Kako odstraniti darilo iz "VC": nasveti in navodila

Socialna omrežja - kraj komunikacije in dela. Tukaj ljudje počivajo, se učijo, opravljajo naloge in samo zabavajo. Na takih straneh lahko osebi čestitate za njegov rojstni dan ali za druge praznike, tako da pošljete tako imenovano darilo. Socialna mreža VKontakte ima na tem področju veliko popularnost. Njegova študija se bo nadaljevala. Morate ugotoviti, kako odstraniti darilo iz "VC". Te informacije vam bodo pomagale prikriti predstavitve iz oči tujcev.

Popolna odstranitev prejetih daril

Pravzaprav je vse lažje, kot se zdi. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati v tem ali drugem primeru. Zanima me, kako odstraniti darilo iz VK? Najprej preberite situacijo s popolnim izbrisom predstavitve, ki jo predstavi drug uporabnik socialne mreže. Ta funkcija je na voljo na spletnem mestu. In uporaba ni težava. Kako odstraniti darilo iz "VK", ki je dal drugemu uporabniku? To storite na naslednji način:
 • Prijavite se v svoj račun na spletnem mestu vk.com.
 • Kliknite pod rubriko "Darila" pod avatarjem.
 • Poiščite na seznamu darilo, iz katerega se želite znebiti.
 • Klikni na hiperpovezavo "Odstrani" ali križ v zgornjem desnem kotu darila z darilom.
 • To je vse. Medtem ko stran ni posodobljena, jo lahko obnovite. To storite tako, da kliknete na gumb z ustreznim napisom.


  Skrivanje pred očmi drugih

  Če ne želite odstraniti darila iz "VK", kot je biloopisano zgoraj in ga želite skriti samo od vseh, lahko uporabite nastavitve zasebnosti. Navodila za izvajanje načrta v življenju je, kot sledi:
 • Odprite svoj profil v socialni mreži VKontakte.
 • Kliknite na puščico v bližini sličice sličic. Nahaja se v zgornjem desnem kotu strani.
 • Razširite točko menija "Nastavitve".
 • Izberite razdelek »Zasebnost«.
 • Nastavite želeni parameter blizu črte "Kdo lahko vidi moja darila". Na primer, "Samo jaz".
 • Shranite ustrezne spremembe s klikom na ustrezen nadzor.
 • Na tej stopnji lahko končate. Odvisno od nastavitev zasebnosti bodo ljudje skrili ali dali dostop do razdelka Moja darila v družbenem omrežju VKontakte.


  Pomembno: ta tehnika je dobra, ker lahko virtualne predstavitve pustite na voljo za ogled določenih kategorij uporabnikov, ne vseh vaših prijateljev.

  Kdo se je dal

  Kako odstraniti darilo iz VK, ki je bil predstavljen nekomu, je razumljivo. Ta postopek traja le nekaj minut in ne zahteva nobenih stroškov. Ali lahko nekako prekličete pošiljanje darila?
  Podobno vprašanje se pojavlja pri tistih, ki po prenehanju komunikacije nekdanje prijatelje ne želijo opominjati. Na žalost, razmišljanje o tem, kako odstraniti darilo, poslano VK, ni smiselno. Dejstvo je, da je to nemogoče. Delovanje je nepovratno. Uporabniki lahko izbrišejo virtualna darila, predstavljena nekomu, vendar ne več.Pošiljanje darila, do katerega je uporabnik zmožen, ni mogoče preklicati. Lahko pa nastavite preverjanje zasebnosti, ki prikazuje ime pošiljatelja samo prejemniku. Ostali ne vidijo pošiljatelja v takih okoliščinah. Zdaj je jasno, kako odstraniti darilo iz VK. To je naloga, ki jo lahko ravna celo šolar. Glavna stvar - da se spomnimo, da odpoved dostave sedanje in prilagajanje drugega seznama daril v socialni mreži ni zagotovljena.

  Sorodne publikacije