Najboljši plačani protivirusni program: Ime izdelka in uporabniški pregledi

Kot veste, sta računalniška varnost in zaščita informacij v našem času prednostna naloga za vse, brez izjeme, uporabnikov stacionarnih računalnikov, prenosnih računalnikov in mobilnih naprav. Večina strokovnjakov priporoča uporabo pay-as-you-go, ne free antivirus. Ampak kateri plačani antivirus je najboljši? Kateri programski izdelek je raje natančno prepričan o zagotavljanju najvišje možne ravni zaščite za računalnik ali mobilni sistem? Skušali bomo razumeti, ob upoštevanju nekaterih najbolj priljubljenih programskih produktov sedanjosti, ki zasedajo vrhunske linije na vseh svetovnih lestvicah.

Zakaj se priporoča uporaba plačanih protivirusnih zdravil?

Za začetek z nekaj besedami, zakaj je priporočljivo uporabljati plačane protivirusne izdelke. Ni skrivnost, da so prosto porazdeljeni programi na nek način okrnjeni in ne razpolagajo z vsemi orodji, ki zagotavljajo maksimalno raven zaščite tako za uporabniške računalnike kot za terminale v lokalnem omrežju. Seveda lahko tukaj trdimo, da navadnim uporabnikom manjkajo in uporabljajo brezplačne aplikacije. Kaj pa, če govorimo o zaščiti srednjih ali velikih podjetij? To zahteva višjo raven zaščite. Poleg tega, če ste pozorni na nekaj brezplačnih protivirusnih zdravil (zlasti se nanaša na prosto distribuirano protivirusno programsko opremo Avast), lahko pogosto preskočijo nevarne protivirusne programe.grožnjami ali celo posredovanje napačnih pozitivnih rezultatov, na primer pri vzpostavljanju drugega uradnega.


Top 10 plačanih protivirusnih programov

Kot za plačano programsko opremo, ki zagotavlja zanesljivo in visoko kakovostno zaščito za vse računalnike in omrežja, je pogojni seznam lahko predstavljen takole: ) Bitdefender;
 • programska oprema Norton;
 • programski izdelki Kaspersky Lab;
 • protivirusni program ESET;
 • protivirusni program AVG;
 • Izdelki Avast;
 • F-Secure;
 • Različica Avira Pro;
 • Canimaan;
 • Intego Mac Internet Security.
 • Seveda tu niso vsi plačani izdelki programske opreme, temveč le njihov glavni del. Kljub temu so ti premium antivirusi za Windows najboljši v vseh ocenah (zadnji dve sta bolj osredotočeni na sistem Mac). Na kratko se obrnemo na vsakega od njih.

  Bitdefender

  Zdi se, da ta programski paket ne zahteva predstavitve, čeprav mnogi navadni uporabniki morda ne vedo za njegov obstoj.
  Mnogi strokovnjaki ga imenujejo najbolj plačan antivirus, ker se njegov programski motor uporablja v številnih drugih programih v tej smeri. Na primer, na njeni podlagi je nastala znana "Windows Defender", ki je vključena v vse sisteme zadnjih generacij. Edinstvenost tega programskega izdelka ni, da zagotavlja maksimalno zaščito na vseh ravneh, ampak dejstvo, da zagotavlja uporabo dvosmernega požarnega zidu. Poleg tega je posebna funkcija hitrega obnovitve zelo nenavadnasistemov v primeru kritičnih napak in napak, ko so orodja Windows brez moči. Ocenjeni stroški naročnine na leto znašajo približno 30 evrov.


  Programi iz Nortona

  Seveda, ko govorimo o razvrstitvi najbolje plačanih protivirusnih programov, izdelkov Symantec, kot so varnostna orodja Deluxe, ni mogoče obiti.
  Če kdo ne ve, je to podjetje nekoč temeljilo na ustvarjanju najmočnejših sredstev zaščite, ko številne znane in znane blagovne znamke danes sploh niso obstajale. Na splošno so ta orodja zelo podobna BitDefender Antivirusu, saj imajo v primeru okvare vgrajeno obnovitev sistema. Vendar pa je glavna prednost je prisotnost v njih neprekosljivo anti-spyware modulov, ki ščitijo uporabnika pred vohunsko programsko opremo, in od pošto. Pri namestitvi samo en terminal bo moral plačati približno 1800 rubljev.

