Kaj pomeni »nepodprt vtičnik« za odpravo te napake

Pri delu v kateri koli programski opremi lahko uporabnik naleti na nekatere težave. nekateri izmed njih niso resni in se rešujejo preprosto in hitro, drugi, nasprotno, od uporabnika zahtevajo veliko časa in znanja za reševanje. Vendar pa bo v vsakem primeru povprečni uporabnik težko razumeti vso modrost računalnika. Ta članek vam bo povedal, kako popraviti napako »Plug-ins not supported«, ki se pojavi pri poskusu ponovne izdelave vsebin na spletnem mestu.

Kaj storiti, kako se boriti, ali ni nevarno?

Vsak aktivni uporabnik interneta je imel težave kadar koli, ko računalnik ne podpira vtičnika. Potrebno je, na primer, obiskati spletno stran za ogled videa ali filma, vendar namesto lepe slike z logotipom avtorja in vsebino prikaže grozno sliko s klicajem.


Neizkušeni uporabniki so vedno prestrašeni. To je samo, da morajo najprej ugotoviti, kaj pomeni "Plug-in ni podprto" in iz katerega razloga se dogaja.

Opredelitev

Vtičnik je razširitev, ki programu omogoča uporabo bolj funkcionalne funkcionalnosti. Je neodvisen od programa in se lahko samodejno posodablja. Toda program brez njega se lahko znebite številnih dodatnih možnosti. Vtičnik je tudi filter za neželeno pošto Mail.ru. Vsak vtičnik je mogoče najti na internetu. Poleg tega, vse različice iz različnih razvijalcev. Za pripravljene rešitve (vtičniki - dodatki v brskalnikih)Vse dodatke /dodatke lahko najdete na uradnih spletnih mestih ali v razdelku »Aplikacije«, »Orodja«.


Vzroki napake

Kako razumeti, kaj pomeni "vtičnik ni podprt"? Vse je zelo preprosto, slika se ne pojavi, ko vtičniki ne delujejo pravilno. Nadomešča ga okno s kosom sestavljanke ali podobno drugi sliki.
Kaj pomeni »Plugin Not Supported«? Še lažje. Vaša stara strojna oprema ne podpira novega vtičnika (prestar brskalnik, železo ne dovoljuje, itd.) Ali, nasprotno, vtičnik je prestar za delo s programi. V programski kodi so napake. Ponavadi se pojavijo pri preklopu na drug operacijski sistem. Ko se pojavi vprašanje, kar pomeni - plugin ni podprt, takoj želite vedeti odgovor. Ker pa so vzroki za okvaro lahko številni, je tudi rešitev tega problema.

Možne rešitve

Ko razumete razloge, lahko greste neposredno do korakov za odpravljanje težav. Predlagane so tri različice popravljanja napak.
  • Posodobite brskalnik. Morda je to običajno, vendar lahko znova namestite ali zamenjate brskalnik in tako odpravite težavo z vtičnikom in, nasprotno, zategnete. Vendar pa se zgodi, da ne morete ali ne želite namestiti drugega brskalnika ali druge različice programa. Razlog za to je funkcionalnost v starem, kar je bolj priročno. V takih primerih lahko en brskalnik preprosto pustite delovati, drugega pa za tiste aplikacije, ki ne delujejo z zastarelim vtičnikom.
  • Tudi sam vtičnikLahko deluje nestabilno z zastarelim odjemalcem Java. Zgodi se, da bo plug-in deloval nekaj časa, kasneje pa se bodo začeli še drugi problemi, povezani s programsko obdelavo informacij. V primeru sesutja morate prenesti zahtevani servisni paket. Toda nalaganje je boljše le iz uradne strani, saj v programu lupine zlonamerni ljudje radi "šivajo" viruse.
  • Posodabljanje predvajalnika Flash Player. Praviloma se uporabniki socialnih omrežij ali ljubitelji gledanja filmov na spletu soočajo s težavo z neaktivnim vtičnikom. Osnova za normalno delovanje obeh in drugih v brskalniku je Flash Player plugin. Namestitev je lažja. Brskalnik bo sam sprožil potrebo in ga celo poslal na uradno spletno stran razvijalca.
  • Vendar pa morate paziti na monterja, tako kot pri samem "Flash predvajalniku" lahko namestite drugo programsko opremo. Da bi preprečili prenos /namestitev, morate natančno prebrati pogoje.

    Zaključek

    To pomeni, da vsaka napaka zaradi napačnega prikazovanja informacij v brskalniku pomeni, da vtičnik ni podprt. Ali pa lahko sistem sam opozori uporabnika na posebno sporočilo. Plugins je lahko veliko, morate izbrati samo tistega, ki bo moral delati.

    Sorodne publikacije