Kako komunicirati v "Instagramu" iz računalnika: osnovni načini za ustvarjanje sporočil, nasveti za bloganje

Mreža Instagram je ena izmed najbolj priljubljenih na svetu. Program, ki je enostaven za upravljanje, omogoča uporabnikom, da delijo z drugimi zanimivimi trenutki svojega življenja, pa tudi izmenjujejo sporočila. Ni vsakdo ve, da so razvijalci "Instagram" ustvarili Direct - sel, s katerim lahko hitro stopite v stik z osebo, ki jo želite. Še en plus je dejstvo, da Instagram ni mogoče uporabljati samo na telefonu, ampak tudi na računalniku. V tem članku bomo govorili o tem, kako komunicirati v "Instagramu" iz vašega računalnika.

Metode sporočanja

Poleg urejanja fotografij in objavljanja zgodb in videov, Instagram deluje odlično tudi pri pošiljanju osebnih sporočil, ne slabših od priljubljenih glasnikov, kot sta WatsApp ali Weber. S sogovornikom lahko klepetate enega za drugim in nihče ne bo prebral vaše korespondence. Veliko jih zanima vprašanje, ali lahko komuniciram v "Instagramu" prek računalnika? Seveda, obstaja več načinov za pošiljanje sporočil:


 • Namestite uradno aplikacijo socialne aplikacije Instagram za vaš računalnik. To je popolnoma brezplačno.
 • Namestite posebno aplikacijo, ki bo omogočala zagon mobilne različice Instagrama.
 • Uporabite drugo programsko opremo za ogled sporočil in trenutkov v programu Direct.
 • Izkušeni uporabniki priporočajo prenos uradne računalniške različice, saj druge možnosti niso tako priročne. Kakoza povezavo z Instagram Direct preko računalnika? Najprej morate prenesti Instagram iz Microsoftove trgovine in ga namestiti v računalnik. Aplikacija deluje samo na platformi Windows 8 in zgoraj. Če že imate račun, lahko svoje podatke ubijete neposredno v vnosna polja. Začetniki bodo morali opraviti postopek registracije. Vse je zelo preprosto in ne traja veliko časa: vnesti morate številko mobilnega telefona ali e-pošto.


  Ko bo vaša prijava končana, se bo odprl vaš profil. Zasnova aplikacije je enaka kot pri telefonih, zato iskanje Direct ne bo delovalo. Ikona z letalom se nahaja v zgornjem desnem kotu. S klikom nanj boste prijavljeni v sel. Zdaj lahko v računalniku pošiljate sporočila iz Instagrama.

  Komunikacija v Instagramu prek računalnika s pomočjo emulatorja

  Emulator je posebna aplikacija, ki omogoča uporabo mobilne programske opreme v računalniku. En tak program se imenuje Bluestacks. Morate ga prenesti, nato se prijaviti v Play Market in naložiti Instagram. Ta metoda vam bo omogočila komunikacijo v "Instagramu" prek računalnika kot telefona, seveda pa bodo sporočila v Directu na voljo. Toda emulator ima nekaj slabosti: pogosto zavira in je še vedno poln oglaševanja.

  Drugi načini

  Komunikacija z Instagramom iz računalnika je možna s spletnimi mesti tretjih oseb, kot sta iDirect ali Okogram. Z njimi si lahko ogledate Direct brez prenosa aplikacije Instagram. Toda nekatere od teh storitev prosijo za denarpošiljanje sporočil. Zato je najboljša možnost, da prenesete uradno brezplačno različico Instagram.

  Pošiljanje osebnih sporočil

  Kako je komunikacija v "Instagramu" v računalniku? Proces bomo analizirali po fazah. Če želite začeti, morate iti v profil osebe, ki jo želite napisati. Če ste že naročeni na to osebo, preprosto kliknite na "Napiši", če še niste med ljudmi bodočega sogovornika, najprej kliknite na "Naroči se". Lahko kliknete tudi na ikono s tremi pikami, kjer se v meniju prikaže "Pošlji sporočilo". V tem primeru ni potrebno naročiti sogovornika. Kakorkoli izberete, se bo na zaslonu monitorja pojavilo okno sporočilnika. Zdaj lahko pošiljate zasebna sporočila. Lahko je navaden tekst in fotografski video.

  Neposredno

  Mnogi so slišali za njega, vendar še vedno ne vedo, kako se vpisati v ta sel. S klikom na ikono z letalom se boste znašli v direktoratu. Med naročniki izberite, s kom želite klepetati. Opomba: če pred tem še niste uporabljali Direct, potem je seznam prazen, morate klikniti na gumb "plus", da dodate klepet uporabniku. Imate možnost pisati vsem uporabnikom, ki so naročeni na vas. Če oseba ni vaš naročnik, boste morali počakati, da potrdi vašo zahtevo. Ko je sporočilo potrjeno, bo sporočilo poslano. Še en plus Direct - sposobnost za urejanje fotografij, ne da bi zapustili sel, lahkovsiljujejo vse vrste filtrov. Za ogled sporočila morate klikniti na mapo Prejeto.
  Zgodi se, da ste videli stran neke znane osebe ali samo zanimiv blog in si želeli deliti zanimive informacije z nekaterimi prijatelji. Vse je zelo preprosto: samo kliknite na zaobljeno puščico pod fotografijo, ki jo želite prenesti na drugo osebo. Svojim prijateljem lahko ponudite zanimive strani. Olajšajte: kliknite na tri točke v zgornjem desnem kotu profila, ki vas zanima, in izberite element "Pošlji profil kot sporočilo".
  Prav tako lahko objavite svoje osebno sporočilo. To je zelo priročno, če ste se dogovorili, da se boste srečali s prijatelji nekje, kjer še nikoli niste bili in ne poznate kraja. Potem pa z navigatorjem dobite ali dosežite želeni predmet. Pogosto imajo uporabniki vprašanje, kako komunicirati v "Instagramu" iz računalnika prek uradne strani? Spletna različica "Instagrama" je ustvarjena izključno za ogled fotografij in videov, prenos datotek iz računalnika in pošiljanje sporočil v Messengerju ne bo delovalo.

  Kako poslati slike

  Fotografije lahko posredujete neposredno iz novic. Pod sliko morate klikniti na ikono Drive. Nato izberite prejemnika: to je lahko ena ali več oseb. Če je več prejemnikov, kliknite »Pošlji« ali »Pošlji ločeno«. Fotografije, ki so bile predhodno objavljene na vaši strani, so poslane na enak način. Če želite poslati vsebino, se morate prijaviti v svoj profil, izbrati želeno fotografijo in pojdite nasel V slednjih izberite sogovornike, ki bi jih radi poslali. Fotografija bo poslana na leglo.

  Odgovori na "Stran"

  Lahko odgovorite tudi na "Poslano", ki so ga poslali drugi. Ko pogledate polje Zgodba, boste videli: "Napišite sporočilo." Pustite sporočilo pošiljatelju "Stran" in ga pošljite s klikom na puščico na desni. Avtor bo prejel sporočilo, da ste mu pustili komentar.

  Če želite izbrisati korespondenco

  Kljub enostavnosti vmesnika Instagram, obstajajo uporabniki, ki ne vedo, kako izbrisati sporočila. Včasih morate počistiti svoj profil iz neželene vsebine in neželene vsebine. Kako to storiti? Zaženite program in kliknite na ikono "Letalo". Od vseh DIRECT morate videti vsa sporočila. Treba je opozoriti, da so sporočila izbrisana vse naenkrat (na primer celotna zgodovina korespondence z enim uporabnikom), ločeno, da se jih znebite, ne bo delovalo. Če ste prepričani, da želite biti zadovoljni s temi podatki, kliknite »izbriši«. Sporočila bodo izginila. Ta možnost je primerna tako za "Instagram" program na mobilni napravi in ​​na računalniku z operacijskim sistemom Windows 8 ali novejšim.

  Nasveti uspešnih ljudi

  Nedavno je bloggerjev poklic vedno bolj priljubljen. Za večino mladih je to sanjsko delo, saj lahko zaslužite dostojno denar s tem, ko opravljate svoje najljubše poslovanje: postite zanimive zgodbe iz svojega življenja, potujete, delite fotografije. V resnici pa delo bloggerja ni tako preprosto, kar se zdi prvopoglej Poleg objavljanja morate paziti na svoje naročnike, klepetati z njimi, si ogledati komentarje in ne pozabiti na svoje življenje.
  Če ste si zastavili cilj, da se je z vami prijavilo več ljudi, morate aktivno uporabljati oznake in poiskati zanimive projekte za sodelovanje z drugimi računi. Ampak ne smete nereda svoj profil z oglaševanjem, lahko povzroči negativne in prestrašiti potencialnih naročnikov. Delovna mesta morajo biti zanimiva in kognitivna, da bi lahko ujela bralce. V resničnih, uspešnih blogerjih mora vedno obstajati prosti trenutek za komunikacijo v "Instagramu" iz računalnika in telefona. Razlog za to je velika konkurenca. Morate biti zainteresirani za vaše občinstvo, redne naročnike, jih vprašati, katere objave lahko povzročijo njihov interes. Nekateri blogerji vodijo račun s celotno družino. Družinski blogi so zelo priljubljeni, saj avtorji razkrivajo temo odnosov, ki jih morajo storiti, da bi uživali v družinskih idilih, pisali o vzgoji otrok in številnih drugih perečih vprašanjih. Izkušeni blogerji v prizadevanju za slavo svetujejo, naj ne pozabijo na duhovni razvoj, na branje knjig, na učenje novega. Poleg "Instagram" bi moral biti glavni poklic, ki prinaša prihodke, potem v primeru neuspeha v polju blogger, ne boste ostali brez zaslužka.

  Zaključek

  Socialno omrežje "Instagram" je nastalo ne samo za objavo fotografij in video materialov, temveč tudi za komunikacijo. S prihodom neposredne komunikacije z drugimi uporabniki je postalabolj udobno, ker je osebna korespondenca skrita pred očmi tretjih oseb. Upamo, da je bil ta članek uporaben in ste obvladali način komuniciranja v Instagramu iz računalnika in delili dragocene trenutke iz svojega življenja in drugih zanimivih vsebin.

  Sorodne publikacije