Navodilo za "dodajanje" botov "COP"

"Konder Strike" ("KS") je prva igra žanra strelec prve osebe. Vsak dan se na milijone igralcev pridruži na tisoče strežnikov, ki bodo igrali to mojstrovino. Čeprav obstaja toliko strežnikov, obstaja verjetnost, da za nikogar ne bo prostora. Za to je bila ustvarjena igra z roboti. Poleg tega, ta način je super za začetnike, da se seznanijo z igranjem funkcije strelec. In profesionalni igralci lahko izboljšajo svoje spretnosti v bitkah do največje kompleksnosti.


Ta članek bo govoril o tem, kako "COP" dodati robote. Dejstvo je, da so različice iger veliko, in ta funkcija je v vsaki različna, nekatere pa so popolnoma odsotne. Analizirali bomo vse glavne različice igre in podrobno opisali, kako opraviti določeno operacijo v eni ali drugi.

Kako dodati robote različici brez njih. V tem primeru boste morali uporabiti poseben program, ki ga je razvil sam Valve - uradni razvijalec "Comtern Strike".

Ta program se imenuje zBot. Lahko ga prenesete zlahka na internetu, samo vnesite ime in zdi se, da imate na stotine povezav za prenos. Torej, pojdimo neposredno na podrobna navodila, kot v "COP" za dodajanje botov. Prva stvar je, da prenesete in namestite program. Prenos bo arhiv, ki ga boste morali namestiti v koren igre. Vse, program je nameščen. Za dodajanjeigro robotov, jo morate vnesti in pritisniti H. Po tem se bo pojavil meni. Če se iz nekega razloga meni ne prikaže, lahko konzolo uporabite tako, da jo vtipkate v "+ ukazni meni".


V meniju izberite vrstico »Boots« - & gt; "Dodaj robote". Zdaj lahko določite znesek, ki ga potrebujete. V tem meniju lahko določite tudi kompleksnost pošto, tako da kliknete »Bots« - & gt; "Nastavitev pošto".

Dodatek k različici 1.6 "Sodelujoča stavka"

"Counter Strike 1.6" je klasična različica. To že ima funkcijo dodajanja botov, toda za to morate uporabiti konzolo. Oglejmo si, kako dodati robote »COP« preko konzole. Če želite to narediti, morate ustvariti novo igro. Z ukazom e lahko pokličete konzolo. V njej vnesite naslednji ukaz "bott_add". Ko pritisnete tipko Enter, bo bot dodan, vendar bo njegov ukaz izbran naključno. Če želite dodati terorista, potem vnesite "bot_add_t", če je teroristični conter "bot_add_ct". Toda ne pozabite, da ti ukazi dodajajo samo enega bot, in da bi zbrali ekipo, jih morate vnesti večkrat.

Če želite dodati določeno število robotov, lahko uporabite ukaz "bot_quota", vendar ne mudi, da pritisnete Enter, še vedno morate določiti število borcev. Če želite to narediti, uporabite spodnjo podčrtano "_", da določite število robotov. To izgleda, na primer, "bot_quota_10". Če želite spremeniti kompleksnost borcev, uporabite ukaz "bot_diffcylti". V tem primeru lahko določite tudi številko skozi spodnji podčrt, od 0 do 3, kjer je 0 najmanjša zahtevnost, 3 pa je največja. Tukaj smoUgotovili so, kako dodati robote različici 1.6 v "COP". Ampak to še ni vse, zato nadaljujmo.

Doda k "Strike komet: Sours"

Tukaj, pošteno, ne moremo reči, kako dodati robote v "COP", ker je v Soursu poseben meni, v katerem lahko s pomočjo uporabniku prijaznega vmesnika hitro določite vse vrednosti in značilnosti robota.
Če želite najti ta meni, kliknite "Ustvari strežnik", nato izberite, katero kartico želite igrati, in potrdite polje poleg možnosti "Ustvari računalniške igralce". To je vse, tukaj ste se naučili drug način za dodajanje botov "COP". Ruska različica tujega, mimogrede, ni drugačna, zato so vse operacije podvojene.

Dodaj v Counter Strike: Global Offensive

Vse je enako kot v Source, vendar je vredno govoriti o načinih igre, to je prva igra iz serije, kjer so prisotni. Torej, obstaja pet načinov igre v igri z roboti:

  • Boj do smrti - po smrti se takoj pojavi in ​​lahko igrate.
  • Race of arms - začnete z najšibkejšim orožjem in ko ga ubijate, boste dobili nove. Bitka se konča, ko nekdo ustvari 27 umorov.
  • Uničenje predmeta - samo 20 krogov, je treba porabiti vse. Zmaga tudi vodilna ekipa.
  • Normalni način - samo 15 krogov, takoj ko je ta številka dosežena - določi se zmagovalec.
  • Klasična konkurenca - podanih je 30 krogov, zmaga v vsakem je v treh korakih - uničite sovražnike, uporabite bombo ali vzemite talce.
  • Na splošno je to vse, mimogrede, v CS: GO je zmožnost dodajanja botov s pomočjo konzole.

    Sorodne publikacije