Kako priti iz Instagram: Kako zapustiti svoj račun iz mobilne naprave, tablice in računalnika

Zdi se, da je priljubljenost mreže Instagram tako velika, da bi morali tisti, ki razvijajo program, ga izboljševati in posodabljati, že dolgo razmišljati o vseh tehničnih vprašanjih do najmanjših podrobnosti. In za to so morali to storiti, da bi delo z aplikacijo bilo enostavno, prijetno in priročno za vsakega uporabnika brez izjeme: profesionalci in začetniki. Vendar pa iz neznanega razloga vsi, ki so ustanovili račun, ne razumejo vprašanja: kako izstopiti iz "Instagrama"? Danes bomo poskušali podrobneje razložiti to vprašanje.

Kako se odjavim iz svojega mobilnega računa?

Če se odločite zapustiti račun, medtem ko ste na internetu prek telefona ("Android" ali "Apple"), samo tapnite ikono v zgornjem desnem kotu. V "Android" sistem, bo tri točke, ki se nahajajo navpično, v "iPhone" - sonce. Nato morate samo izbrati zavihek "Izhod" in opravilo bo izvedeno. Če vas zanima, kako dostopati do "Vtičnika" na vseh napravah, kjer je ta aplikacija podprta, preberite naslednji blok.


Upoštevajte, da bo popolnoma katera koli tablica tabličnega računalnika zapustila svoj račun, tako kot pri mobilnih napravah. To je način, o katerem smo govorili zgoraj.

Pustite Insta iz računalniškega brskalnika

Če greste v Instagram omrežje iz vašega domačega ali delovnega računalnika in ne želite, da bi kdo iz vaše družine ali vaših kolegov lahko brez težav brali. vašosebno korespondenco, potem mora račun ostati. Kako priti iz "namizja" v računalniku? To lahko storite na dva načina.

Metoda # 1

V zgornjem kotu glavne strani vaše omarice so tri ikone. Na desni sta. To je iskalna ikona, srce in človek. Če želite zapustiti račun, kliknite na moško in v pojavnem meniju izberite zavihek "Odjava".


Metoda številka 2

Nekateri operacijski sistemi iz nekega razloga ne podpirajo prvega izhoda iz Insta, zato predlagamo, da izkoristimo metodo brez težav. Ko obiščete uradno Instagramovo spletno mesto za socialno mreženje v svojem osebnem računu, kliknite jeziček »Nastavitve računa« na vrhu strani. Nato izberite element "Spremeni geslo", ga spremenite - in opravilo je končano. Ko ponovno naložite zavihek brskalnika, boste prejeli pozdravno stran »Vstavi«. Upamo, da vam je članek pomagal razumeti, kako izstopiti iz "Instagrama". Od zdaj naprej ni nobenih tveganj in strahov glede prisotnosti tretje osebe v vaši osebni pisarni.

Sorodne publikacije