Quest "Lov za mlajše" v "Widget 3"

Naloga "Lov za mlajše" v "Widget 3" je ena od obveznih zgodb za zgodbo. Zdi se, da bi bilo lahko lažje kot najti gangstera in se mu zmešati informacije o Cyrusu in Luvu. In na koncu se bo moral Geralt boriti ne samo s svojim bojem, ampak tudi z odprtjem parcele, sodelovanjem v podzemnih bitkah in spoznavanjem več starih znancev. Na splošno, naloga ni lahka, vendar bo ta članek vam bo v veliki meri olajšalo.

Sprostitev v kopeli

Torej, prva stvar, ki jo morate storiti, je, da greste v kopalnico, spada v reko Chega. Ko prispete na kraj, se pogovorite s stražarjem, ki vam na začetku zavrne preskok, potem pa, ko boste izvedeli, kdo je Geralt, bo takoj odprl vrata. Pojdite noter, oblecite se in pojdite v kopalke, kjer čakate tri znake - Kralja prosilcev, Rdečega človeka Tesaka in njega samega, Siguija, ki je bil nihče drug kot DikeStroy, nekdanji vodja revizije revizije.


Podjetje samo razpravlja o tem, kako ravnati z Baisstrookom Youngerjem, ki je lastnik informacij, ki jih Geralt potrebuje. Ampak nenadoma razbojniki vdrejo v kopalnico, tako da lahko čarovnik le pridruži z njimi v bitki, oboroženi s tistim, ki pade pod roko (orožje, kot da je zlo, ostala v garderobi). Ko se ukvarjate z napadalci, pojdite v pisarno in se pogovorite z njim. Nekdanji vohun vam bo svetoval, da si v svojem domu poiščete baraba, v igralnici in podzemni areni. Poleg tega vam bo Sigy dal nalogo "Treasure"Earl of Royven "in ga prosi, da se pogovori s Tesakom (" Gangs of Novigrad ").


Iskanje barabe mlajših

Pridobivanje informacij od Royven, lahko nadaljujete "Lov za mlajše" v pripomočku 3. Za začetek, pojdite v hišo Prase in poskusite tam najti. Izkazalo se je, da so tam že sedeli fantje iz Teskove tolpe, tako da je vse, kar boste našli tukaj, pokvarjeno pohištvo in drugi neželeni predmeti. No, ne zapravljajte časa in sledite casinu, pripadate mlajšim. Če želite priti noter, lahko podkupite lokalno vishibo ali pa jo hipnotizirate z znakom osi. Poleg tega lahko uporabite tolpe Tesac, vendar v tem primeru ne morete storiti brez žrtev. Nadalje, že v igralnici, igrajo vijak in, ko je zmagal dve zmagi, boste lahko dobili na tretjem nadstropju, kjer ste že čaka na tatove. Ob rešitvi z scammers, iskanje po sobi in sprostitev Riko-nizushka, ki vam bo dala iskanje "Malice čast." Mimogrede, če ste, ko ste padli v igralnico, začeli spraševati obiskovalce o mlajših, potem še vedno napadate tatove. Na splošno se tujcem ni mogoče izogniti. No, Geralt ni mogel izvedeti ničesar v igralnici, zato bo naslednja faza prehoda "Lov za mlajše" v "Witcher 3" obiskala areno. Na poti boste priča umoru in, ko boste preiskali telo ubogega fanta, boste našli žep v njegovem žepu (začela se bo naloga "Klub klubov"). Tako boste izvedeli, da se je pokojnik imenoval Zhdanom in da je pravkar sodeloval v podzemnih bitkah.
Po tem se boste lahko izdali za pokojnika, se borili z več sovražniki v areni in končno videli Prasca. Res je, da bo slednji hitro izginil v neznani smeri in da boste morali pregledati prostore, v upanju, da boste našli nekakšno kljuko. Ko ste v pisarni Mlajšega, odprite prsni koš s ključem, dvignjenim od telesa upravitelja. Tako boste prejeli dokumente, ki kažejo na suženjstvo barabe s kraljem Radovidom.

Stari poznanik

Ko se je naučil skrivnosti Prase, se lahko premaknete naprej na ploskvi "Hunt for the Young" v "Witcher 3". Pojdi v Siggy Town in jim povej vse. Vohun bo Geraltu svetoval, naj stopi v stik s temi in poskuša priti do mlajšega. Ko pridete, boste srečali svojega starega prijatelja - Vernona Rocheja. Dogovoril se bo, da bo pomagal čarovniku in uredil srečanje z uredniškim vohunom v šahovskem klubu v bližini Oxenfurta.
Spoznajte Rocheja na mostu in vas bo peljal na določeno mesto. Ko ste prišli v klub, boste ugotovili, da je namesto vohuna prišel Radovid sam. Kralj se bo čudno strinjal, da bo sodeloval z čarovnikom in mu povedal, kje najti Prasca. To pomeni, da se prehod "Hunt for the Younger" v "Widget 3" ne bo končal tam. Roshe pa bo Geraltu dala poizvedbo "Eye for a Eye".

Zavetišče mlajših

Naslednja stvar, ki jo morate storiti za napredovanje na ploskvi "Witcher 3", je iskanje zavetišča Prase Mlajšega. Znotraj Geralta bodo našli trupla več deklet in se končno srečali z razbojnikom. Takoj udaril zločincaobraz in on bo, na smrt prestrašen, povedal vse, kar ve. Izkazalo se je, da je Cyrus resnično pozval mlajšega za pomoč. Prav tako pove, kako ugrabiti Duduja, ukrasti zakladnico Sige in narediti druge, ne tako prijetne stvari. Zdaj, pred čarovnicami, bo izbira - ali je škoda pokesati se podlega ali končati enkrat za vselej.

Posledice

To dopolnjuje nalogo "Lov za mlajše" na Wittmaku 3. Na vas je, da ubijete gangstera, toda kot ponavadi bo vaša izbira imela določene posledice:
 • Če končate Prasec, bo njegova mama imenovana Dudu. Skriva se za masko tolpe in ne bo več storil kaznivih dejanj in bo opravil popolnoma zakonit posel.
 • Če se odločite, da boste nadomestili mlajšega, potem se nikoli ne bo mogel opomoči od vsega, kar se je zgodilo, in postal običajni berač.
 • Kakorkoli že, učinki njene odločitve, ki jo bo Geralt videl po vrnitvi Cyrusa v Novigrad.

  In kaj je naslednje?

  Takoj, ko bo iskanje "Lov za mlajše" na Wittmaku 3 končano, bo Geralt zapustil banditovo zatočišče. V tem trenutku ga bodo uredniški stražarji prišli in ga dostavili na ladjo Radovida.
  Radovid bo zaprosil čarovnika, da mu da malo storitev in, kot je preprosto mogoče uganiti, ne bo sprejel zavrnitve. No, Geralt nima ničesar drugega, kot da začne izvajati kraljeve naloge, vendar je to povsem druga zgodba.

  Sorodne publikacije