Več o tem, kako onemogočiti protivirusni program AVG

V tem članku bomo podrobno razpravljali o tem, kako onemogočiti AVG antivirus. Zdaj obstaja veliko programov, ki ščitijo prenosnike in osebne računalnike pred vohunsko programsko opremo in zlonamerno programsko opremo.

Navodilo

V nekaterih primerih imate morda vprašanja, kot je začasno onemogočanje protivirusnega programa AVG ali popolno deaktiviranje tega orodja. Poglejmo, kako to narediti dosledno. Z desno miškino tipko kliknite ikono AVG v sistemski vrstici. To je parcela v opravilni vrstici za malo več levih ur. Gremo na naslednji korak pri reševanju problema, kako onemogočiti AVG antivirus. V prikazanem meniju izberite element, ki vam omogoča, da zaustavite zaščito, ki jo nudi ta program. Nato določite časovni interval, v katerem bo antivirus odklopljen. Na voljo je tudi možnost "reset". Ko izberete optimalno možnost, se prikaže sporočilo, da je zaščita e-pošte, spletnih strani in celotnega računalnika onemogočena. Končali ste


Izjeme

Ne pozabite, da ko bo vprašanje, kako onemogočiti protivirusni program AVG, v praksi rešeno, bo računalnik izpostavljen večjemu tveganju. Optimalna možnost je, da razmislite o pravilni nastavitvi programa in ne o popolni deaktivaciji programa. V našo moč je, da dodamo datoteko izključitvi. Če to storite, ga antivirus ne bo optično prebral, kar pomeni, da ne bo motil interakcije. Če želite to narediti, odprite program. Gremo v razdelek "Parametri". Naprejizberite "Dodatno". Kliknite gumb »Izključitev«. Uporabljamo funkcijo, ki se nahaja na dnu okna. Pokliče »Dodaj izključitev«. Izberite vrsto - naslov spletnega mesta, mapo ali datoteko. Podajte pot do ustreznega vira. Po potrebi lahko uporabite napredne nastavitve. Na primer, morda bo potrebna funkcija "Kateri koli kraj". V tem primeru bo material določen s sistemom po imenu in ne bomo morali navesti natančne poti do njega. Uporabite lahko tudi funkcijo "vsebina". Omogoča vam spreminjanje polnjenja izbranih map, ki jih sistem tudi ne bo preverjal. Po opisanih transformacijah ostane, da kliknete gumb "Uporabi".

Dodatne informacije

Spletna mesta, mape in datoteke ne bi smeli biti izključeni, če ni popolnega zaupanja v varnost teh virov. To lahko povzroči resne poškodbe osebnih in računalniških podatkov. Zdaj veste, kako onemogočiti AVG antivirus.

Sorodne publikacije