Snemalnik Pioneer Avic HD3: specifikacije, pregled in fotografije

Pioneer Avic HD3 - 2 DIN kasetofon podjetja Pioneer. Ima velik funkcionalni in nenavaden za standardno 2 DIN snemalno zasnovo. Za sabo niso samo priključki kot antena, RCA-vhodi in tako naprej, ampak drugi. V tem snemalniku je veliko funkcij, funkcij in funkcij, ki jih najdete samo v tej različici.

SpecifikacijeZaslon diagonalno, palci7Ločljivost zaslona
)


1440 x 234Vrsta zaslonadotik


30) Razmerje strani16: 9Največja moč kanala, W50 43)


OblikeWMA, MP3 DVD, CD, CD-RW. DVD-R, DVD-RW, CD-RR,Notranji pomnilnik, GB10
60)

Pregled

Pioneer je izdal veliko odličnih modelov naprav. Ne brez izjeme je tudi snemalnik Pioneer Avic HD3, ki je namenjen za uporabo v državah CIS, saj je vse menije Russified. Primerna je za družinska potovanja, otroci pa se lahko gledajo s filmi in risankami iz vseh vrst medijev. Ker komplet vsebuje oddaljeni mikrofon, ga lahko uporabljate skupaj z "Bluetooth" povezavo in uporabljate sprejemnik kot prostoročno napravo. Omogočite lahko tudi glasovni nadzor, ki tukaj deluje z manjšimi pomanjkljivostmi. Manj kot ta funkcija za prebivalce Rusije je, da se glasovni nadzor izvaja v angleščini. Ekipe, ki so še vedno v proizvodnjiGovori, da prepozna in zapomni uporabniški glasovni sistem.


Med vožnjo sprejemnik prikazuje navigacijo, večpredstavnostni predvajalnik, film, video ali avtomobilske odčitke, vključno z merilnikom hitrosti, meritvami tahometra in gibom. Zaradi prisotnosti "Bluetooth" -module sprejemnik se lahko uporablja kot telefon. Stiki iz naprave se lahko prenesejo v spomin kasetofonov, nastavijo ukaz za določeno klicno številko ali naročnika, s čimer se olajša življenje avtomobilistu in ga naredi varnejše, saj voznika ne motijo ​​čudne stvari. Namestitev Pioneer Avic HF3 ni tako enostavna, kot se zdi. Zato mora vgradnjo zaupati strokovnjak. Kasetni predvajalnik vsebuje GPS anteno, ki namiguje na prisotnost navigacijskega sistema v kasetnem snemalniku. Tako je, vendar je podroben opis kasetnega snemalnika na voljo le za dve največji mesti v državi. Ampak ne bodite razočarani, ker zelo pogosto obstajajo posodobitve zemljevidov, ki jih lahko namestite s katerim koli medijem, vključno z USB.


Med navigacijo po progi navigacijski sistem prikazuje hitrost premikanja, kot nagiba vozila, smer svetlobe, proti kateri se premika avto, in tako naprej. Pot je lahko zgrajena iz ene točke v drugo in na katerem koli mestu med temi točkami. Iskanje poti je na voljo v številnih možnostih, na primer: na naslovu, organizacijah (gledališča, klubi, restavracije, banke itd.). Obstaja tudi iskanje indeksa mesta. Tudi pri vožnji po progi je glasPomočnik za določeno število števcev bo poročal o prihajajočem manevru, omejitvi hitrosti. Če je voznik zapustil postavljeno pot, se bo sistem ponovno zgradil do najbližje poti in nadaljeval gibanje. Glasovni pomočnik je pravzaprav lepa lastnost, kot pa uporabna. Konec koncev, ko se vozite na ulicah z več vozili pri obračanju ali obračanju glasovnega pomočnika, ne pomaga veliko, bolje je pogledati zaslon monitorja, tako da je postalo jasno, kakšen manever je trenutno potreben.
Funkcijo prikazovanja prometnih zastojev razvije Pioneer, vendar ni na voljo v nobeni različici. Toda sistem lahko gradi pot, ki temelji na pogojih ceste, njihovi standardni obremenitvi. Gradi najhitrejšo pot, najkrajšo razdaljo, pot ob avtocestah, pot brez cestninskih cest in tako naprej. Obstaja različica Pioneer Avic HF3 2, ki ima naprednejše tehnične lastnosti in funkcije. Cena Pioneer Avic HD3 je vsaj 61.000 rubljev, kar je pretvorba 900 dolarjev.

Recenzije

Pioneer Avic HD3 nima bistvenih pomanjkljivosti, razen cene, ki je popolnoma funkcionalna. Pros:
 • oblikovanje;
 • funkcionalna;
 • ločljivost zaslona;
 • Prilagoditev na ruski uporabniški segment;
 • navigacijski sistem, ki deluje v Rusiji;
 • odlična kakovost zvoka;
 • vgrajeni pomnilnik;
 • možnost dopolnjevanja sistema s monitorji drugih proizvajalcev.
 • Zaključek

  Pioneer je že dolgo utrdil svoj položaj kot najboljšiproizvodnjo avtomobilskih sprejemnikov. Za te stroške kupec prejme odličen magnetofon z velikim številom funkcij. Kot pravijo, je treba plačati kakovost, in ta primer - ni izjema.

  Sorodne publikacije