je kdajkoli poškodoval igralca. Sposobnosti in nabori orožja so odprti, vse ostalo - zdravje, napad - je sorazmerno zmanjšano. Še več, več kazalnikov se zmanjša. To je narejeno za ustvarjanje večjega zanimanja igralcev.

  Ocene

  Uporabniki ugotavljajo, da je tej igri všeč večina. Upravljanje je kar se da jasno, črta parcele pa je impresivna. Včasih lahko pride do težkih prehodov, toda malo vztrajnosti ne bo motilo. Lastniki iger opazijo dobro grafiko. Edini problem je, da vmesnik ni Russified.

  Povzetek

  V igri Guilds War 2, katere pregled je predstavljen v članku, lahko uporabite možnost krafting. Dovoljeno je sprejemanje novih receptov in orožja. Sheme pripravljenosti se štejejo za učinkovite. Ustvarite lahko posebne možnosti, ki vam bodo omogočile preživetje s kul stvarmi. Dosežki so različni in imajo več vrst. Najenostavnejše so dnevne različice acviqui, nato pa se s pretokom ploskve že lahko potopite v bolj zanimive goste. Prehod igre Guild Wars 2 ni tako zapleten, kot se zdi na prvi pogled. Prizadevati si je treba le za napor.

  Sorodne publikacije