Najboljši programi za kopiranje datotek

Kopirajte datoteko - proces v operacijskem sistemu, ki ga lahko popolnoma izvede vsak uporabnik, ki ve ničesar o računalnikih. Pogosto pri tem dejanju nihče nima nepotrebnih vprašanj. Običajno orodje v upravitelju datotek Explorer je dovolj, da naredite kopijo. Toda stanje se diametralno spremeni, če morate delati z veliko informacijami, še posebej, če se ta potreba pojavi zelo pogosto. V tem primeru je bolje uporabiti posebne programe za kopiranje datotek. Obstaja veliko od njih, tako da članek ne bo seznam vseh naštetih, nasprotno, bo opisana najbolj priljubljena in priročno, glede na večino uporabnikov.


Skupni poveljnik

Total Commander je eden izmed najbolj priljubljenih in zmogljivih upraviteljev datotek, ki lahko upravlja z datotekami, ki si jih Explorer ne more privoščiti. Značilnost programa sta dve delovni področji. Dejstvo je, da je kot dva okna Explorer, vendar le oni so seznanjeni. Zato je delo z datotekami veliko bolj priročno. V levem podoknu odprete imenik, ki vsebuje datoteke, ki jih morate kopirati, in v desno imenik, v katerega želite premakniti datoteke. Potem izberete tiste, ki jih potrebujete, in jih po potrebi kopirate. Še posebej prijeten za vroče tipke, s katerimi se delo na datotekah pospeši večkrat.

Neustavljiv kopirni stroj

Neustavljiv kopirni stroj, kot tudi Total Commander, je večnamenski programvključuje veliko število orodij za delo z datotekami. Kot lahko uganete, je tudi funkcija kopiranja v njej, vendar se izvaja na povsem drugačen način. Razlika je v tem, da najprej določite imenik ali imenik, iz katerega želite premakniti datoteke, nato podajte pot do imenika, v katerega želite, in nato preprosto kliknite gumb "Kopiraj". Po tem se začne ustrezen proces, katerega napredek lahko sledite na dnu programskega okna. Obstajajo informacije o številu prenesenih bajtov, o tem, koliko so bile poškodovane datoteke prenesene, število napak in hitrost prenosa. To je tudi pripomoček za varnostno kopiranje datotek, za katerega morate omogočiti možnost v nastavitvah.


FastCopy

Kot pravi pregovor, ime govori zase. FastCopy je program za kopiranje datotek iz enega imenika v drugega. Za razliko od prejšnjih programov, ne ve, kako narediti več. Ampak, če ste soočeni s ciljem kopiranja datotek, potem nič drugega ni potrebno. V tem in v korist FastCopy - ni prenesel nepotrebnega informacijskega vmesnika, tako da je bilo uporabniku lažje ugotoviti vse. Na žalost program ne podpira ruskega, vendar brez tega je vse jasno. Najprej določite mapo, iz katere želite kopirati datoteke, nato pa kraj, kamor želite kopirati, in kliknite ustrezni gumb. V programu je tudi nabor dodatnih možnosti za kopiranje datotek, vendarpovsem mogoče je brez njih.

TeraCopy

Nazadnje bomo raziskali nekonvencionalen program za kopiranje datotek, in sicer TeraCopy. Njena glavna razlika je v tem, da nima takšnega pranja. Ko namestite TeraCopy, se bo na namizju pojavila bližnjica, samo v kontekstnem meniju Raziskovalca, "bo kopirni stroj zamenjan. Tukaj smo obravnavali programe za kopiranje datotek, na podlagi vsega naštetega imate na voljo samo izbiro primernega za vas.

Sorodne publikacije