  Programski izdelki podjetja Kaspersky Lab

  Programi tega razvijalca so priznani voditelji pri zagotavljanju celovite zaščite računalnikov. Do nedavnega so bili izključno plačani vsi programi programa Kaspersky Lab.
  Do danes so mnogi strokovnjaki nagnjeni k prepričanju, da je orodje podjetja Kaspersky Lab najbolje plačan protivirusni program. Da, seveda, zaščita tukaj je nad vsem pohvale, in strošek licence je 1800 rubljev. Vendar pa je edini in glavni minus lahko le dejstvo, da skoraj vsi izdelki programske opreme v tej vrstici nenamenjena uporabi na šibkih računalniških konfiguracijah, saj je obremenitev sistemskih virov zelo velika. Vendar, če se obrnete na zgodovino, je bila vedno (od prvega razvoja).

  Protivirusna zaščita iz programa ESET

  Protivirusni programi podjetja ESET v obliki različic Internet Security, Smart Security in čistega protivirusnega programa NOD32 so zelo priljubljeni tako za običajne uporabnike kot tudi za korporativna omrežja podjetij.
  Zavarovanje zahtevkov ni. Niz orodij je precej pomemben. Res je, da je uporabnik začetnik včasih precej težko obravnavati nekatere nastavitve, saj so skrite zelo globoko. Presenetljivo je, da je obremenitev sredstev sistema precej nepomembna. Vendar so vsi ti dodatki pogojno brezplačni in licenco lahko posodobite celo za določeno obdobje z uporabo brezplačnih spletnih licenčnih ključev ali pretvorbo prijav in gesel v licenčne kode. Če kdo ne ve, obstaja tudi neformalna aplikacija TNOD User Password Finder, ki jo je razvila skupina navdušencev in je avtomatiziran aktivator, ki preverja in nadaljuje licenco brez udeležbe uporabnika pri vsakem zagonu računalniškega sistema. Zato mnogi strokovnjaki menijo, da je ESET najbolje plačan antivirus sedanjosti, čeprav pozorno spremljajo dejstvo, da je cena za 40 dolarjev nekoliko precenjena.

  AVG Antivirus

  Še vedno smo bolj priljubljen programski izdelek. In mnogi uporabniki ga imenujejo najbolj plačan protivirusni program za Windows 10 in VistaSpodnje spremembe niso neupravičene.
  Ob upoštevanju visoke kakovosti dela in varnosti operacijskega sistema in uporabniških programov ali datotek je mogoče posebej opaziti prisotnost vgrajenega požarnega zidu, ki deluje brez obremenitve sredstev in jasno opravlja dodeljeno vlogo, da ne omenjamo največje zaščite pred neželeno pošto (vključno z vsemi vrstami oglaševalskih virusov, ki na internetu vsak dan postajajo vse več). Cena tega paketa je približno 1440 rubljev.

  Avast Products

  Ko že govorimo o tem, kakšno plačano antivirus je bolje, je vredno razmisliti ločeno o različici premiere Avast.
  Za razliko od prostega razvoja, ni pritožb. Če pogledate prednosti te programske opreme, lahko ločeno označite precej nenavadno funkcijo. Dejstvo, da je ta program sposoben posodobiti ne le svoje protivirusne baze podatkov, temveč tudi skrbno spremljati izdajo posodobitev za vse programe, nameščene v računalniku. Koliko potrebuje ta modul? Njegova smotrnost pa ostaja velika težava, saj gre za varnost, vendar ostaja dejstvo. Cena tega antivirus je precej konvencionalna in je približno 1250 rubljev, za Internet Security Pro pa -700 in 900 rubljev.

