Kako v celoti odstraniti fotografije iz računalnika

Napredni uporabniki namiznih in prenosnih računalnikov se pogosto soočajo s problemom odstranjevanja nepotrebnih aplikacij. Vsi verjetno poznajo računalnik, ki visi nad nepravilno nameščenimi aplikacijami. Zakaj se to dogaja? V nekaterih primerih se to zgodi zaradi prelivanja diska, ko programi, vključno z nepotrebnimi, nabirajo veliko. Disk je poln težav z vsemi nalogami in računalnik se upočasni. Vendar pa so časi, ko morate odstraniti staro različico programa in namestiti novejšo. Ta članek opisuje, kako odstraniti Photoshop. Ni tako težko, kot se zdi mnogim.

Zakaj odstraniti Photoshop

Razlogi za odstranitev Adobe Photoshopa so lahko različni. Ampak morate zapomniti eno! Nobenih sledi o odstranitvi tega programa iz sistema je zelo težko. Aplikacije programa Adobe, tudi po izbrisu, v računalniku pustijo veliko sledi. Lažje je razložiti, kako odstraniti fotografijo v Photoshopu od samega programa.


Eden od razlogov, zakaj želite odstraniti ta program, je zamenjava stare različice z novim. Vsako leto se praviloma in še pogosteje izdajajo nove različice programov. V primerih Photoshop morate pred namestitvijo nove različice odstraniti starega. Še en razlog je lahko namestitev zlomljene različice Photoshopa. Razbita različica tega programa je nameščena, če ni denarja ali ne želite plačati za licenco. Takšne različice programov so zelo pogoste na torrent sledilcih in so zelo priljubljene. Ampak takovse vrste piratskih programov, imajo svoje pasti. Z namestitvijo takšnega programa lahko virus prenesete v računalnik. Če želite namestiti licenčno različico programa, lahko pride do težave pri odstranjevanju stare.


Odstranjevanje s programi drugih proizvajalcev

Obstaja veliko posebnih programov, ki zlahka odstranijo nameščene aplikacije in na računalniku ni nobenih skritih sledi. Izkoristite eno od njih in nikoli se ne boste morali spraševati, kako popolnoma odstraniti fotografije iz računalnika. Revo Uninstaller je eden od teh programov.

Izbrišemo photoshop by Revo Uninstaller

Če želite odstraniti Adobe Photoshop s tem programom, morate narediti naslednje:
 • prenesite in namestite Revo Uninstaller v računalnik;
 • odpre program;
 • Poiščite in označite ikono Photoshop na glavnem oknu;
 • na zgornji plošči kliknite ikono "izbriši";
 • V naslednjem oknu morate izbrati napredni način;
 • se dogovorita o vseh točkah za odstranitev programa;
 • Po glavni odstranitvi pritisnite gumb - "naslednji";
 • izbere vse postavke registra in pritisne "izbriši", nato se strinja in "nadalje";
 • izbere vse mape in datoteke ter izbriše.
 • To je to! Svoj računalnik ste popolnoma izbrisali iz Photoshopa in očistili vse sledi. Zdaj, če želite, lahko namestite novo različico tega programa.

  Brisanje s pomočjo vgrajenih pripomočkov

  Nekaj ​​več o tem, kako odstraniti Photoshop z vgrajenimi orodjioperacijski sistem. To je nekoliko težje kot brisanje s strani programov drugih proizvajalcev, saj boste morali ročno izbrisati skrite datoteke in vnose v register. Priporočljivo samo za napredne računalniške uporabnike.
  Če želite začeti odstranitev, pojdite na "Nadzorna plošča" in izberite "Aplikacije in komponente". V naslednjem oknu izberite svoj program in kliknite »Izbriši«. Odpre vgrajeni namestitveni program, kjer se strinjamo z vsemi elementi. Vse fotografije smo odstranili. Zdaj je potrebno zapreti sledi. Če želite to narediti, poiščite mapo »Moji dokumenti«, nato mapo Adobe in odstranite vse, kar je povezano z besedo Photoshop. Nato moramo iti v register in očistiti vse, kar velja za photoshop. Toda ponavljamo, če niste napredni uporabnik in ne veste, kako odstraniti predmet v Photoshopu, potem je bolje, da se ne zavedete v register. Nenamerno lahko izbrišete kaj pomembnega in računalnik bo prenehal delovati. Najbolje je, da znova uporabite orodja tretjih oseb.

  Zaključek

  Tu smo se naučili, kako odstraniti fotografije iz računalnika in izbrisati vse sledi nameščenega programa. Ni tako težko, kot se zdi. Prav tako je enostavno odstraniti vse programe in sledove njegove prisotnosti v računalniku. Toda, če ste začetnik, potem je bolje prebrati posebno literaturo ali samopomočnike za delo z računalnikom. O tej temi si lahko ogledate tudi videoposnetke.

  Sorodne publikacije