Kako najti "iphone" iz Androids: korak za korakom navodila in nasvete

Pri razvoju razvijalcev sodobnih pripomočkov se Apple osredotoča na varnost uporabnikovih podatkov in varnost naprav. Appleovi izdelki so integrirani z najnovejšimi funkcijami, ki omogočajo iskanje "iPhonea" iz Androida.

Find My - Funkcija za preverjanje lokacije

Ena od značilnosti odkrivanja naprave Apple je Find My, ki omogoča sledenje izgubljenemu pripomočku s signalom brez povezave s policijo.
Find My je integrirana storitev blagovne znamke za iskanje telefonov, računalnikov in drugih sodobnih modelov Apple. Posodobitev in priključitev naprave je posodobljena. Če želite konfigurirati funkcijo Find My, pojdite v nastavitve za shranjevanje v oblaku iCloud in določite telefon kot izgubljeno napravo, ki jo lahko zaklenete. To je eden od načinov za hitro iskanje "iphone". Icloud iz Androida vam omogoča tudi pomoč pri iskanju manjkajoče naprave.


Kako najti "iphone" z iCloud.com?

Če ne veste, kako najti iphone na napravi Android z uporabo iCloud, uporabite spodnja navodila:
 • Pojdite na icloud.com v novem zavihku na Androidu.
 • Uporabnik bo preusmerjen na stran "Poišči iPhone", ki bo zagotovil informacije o Appleovih vezanih pripomočkih.
 • Ni treba paziti na stran iOS iCloud. Takoj morate iti v polje »Share«.
 • Prikaže se okno z novimi bližnjicami. Nato izberite gumb "Polna različica spletnega mesta". Atna novi strani se bo pojavil običajen "oblak" pri prijavi v iCloud.
 • Sistem vas bo prosil, da vnesete ID in geslo izgubljenega iPhonea.
 • Če je bila aktivacija uspešna, bo imel uporabnik popoln dostop do svojega telefona in bo lahko uporabljal aplikacijo Find Find iPhone.
 • Popolna aktivacija preko iCloud traja od dve do pet minut. To vam omogoča, da hitro poiščete »iPhone« iz Androida. Pomembno je opozoriti, da je iskanje možno le, če je na napravi Apple aktivirana funkcija Najdi iphone, naprava pa je vklopljena in je vzpostavljena internetna povezava.


  Tihi način izgubljenega iPhonea: kaj storiti?

  Uporabniki pametnih telefonov so razvili Layfhaki, ki omogoča iskanje "iPhonea" iz Androida, tudi če je nastavljen tihi način. Izvesti je treba naslednje korake:
 • Odpri Najdi Findfon.
 • Izberite "Zadnji položaj", tako da sistem čim prej prikaže rezultat.
 • Vzpostavite povezavo z želeno napravo.
 • Vnesite geslo in ID.
 • Izberite položaj "Predvajaj zvok". Po tem bo izgubljeni telefon spremenil nastavitve brez povezave, nato pa bo dal signal lastniku.
 • Uporabnik mora nujno povezati vse potrebne naprave Apple s sistemom iCloud.

  Iskanje izklopljenega telefona prek Androida

  IMEI je osnovna telefonska številka, ki v vseh okoliščinah omogoča sledenje iPhoneu. V tovarniških nastavitvah je "iPhone" 15 - ali 16-mestna številka, ki jo je mogoče identificirati s številko: * # 06 #. Funkcija je aktivna, ko so vklopljeni podatki GPStelefon Iskanje poteka v omrežju operaterja, ki zagotavlja informacije o lokaciji telefona s satelitskim signalom.
  Ta funkcija ni na voljo posameznikom, zato morate po telefonu z androidom najti "iPhone", zato morate biti potrpežljivi. Policijski postaji je predložena izjava z obrazcem in obrazložitvijo razlogov za iskanje. Po preučitvi bodo organi pregona povezali operaterja in sledili telefonu z GPS navigacijo. Na obdelavo zahtevka se porabi najmanj tri dni. Če je izguba dragocena, je bolje začeti iskati na druge načine.

  Nadomestni iskalec naprav Apple

  Samsungova funkcija za oddaljeno iskanje je veliko prispevala k blagovni znamki Apple. Program ponuja naslednje funkcije:
 • Avtorizacija brez dvofaktorskega preverjanja pristnosti z ene naprave.
 • Delo z dvema geografskima viroma (zemljevidi). Ta možnost je primerna za tiste regije, ki imajo malo podatkov o geolokaciji.
 • Nasveti za nove uporabnike. Če uporabnik najprej išče svoj "iPhone", vam bodo intuitivni nasveti pomagali narediti vse, kar je v redu.
 • Varnostno kopiranje vam omogoča shranjevanje najnovejših podatkov. Da bi to naredili, je potrebno, da se internet izgubi na izgubljenem "iPhoneu".
 • "Dodajanje skrbnikov" je nov element, ki drugemu uporabniku omogoča sledenje napravam in prenos signalov do njih.
 • Če želite iz telefona Android najti "iPhone", morate napravo prek Samsungove spletne strani odobriti na enak način kot iCloud.
 • U.V bližnji prihodnosti Apple načrtuje preseči svoj konkurenčni program zaradi novega varnostnega sistema Apple-SIM. Funkcija bo podobna čipu, ki bo vgrajen v "iphone", v primeru izginotja ali kraje pa bo lastnik takoj našel svoj pripomoček brez nastavitve geolokacije in interneta. Preklop med operaterji bo prav tako znotraj telefona in ne bo dovolil odstranitve pokrova, da bi odstranili SIM kartico. Družba je razvila takšne inovacije v letu 2014, vendar je sistem imel nekaj napak in zahteval revizijo.

  Kako najti "iphone" prek Androida: Aplikacija Play Market

  Poiščite »iPhone« s programsko opremo, ki jo ponuja trg Play. Ena od teh brezplačnih aplikacij je Find iPhone. IOS bo tudi zahteval, da iCloud aktivira iOS. Aplikacija deluje na platformi Android, lahko sledi kateri koli napravi Apple v Google Zemljevidih. Findi Phone ima naslednje funkcije:
 • vklop in izklop zvoka na telefonu;
 • delo na več računih;
 • pri iskanju ulice označuje smer do naprave z glasovnim predvajanjem;
 • Rezultat je točen na ulici in doma.
 • Delo z aplikacijo je možno tudi v spletnem načinu. Med delom lahko preverite priključene naprave na spletnem mestu Apple in si trenutno ogledate njihovo stanje. Poleg tega zelena barva označuje natančno lokacijo najdenega iPhonea, siva pa pomeni, da je bila naprava najdena, vendar lokacije ni mogoče nastaviti. Če naprava Android ne predvaja aplikacije, morate preveriti, ali se lahko povezujete in aktivirate aktivno geolokacijo,če ni povezave z internetom. Opozoriti je treba, da proizvajalec ni uradni zastopnik podjetja Apple. Vse aplikacije niso idealne in so možne tehnične okvare. V Angliji so bili primeri, ko je Apple izgubil svoj pripomoček in ga poskušal slediti prek alternativnih programov na Androidu. Kartice kažejo na njegovo lastno hišo, vendar je bil pripomoček izgubljen v bližnji kavarni. To se lahko zgodi zaradi dejstva, da se je sistem spomnil zadnje sinhronizacije telefona in da ni mogel najti povezave z novo lokacijo. Za izključitev takšnih primerov je potrebno vnaprej vključiti podatke GPS, internet in paket iCloud v "iPhone".

  Sorodne publikacije