  F-Secure

  Med najbolj plačanimi antivirusnimi programi za sistem Windows 7 in novejšimi različicami je posebej pomembno poudariti programski izdelek, imenovan F-Secure Antivirus, ki je vedno v prvih desetih na skoraj vseh svetovnih lestvicah.protivirusno programsko opremo.
  Glavne značilnosti te programske opreme, večina strokovnjakov, imenuje neprekosljivo zmogljivost in odsotnost kakršnih koli konfliktov z nameščenimi računalniškimi aplikacijami. Seveda, približno enako ceno kot Kaspersky Labs ali Bitdefender izdelki, uporabnik dobi nekoliko manjšo funkcionalnost, vendar ima antivirus zelo preprost in prijeten vmesnik, in vse pomembne nastavitve, ki se imenujejo, so pred vašimi očmi.

  Verzija Avira Pro

  Imamo še en programski izdelek, ki ga lahko zagotovo vključimo na seznam najbolj plačanih anti-virusov sedanjosti. Orodje je zelo zanimivo.
  Da ne omenjamo standardnih funkcij, mnogi strokovnjaki na področju računalniške varnosti opozarjajo na obstoj inteligentnega modula za zaščito v realnem času, avtomatiziranega sistema za zaščito bančnih stroškov in celo omejevanje dostopa do spletne kamere v primeru nepooblaščenega vmešavanja zlonamernih uporabnikov v delovanje računalnika ali prenosnika. . Pravzaprav je cena do 24 $, ki je popolnoma skladna, del paketa orodij.

  Canimaan

  Zdaj pa si poglejmo še en paket, ki ga lahko na svojem območju imenujemo tudi najboljši plačan antivirus. Očitno za večino uporabnikov ni seznanjen, saj je namenjen izključno uporabi v "jabolčnem" OS. Kar se tiče funkcionalnosti, je ta antivirus glede na njegove zmožnosti in tehnične lastnosti mogoče primerjati s paketom Bitdefender in rezultati testiranja.precej visoke stopnje.

  Intego Mac Internet Security

  Končno imamo še boljši protivirusni program, ki je prav tako zasnovan za uporabo na Appleovih računalniških napravah.
  Na podlagi ocen je razvidno, da je ta paket pokazal najvišje možne rezultate v smislu ravni prikaza virusnih napadov, vendar je bilo v delu, glede na povratne informacije uporabnikov in strokovnjakov, precej intenzivno. Po nekaterih poročilih je celotno zmanjšanje zmogljivosti sistema in nameščenih aplikacij v svojem okolju v aktivnem stanju modula zaščite doseglo približno 16%. Kljub temu je situacija podobna tistemu, kar opazimo v programskih programčkih programske opreme Kaspersky Lab, ki jih je treba namestiti le v zmogljivih računalniških konfiguracijah.

  Najbolj plačani antivirusi za Android

  Kar zadeva najboljša pravna sredstva, priporočena za uporabo na mobilnih napravah, ki delujejo v Androidu, je težko izbrati kateri koli programski izdelek. Na splošno so skoraj vsi zgoraj opisani paketi analogi v obliki mobilnih različic. Če želite biti prepričani, lahko preprosto obiščete Google Play Store in poiščete protivirusne programe. Na splošno, mnogi tiho priporočajo uporabo nenapolnjenega protivirusnega sistema kot vzorec polne različice AVG v vrednosti 590 rubljev, dr. Splet s ceno okoli 2600 rubljev, Internet zaščitnik od Kaspersky Lab 400 rubljev, Norton Mobile Security s ceno 900 rubljev, mobilni antivirus Avira (400 rubljev), itd. . Vse ceneza letno naročnino. Pri izbiri protivirusnega programa se morate seveda osredotočiti na moč mobilne naprave in na funkcije, ki jih želite dobiti. Vendar pa za večino uporabnikov razpoložljivost številnih dodatnih modulov na splošno ni potrebna za zagotavljanje bančne zaščite, zato imajo raje brezplačne programe, ki imajo najmanj funkcij, vključno z zaklepanjem telefona za primere, ko lahko preprosto izgubite pripomoček.

  Sorodne publikacije