Lenovo Ideapad S510P: ocene uporabnikov

Povpraševanje po proračunskih prenosnih računalnikih ne bo nikoli izginilo. To so univerzalne naprave, ki so idealne za delo in študij. Verjetno zato, ker zberejo toliko pregledov. Lenovo Ideapad S510P je prenosni računalnik, ki se je pojavil leta 2013. Zdaj je še vedno dobra izbira za tiste, ki iščejo napravo za delo s pisarniškimi programi in brskanje po internetu.

Podjetje

Lenovo Group Limited je podjetje, ki je 30 let prodrlo v vodje prodaje elektronike. Ta družba še naprej izdeluje osebne računalnike in različne tehnike. Glede na sprostitev PC zaseda 20% svetovnega trga. V zadnjih nekaj letih je uspelo doseči vodilno vlogo v proizvodnji pametnih telefonov, saj je zasedel peto mesto.To je kitajsko podjetje s sedežem v Pekingu. Izvaja raziskave po vsem svetu, glavni centri pa so na Kitajskem, Japonskem, v ZDA in Rusiji. Do tega leta je bilo pod njihovim okriljem več kot 52.000 zaposlenih.

Izdelki

Pozitivne povratne informacije dobijo ne le prenosni računalniki tipa Lenovo Ideapad S510P. Družba proizvaja veliko število modelov osebnih računalnikov. Vse modele distribuira podjetje doma. ThinkPad je poslovna naprava, ki jo omogoča prenosni računalnik. ThinkCentre - namizni osebni računalniki. IdeaPad - prenosni računalniki za splošno uporabo. Obstaja vrsta monitorjev in tablic, delovnih postaj in pametnih telefonov.

Prenosnik

Mnenja Lenovo Ideapad S510P se razlikuje. Nekdo je imel ta model s svojimi dimenzijami, nekdo ji je svetovaluspešnosti Naprava je nameščena kot delovno orodje s pristranskostjo do multimedije. Ali tako, bomo pogledali še naprej.Medtem ko imamo dober zanesljiv model z omejeno zasnovo. Prenosni računalnik je lahko nepogrešljiv pomočnik za študenta ali uradnika. Hkrati bo dala čas za zabavo. In glavna stvar je, da je vse to za zmerno ceno.

Videz

Videz prenosnika Lenovo Ideapad S510P je sestavil pozitivne ocene. Prvič, imamo strogo, a elegantno telo v črni barvi. Vse je precej vsestransko in preprosto. Drugič, kakovostni materiali in na prvi pogled ne povzročajo pritožb. Tretjič, velikost prenosnika je vsestranska. Seveda je daleč od ultrabuck modelov. Toda dimenzije, da je mobilna naprava, in za laptop je glavna stvar. Pokrov je izdelan iz trpežne plastike. Premaz za teksturo dodaja strog model. Poleg tega ščiti napravo pred umazanijo, ne zbira prstnih odtisov in prahu. Logotip je v zgornjem levem kotu.
Spodnja površina naprave ni izjemna. Obstaja prostor za baterijo. Za samopregledovanje je mogoče videti več vijakov. Notranjost ohišja lahko očistite iz prahu.

Elementi

Zadnja stran je popolnoma brez dodatnih elementov. Tudi na sprednji strani ni praktično nič. Tu so samo standardni indikatorji. Prikazujejo stanje prenosnega računalnika, vključitev, polnjenje baterije, brezžično omrežje. Obstaja bralnik kartic. Kot običajno je leva stran priključena. Baterijo lahko priključite. Naprejpostavili rešetko radiatorja, skozi katero ventilator izvede zaključek in vzorčenje zraka. Spodaj je mesto za povezavo standardnega internetnega kabla RJ-45. Sledi HDMI izhod za povezavo monitorja in para USB 3.0. Na splošno mora takšen nabor zadostovati povprečnemu uporabniku.

Desni konec je bolj prost. Večji del je optični pogon, iz katerega najnovejši modeli počasi zavračajo. Za njim je še en priključek USB, vendar je različica 2.0 kombinirani avdio priključek. Zadnje je mogoče najti z negativnimi ocenami. Čeprav ima Lenovo Ideapad S510P vgrajen mikrofon, je lahko pomanjkanje posameznih vhodov za mikrofon in slušalke težava.

