Kako si lahko ogledate, koliko sporočil v pogovornem oknu »VC«? Delovne metode štetja

Zanimivo bo: "In koliko sporočil sem vzpostavil v klepetu s prijateljem? Koliko tisoč, dva, tri? "In tam je vprašanje, kako videti, koliko sporočil v dialogu" VC "? Torej, nekdo se obrne v tempelj, pravijo, zakaj te dodatne številke? Vendar pa je to vprašanje zelo zanimivo za uporabnike socialne mreže.

Kako ugotoviti, koliko sporočil v pogovornem oknu Vkontakte?

Pripravljeni smo razkriti skrivnosti in vas naučiti, koliko sporočil pošiljate drug drugemu s prijatelji. Ste kdaj razmišljali o ročnem štetju sporočil? Ni možnost, da so preveč, še posebej, če dialog traja več let. Torej, če želite prešteti svoja sporočila eno, boste zagotovo potrebovali naše načine.


Zaradi mobilne različice
Danes verjetno le malo ljudi omenja obstoj mobilne različice socialne mreže, saj so sedaj posebej oblikovani programi priljubljeni, vendar še vedno deluje. S pomočjo in z majhnimi matematičnimi izračuni lahko ugotovimo, koliko ste SMS poslali v eno. Treba je omeniti, da je to varen način, s katerim lahko ugotovite, koliko sporočil v pogovornem oknu "VC". Če želite odpreti mobilno različico spletnega mesta, lahko kliknete povezavo m.vk.com in se prijavite ali pa jo pojdite ročno. Odprite stran in na vrhu strani v naslovni vrstici vnesite pred vk - m. Po tem boste preusmerjeni na poenostavljeno stran spletnega mesta, narazličice brskalnika za mobilne telefone. Nato pojdite na zavihek s sporočili. Gumb za prehod se nahaja v zgornjem desnem kotu strani. Nato odprite pogovorno okno z eno.


Spodaj si lahko ogledate število strani v vašem dialogu. Vsaka stran ima 20 sporočil. S klikom na puščico se lahko obrnete na sam začetek dialoga. Smo na pravi poti. Vzemite zadnje število strani in ga pomnožite z 20. Na zadnji strani preštejte število sporočil. Dodajte ga in prejeli boste točno število sporočil v pogovornem oknu. Ta preprosta formula je najvarnejši način, da vidite, koliko sporočil je v pogovornem oknu »VC«.

"Vnutter"

Nismo zaman govorili o varnosti. Če je v dialogu nekaj zelo osebnega, je bolje uporabiti prvo možnost. Vendar pa tega ne moremo zaobiti, ker vas zanima, koliko sporočil z osebo v dialogu "VC"? "Vnutter" storitev je sposobna povzeti splošne statistike, navesti ne le število sporočil, ampak tudi datum prvega in zadnjega. Če želite izvedeti, koliko sporočil je v tej aplikaciji, pojdite na spletno mesto ali prenesite »Into the« v telefon. Nato morate vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Kliknite gumb »Obdelava«, da dobite statistiko svojih pogovornih oken. Storitev deluje zelo hitro in skoraj brez napak, vendar je pomanjkljivost na ta način: ko načrtujete videti, koliko sporočil v pogovornem oknu "VC", pri avtorizaciji, omogočamo dostop do naše neznane straniali oseb. Zato, reeling svojo radovednost, je bolje, da takoj spremenite geslo v nastavitvah vaše strani Vконтакте.
Evo, kako lahko enostavno vidite, koliko sporočil ste poslali drug drugemu.

Sorodne publikacije