Glock 18 (voda) - grda koža za velik denar

Računalniške igre so že dolgo prenehale biti nič nepomembne. Danes je to ena od najbolj donosnih panog na svetu. Vendar zelo pogosto denar ne prinaša iger in dodatnih plačanih vsebin v njih. Daleč od primera ni potrebno hoditi. CS GO glock 18 (voda) - plačana koža na znameniti puški. Če je lažje reči - spremenite videz igralnega orožja.

Skins

V svetovno znani igri CS GO je toliko kož, ki jih lahko raztrga vsak igralec. Kože so od penijev do tistih, ki stojijo kot avto ali podeželska hiša s toplo kamnito hišo blizu Syzranja. Glock 18 (voda) - poceni koža. Stane le okoli 1100 rubljev. Zakaj ga potrebujete? Da zadovolji oko. To je edina aplikacija. Preobleke ne dajejo ničesar. Igralec začne bolje razumeti mehaniko igre ali natančneje streljati. Po plačilu več kot tisoč rubljev, uporabnik prejme normalno sliko.


Večina vseh kož je poceni in nevsiljiva. Vendar pa obstajajo tisti in tisti, ki so zelo dragi. Glock 18 (voda) - najpogostejša koža. Da, stane več kot sam projekt. Ko ste jo prejeli kot darilo ali zmagali, lahko igro vrnete nazaj. Vendar pa para ne more dvigniti denarja. Lahko preživite na drugih igrah ali poskusite srečo v "ruleti". Če imate srečo, lahko osvojite veliko dražji zhupan ali izgubite, če vam ni sreče. Seveda je skoraj nemogoče osvojiti drag zhupan. Glock 18 (voda) - to je preprost glock. Prtljažnik je obarvan v rožnato in naprejudaril ga je pljusk vode. Kože ne moremo imenovati lepa, to je veliko slabše kožo Gradient, kar je 7 tisoč dražje.

Pogodba o zamenjavi

Pogodba o zamenjavi je najučinkovitejši način za izmenjavo dragih in lepih kož za eno, vendar poceni in slaba. Izguba tega, kar resnično potrebuje, ni nikoli enaka 100 odstotkom. V praksi se pri pogodbi o zamenjavi ne potrebuje lažje kot v ruleti.
Kako izplakniti Glock 18 (voda)? Zelo preprosto. To bo 1019 PP "Bison" v stanju "desno od tovarne". Bo prišel ven? Seveda, ne, če je igralec zguba!

Sorodne publikacije