Delovni prostor

Pri odpiranju pokrova prenosnega računalnika se pred nami pojavi delovni prostor. Vse je narejeno iz trpežne črne plastike. To je mat, z imitacijo pod kovino. Okoli zaslona je opazen okvir. Nad njim je indikator, spletna kamera in mikrofon. Tipkovnica je v ohišju nekoliko vgrajena. Ima tip otoka. Ključi so med seboj oddaljeni. Takšna možnost "tipkovnice" je priročna, saj uporabniku odvzame naključne klike. Korporativni oblikovni ključi z zaokroženo obliko. Postali so zaščitni znak modelov družbe Lenovo. Potek gumbov na sredini, zelo tih. Kot kaže praksa, tipkovnica dobro deluje z vsakodnevnim aktivnim nizom besedil. Digitalna enota je označena. Slabosti se lahko pojavijo pri uporabi puščičnega bloka. Gumbi so zelo majhni in niso posebej dodeljeni. Ruščina in latinščina bele barvebarve Nekdo se mu zdi neroden. Gumb Fn je posebej označen z oranžno barvo. Barve F1-F12 so pobarvane v enaki barvi. Skupaj s tipko Fn lahko vklopijo in izklopijo nekatere funkcije prenosnega računalnika. Vsak od njih je označen z majhno grafično ikono.
Na primer, bližnjica na tipkovnici Fn + F1 izklopi zvok. Tukaj lahko odštejemo in dodamo glasnost, prilagodimo svetlost zaslona ali prekinemo povezavo, itd. Najdete ga s pregledom Lenovo Ideapad S510P, pregledi dodatnih gumbov za PCM in LKM. Njihova prisotnost je imela rad veliko uporabnikov.

Zaslon

Pred nami - proračunski zaslon z diagonalo 156 palcev. Standardna ločljivost prenosnega računalnika je 1366 x 768 slikovnih pik. Kljub temu, da je nizka, s tako diagonalo izgleda dobro. Matrix TN - ena najcenejših. Tudi pri tem slika na zaslonu ni slaba. Edina stvar, ki jo lahko naredimo z zasnovo ali fotografijo, je nezaželena, ker je barvni prenos izkrivljen.

"Polnjenje"

Specifikacije pregledov Lenovo Ideapad S510P so bile zelo spodbudne. To je posledica dejstva, da kljub nizki ceni, znotraj precej močnega Intel Core i3-4010U procesor, ki deluje s frekvenco 17 GHz. Arhitektura Haswell čipa je izdelana na 22 nm tehnologiji. Obstaja veliko število tehnologij, ki izboljšujejo zmogljivost. Deluje naprava s 4 GB pomnilnika RAM. Notranji pomnilnik ima kar 1 TB, vse to pa ima še dodatnih 8 GB SSD. Grafična komponenta ustreza integrirani kartici HD Graphics 4400 skupaj z diskretno Nvidia GeForce GT 720M, ki ima 2 GBpomnilnika Na splošno je 2013 odličen kazalnik uspešnosti. Poleg tega so izbrani tako, da se sistem zdi precej uravnotežen.

Drugo

Model je zaradi svojih funkcij dobil dobre povratne informacije. Opis Lenovo Ideapad S510P se mora končati z dodatnimi informacijami. Naprava ima na primer v napravi nameščen operacijski sistem Windows 8. Vse, kar je potrebno, je mogoče namestiti iz trgovine z blagovno znamko. Na voljo je že prenesena programska oprema za delo z grafiko, dokumenti, glasbo itd. Leptop podpira brezžične komunikacije. Na voljo je vgrajen Wi-Fi modul in neposredna povezava z modemom preko priključka za omrežno kartico RJ-45. Avtonomija ustreza akumulatorju 2800 mAh. Povprečni delovni čas brez polnjenja je 5 ur pri povprečni obremenitvi. Ta kazalnik ni najvišji, vendar je dovolj, da prikažemo predstavitev ali delamo z besedilom.

Mnenja

Najpomembnejša stvar pri izbiri prenosnega računalnika so pregledi. Fotografije Lenovo Ideapad S510P si lahko ogledate v kateri koli spletni trgovini, vendar ne bodo dale jasne slike o videzu. Bolje je, seveda, najprej obiščite trgovino in držite napravo, zavrtite v roke in kliknite na gumbe. Spoznavanje lastnih oči vedno daje pravi vtis. Le to lahko razumemo, dovolj diagonalno, dober monitor, udobno tipkovnico.
Toda celo nakupovanje slepih je lahko uspešno. Ta model je dobil dobre ocene, saj se je izkazalo, da ni le lepo, temveč tudi produktivno. Poleg pisarniškega dela in usposabljanja se je z lahkoto spopadla z vsemi igrami leta 2013, čeprav nepri visokih nastavitvah. Prenosni računalnik izvaja vsakodnevne naloge. Tudi do leta 2017 je lahko koristno in potrebno. Naprava je prekinjena, vendar nekatere trgovine še vedno prodajajo po ceni 20 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije