Sony MDR-7506: pregledi in pregledi

Slušalke, o katerih bomo razpravljali v članku iz konca XX. Stoletja. Od takrat še niso doživeli velike spremembe v zunanjem dizajnu, ki zadovolji prave poznavalce Sonyjevih izdelkov. Članek vam bo pomagal odločiti, če bi morali kupiti ta model. Opisuje tudi povratne informacije potrošnikov in kratek opis slušalk.

Specifikacije

Slušalke imajo zaprt, dinamičen tip. Uporabljen neodim magnet. Zvočnik je velik 40 mm. Frekvenčno območje - od 10 Hz do 20 tisoč Hz. Skupna teža - 230 str.

Paket

Slušalke Sony MDR 7506 so povpraševanja tako profesionalnih glasbenikov kot ljubiteljev. Zakaj? Odgovor na to vprašanje je mogoče dobiti z branjem tega pregleda. Medtem pa razmislite, kaj so slušalke. V polju bo potrošnik našel: samo napravo, primer, v katerem ga je mogoče nositi, adapter (6,3 mm), priročnik, garancijske dokumente.

Embalaža

Škatla, v kateri so priložene slušalke Sony MDR 7506, je precej velika. V primeru, da lahko postavite samo zvok naprave, na drugi pa se ne izračuna. Zato se zlahka prelomi pri prenosu drugih predmetov. Usnjena torbica iz usnja. Navodilo lahko zveni zanimivo. Zasnovan je v obliki knjižice za preprosto uporabo. Zahvaljujoč vodstvu lahko zlahka zamenjate zlomljene dele slušalk, ker je vse podrobno opisano in jasno opisano v njem. Na žalost ni znano, ali bo po takih ukrepih zagotovljeno jamstvo, vendar je lepoproizvajalec skrbi za svojo stranko.


Videz, delovanje

Oblika je čim bolj udobna na ušesih. Ni škripanja in brez reakcije. Proizvajalec ima čim bolj kombinirane materiale, kot so plastika, usnjeni nadomestki, kovina. Rezultat je odlična slušalka Sony MDR 7506. Na glavi so posebne L in R oznake, ki jih lahko preprosto postavite "navznoter" ali pa jih zavržete. Izolacija hrupa na zmerni ravni, ki uživa. V metro z njimi, na žalost, vam ne bo udobno, vendar doma, potrošniki radi uporabljajo slušalke. Kabel odmakne od samo ene skodelice, kar je priročno, če se morate premikati po prostoru. Zaradi tega se lahko Sony MDR 7506 imenuje univerzalna. Zasnova je zanesljiva in trajna. Z aktivno uporabo naprave, seveda, izgubi lepoto svojega videza, vendar so neposredne dolžnosti izpolnjene. To potrjujejo številna mnenja potrošnikov. Slušalke Sony MDR 7506 ne morejo zdržati dlje časa, se pokanjajo, vendar še vedno ostajajo mehke.

Zvok

Zvok v slušalkah je precej svetel. Nizke frekvence so navdušene, toda tudi s tem basom lahko dobro slišite, ni ovčjega. Srednje note so naravne, ne popačene, postrežene precej mehko. Visoke frekvence v vokalnih delih so zelo svetle, kar je najverjetneje izdelal proizvajalec. Ta učinek je ustvarjen za povečanje "barv" skladbe. Za slušalke zaprtega tipa Sony MDR 7506 ima široko stereo panoramo. Vidite lahko prisotnostposeben učinek globine prizora. Le majhne popačenja, zvoki in mastne note lahko slišijo samo težke in težke skladbe. S tem modelom je lepo poslušati glasbo klasičnega žanra. Občutite tudi najmanjše podrobnosti, ki so v izdelku.
Slušalke odlično delujejo z vsemi vrstami glasbe. Edini minus je preveč suh. Ni rozin, zato bo za navijače to vprašanje sporno. Če model uporabljate kot studijsko napravo, se bo ta pomanjkljivost spremenila v prednost.

Združljivost s tehniko

Ni smiselno pričakovati, da se bo Sony MDR 7506 (pregled bo pomagal pri odločitvi tistim, ki so še vedno v dvomih) igral s tipom telefona iphone. Basi v skupnem delu so pregrobni, ostrina je na vseh ravneh frekvence, kot tudi v vokalnih delih. Večina melodije spremljajo zvoki. Poleg tega ni dovolj glasnosti za delo z iPhone, in na ulici, lahko pride do težav z zvočnim predvajanjem. Zato ni vredno uporabljati naprav, ki nimajo dobre ravni zvoka.

Tekmovalci

Ta naprava na daljavo spominja na dobro znani model proizvajalca "Pioneer", ki se imenuje HDJ-2000. Imajo enak zvok in zelo podobno ergonomijo. Razlika je v ceni. V opisanem modelu, je približno 7 tisoč rubljev, medtem ko se "Pioneer" prodaja za 10 tisoč. Izbira iz videza, je bolje, da se ustavi vaš pogled na Sony, saj je oblikovanje teh slušalk je veliko ekološko. Sodeč po povratnih informacijah, se ta model šteje za bolj zanesljivega in se tudi razlikuje dolgoročnoobdobje

Kako razlikovati od ponaredkov?

Pred nakupom slušalk morate biti pozorni na njihove stroške. Treba je takoj razumeti, da če je cena manj kot 100 $, potem je to zagotovo ponaredek. Ne mislite, da je bilo samo srečo. Ko je cena preverjena, morate biti pozorni na pisanje prvega znaka na logotipu podjetja. Poskrbite za to, da pogledate v škatlo. Črka S v izvirniku je napisana veliko bolj ozko kot katera koli druga. Poleg tega morata biti oznaka in majhen opis od roba, vendar ne v sredini.
Priporočljivo je paziti prevarantov z nakupom Sony MDR 7506. Kako razlikovati ponaredek je zdaj znano vsem, vendar obstaja še en način. Pokali, kot pravilo, v neoriginalni različici premakniti precej težko. V avtentičnem modelu se zlahka premikajo in preoblikujejo. Kakovost zvoka v kitajski ponaredek je grozna. Bass zelo dobro "zdrobiti" vse razpoložljive pesmi v frekvenci, in ko vklopite kompleksne skladbe na velikih količinah, tonov začnejo brisati, z ozadjem hrupa.

Mnenja

Potrošniki imajo radi ta model. Nekateri ljudje ne marajo cene, drugi pa pravijo, da je popolnoma upravičena z udobjem in kakovostjo zvoka. Skrb za slušalke ni močno, kar je najpomembnejše, ne puščajte jih in ne izpostavljajte mehanskim obremenitvam. Uporaba s šibkimi zvočnimi viri ne sme biti tako, dejstvo pa je, da je neposredno odvisno od glasnosti naprave. Najbolje je, da uporabite močne zvočnike ali zvočnike. Telefoni za takšno vlogo očitno niso primerni.Žice se ne razbijejo hitro, kar bo zagotovo zadovoljilo vsakega potrošnika. Obdobje delovanja je zelo impresivno.

Izid

V Ameriki je približna cena slušalk 130 USD. Ne pozabite na davek. V Rusiji, kot je že opisano, povprečna cena - od 6000 do 8000 rubljev. Vendar pa so najpogostejši primeri 7000. V spletnih trgovinah lahko kupite in za petdeset dolarjev model Sony MDR 7506. Ponarejen? To lahko neposredno rečete. Take različice se običajno uporabljajo, če so potrebni rezervni deli. Na splošno so slušalke zaslužile spoštovanje. Kljub temu, da je model že dolgo izšel, je še vedno v povpraševanju in ostaja pomemben. Če jih uporabljate v povezavi z zelo močnim ojačevalnikom, je verjetno, da bodo slušalke zadovoljile in izpolnile vsa pričakovanja.

Sorodne publikacije