Kaj so zlate orle v War Thunder?

War Thunder je eden najbolj priljubljenih timskih simulatorjev našega časa, ki vsak dan pritegne pozornost novih uporabnikov. Tukaj dobite priložnost, da prevzamete nadzor nad enim od enot vojaške opreme, od letalstva in končate s tanki in oklepnimi vozili, da se borite na eni od številnih kart, ki opravljajo eno od različnih misij, pri čemer so vaši nasprotniki tako roboti kot živi igralci. Kot vse igre za več igralcev, obstaja tudi valuta znotraj valute, o njej pa bomo razpravljali v tem članku. Najverjetneje ste že slišali za stvar, kot so "zlati orli". Toda, če še vedno ne veste, kaj je, potem je ta članek za vas. Tukaj boste izvedeli vse o tem, kaj so zlati orli, kako jih dobiti in kako jih lahko uporabite.


Kaj je to?

Kot ste že razumeli, so zlati orli zanimiva valuta zapovedovalca War Thunder. Pri tem je vredno opozoriti na dejstvo, da je to premijska valuta, zato je ne boste prejeli pri opravljanju standardnih nalog. To so posebna orodja, ki jih je zelo težko dobiti. Lahko pa porabite veliko število različnih dodatnih vsebin, ki niso na voljo na noben drug način. To pomeni, da se boste morali zelo potruditi, da boste v vaši žepni knjigi ohranili zlate orle, sicer ne boste mogli dostopati do vse vsebine, ki ste jo pripravili za vas razvijalci.

Nakup za pravi denar

V igri War Thunder lahko kupite zlate orleza pravi denar - to je glavni način njihove pridobitve. Ne pozabite, da je to priljubljena igra za več igralcev, in v vseh takih igrah obstaja vrsta valute v igri za nakupe premij, ki jo je mogoče dobiti z vlaganjem pravega denarja v igro. Če ste pripravljeni plačati, potem morate iti na igro na strani nakupa valute in nato izbrati število orlov, ki jih želite dobiti. Najmanjše število je 150 zlatih orlov, kar vas bo stalo 54 rubljev (od leta 2017). Bolj ko kupujete, bolj je dobičkonosen nakup. Največja količina, ki jo lahko kupite naenkrat, je 25 tisoč orlov, kar vas bo stalo 5899 rubljev. Po preprostih izračunih lahko razumete, da je s takšnim nakupom cena enega orla nižja za 34 odstotkov kot pri nakupu minimalne serije. Vendar pa se zlati orli v War Thunderju lahko pridobijo ne samo s pravim denarjem.


Drugi načini prejema

Zlati orli vojne gromove so zelo priljubljena valuta, vendar če ne želite porabiti pravega denarja za to, boste morali poskusiti, saj jih lahko dobite v zelo majhnih količinah med posebnimi dogodki, časovno omejenimi, kot tudi med nekaterimi turnirji v primeru zmage ali nagrade. Potem boste kot nagrado prejeli določeno količino zlatih orlov, odvisno od tega, na katerem turnirju ste sodelovali in kje ste ga vzeli.

Kaj lahko kupim?

No, zdaj veste vse o tem, kako dobiti to neverjetno valuto, zato je čas za pogovor.o bolj prijetnih vidikih, in sicer o tem, kaj za to porabiti. Prvič, za orlove lahko kupite premium račun, ki vam bo dala veliko število bonusov in izboljšav, med katerimi je najpomembnejši pospešeno črpanje. Prav tako je vredno posvetiti pozornost dejstvu, da igra ima posebno premijsko tehnologijo, ki jo je mogoče kupiti za običajno valuto. Ste se kdaj vprašali, kako ga dobiti? Odgovor je preprost: plačati morate le zlate orlove, da boste lahko upravljali z edinstvenimi letali, rezervoarji itd. Poleg tega lahko kupite posebne spremembe za vašo opremo in posadko, ki niso na voljo običajnim uporabnikom. Na splošno obstaja veliko načinov za uporabo zlatih levov, ki vas lahko privabijo. Poleg tega lahko vedno spremenite zlate orlove na srebrne leve. Kaj je to? Glede na to, da veste o zlatih orlah vse, je čas, da pogledate druge vrste vsiljive valute, da dobite pravo perspektivo.

Druga valuta

Torej so zlati orli v tej igri premijska valuta, toda kaj je potem osnovna valuta? To so zgoraj omenjeni srebrni levi. To je osnovni denar, ki ga dobite za opravljanje nalog, uničevanje nasprotnikov, posredovanje kartic itd. Upoštevajte, da lahko izmenjujete zlate orlove na srebrne leve, vendar povratna izmenjava ni mogoča. Prav tako obstajajo vojaške vezi v igri - druga vrsta valute, ki jo lahko dobite pri opravljanju posebnih nalog. Tudi obveznice lahko porabite samo vspecializirana trgovina, kjer se prodajajo ojačevalci, trofeje, dekoraterji in še veliko več, vključno s posebnimi nalogami, ki jih sicer ne morete dobiti.

Sorodne publikacije