Spletna trgovina Joom. Pregledi rusko govorečih strank

Večina ljudi, ki so nagnjeni k nakupom prek interneta, že nekaj časa zanima spletna trgovina Joom. Ocene o tej relativno novi trgovalni platformi so večinoma pozitivne. Tukaj, pravijo uporabniki svetovnega spleta, lahko najdete skoraj vsak izdelek.

Značilnosti Jooma

Če upoštevamo večino pregledov, je Joomova spletna trgovina mogoče reči, da si prizadeva za "trženje" pošasti, kot so AliExpress in Ebay. V vsakem primeru je Joom ugodno dodeljen:
 • strošek prvega nakupa - cena se zniža za 10 odstotkov;
 • možnost nakupa večine blaga po nizki ceni;
 • stalne zaloge in privlačni popusti;
 • brezplačna dostava;
 • zadovolji oko z razvrščanjem;
 • kakovostno blago, ki je popolnoma skladno z opisom;
 • poenostavljena shema za sprejemanje naročil;
 • Dejstvo, da se vračilo predplačila izvede samodejno.
 • Rusko govoreči uporabniki menijo, da je največja prednost tega spletnega mesta, da lahko vrnejo blago, ki se ne ujema z navedenimi ilustracijami ali opisi. V tem primeru se predplačilo, odvzeto ob naročilu, vrne na račun stranke.


  Tveganje izgube denarja in blaga je seveda. Enako lahko rečemo tudi za druge podobne vire.

  Katalog spletne trgovine Joom. Pregledi rusko govorečih obiskovalcev

  Priročen ilustriran imenik je eden od "čipov" strani za razprave. AktivnoObiskovalci spletnega mesta opozarjajo, da se sistem sčasoma prilagodi njihovim željam in najprej najprej prikaže blago, ki ga zanima. Ne moremo molčati o tem, da je nedavno odprt trgovinski projekt že prejel številne paradoksalne pripombe. Tu je eden od najbolj briljantnih primerov najbolj zanimivih protislovij:
 • dostava naročila se lahko odloži na tri mesece, njena kakovost pa je veliko slabša od domačih partnerjev;
 • Kljub zanimivosti, ki so povezane z opisom predmetov, so značilnosti slednjih popolnoma skladne z njihovim opisom, kakovostnim blagom, pravočasno dostavo.
 • Presenetljiv primer takšnih zanimivosti je posnetek zaslona, ​​objavljen na spletu z naslednjim besedilom: "Ena do dve ženski v mehkem predelu Snoodovih las je mrežna kapa za mrežo". Ta ostra kapa ima rad vse tiste, ki so jo kupili v spletni trgovini Joom. Mnenja, ki so jih kupci pustili, označujejo ta izdelek kot visokokakovosten in priročen.


  Pri načrtovanju nakupa mora uporabnik upoštevati: ta stran ima že veliko ponarejenih kopij. Preprost vmesnik, ki v resnici privlači kupce, je naredil spletno stran lahek plen goljufom. Da bi se izognili težavam, je priporočljivo, da lastniki pametnih telefonov (to posebno kategorijo strank ogrožajo) najdejo in prenesejo brezplačno aplikacijo. Kupci, ki z uporabo osebnih računalnikov padejo v platformo trgovine, imajo manjše tveganje. Kar zadeva kontroverznost pregledov, je lahko razložiti: prodajazačeti z oglaševanjem.

  Privlačne strani spletne trgovine Joom.ru. Mnenja strank

  Glavni razlog, ki privlači rusko govoreče uporabnike, je veliko število popustov. Prav tako je prijetno, da je prvi nakup kupcu kupil deset odstotkov ceneje.
  Večina kupcev je izbrala to trgovalno platformo prek oddelka "Ceneje ne boste našli". Nikjer drugje ni tako nizkih cen. Vsi izdelki, sodeč po ocenah spletne trgovine Joom, so visoke kakovosti, prodajalci pa so zanesljivi.

  Glavni razlogi za negativne ocene

  \ t
  Najbolj očitne kršitve so izginotje blaga in denarja. Mnenja, objavljena na internetu v zadnjem času, so dejansko pritožbe. Na primer, eden od strank prenosnega mesta trgovanja poroča, da je njegovo naročilo izginilo iz košarice in da dostava ni bila nikoli izvedena. V nasprotju s temi trditvami so bile pripombe zadovoljnih strank. Zlasti priporočajo, da njihovi vizumi, ki so manj srečni, previdno preverijo točnost podatkov, navedenih v osebnem kabinetu. Nezadovoljstvo z nepravilnim prevajanjem lotov v ruski jezik je v ospredju, ko gre za kakovost izdelkov. Kakovost ne ustreza vsem - to je dejstvo. Prav tako je nemogoče molčati o tem, da ljudje, ki so nezadovoljni z delom trgovine, veliko. Iz pripomb prevaranih potrošnikov je mogoče sklepati naslednje:
 • vsi kupci ne prejemajo kakovostnega blaga;
 • Po mnenju nekaterih avtorjev negativnih ocen je spletna trgovina Joom v ruščini - "zavajanje kot dostava, kakovost in vrnitev blaga. "
 • Sorodne publikacije