Geely Emgrand EC7: fotografija, pregled, funkcije, značilnosti avtomobila in povratne informacije lastnika

Vsak lastnik proračunskega avtomobila prej ali slej razmišlja o nakupu avtomobila višjega razreda. Eden najbolj priljubljenih segmentov v Rusiji je razred D. Med njimi so avtomobili, kot so Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Kia Optima in drugi. Ampak problem je, da je cena na njih daleč presega bar v milijon rubljev. Toda izhod iz situacije je. To je kitajski nakup avtomobila. Danes imamo pregled Geely Emgrand EC7. Povratne informacije lastnika, fotografije in avto - spodaj.

Opis

Kaj je ta avto? Geely Emgrand EC7 je avtomobil D-razreda na sprednjem kolesu, serijsko proizveden od leta 2009. Priprava poteka v več državah:
 • Kitajska;
 • Urugvaj;
 • Rusija;
 • Ukrajina.
 • V bistvu, ruski trg prihaja z avtomobilom v karoseriji. Vendar pa je v redkih primerih prisotna tudi Geely Emgrand EC7 hatchback.

  Oblikovanje "Jill Emigrant"

  Zunaj je avto podoben klasični azijski limuzini sredi leta 2000. Seveda, za naš čas design je že zastarel. Spredaj - črna maska ​​hladilnika, ki gladko teče v žaromete. Spodaj - luknje za LED lučke (tudi antifoam). V stroju prevladujejo gladke linije. Tu ni nobenega najmanjšega namigovanja o atletizmu. To je mirna, zadržana limuzina.


  Kaj pravite o pregledih Geely Emgrand EC7? Lastniki se pritožujejo nad kakovostjo kovine. Torej so nekateri deli telesa prepognjeni s silo prsta. To je zaskrbljujoče. Obstajajo tudi vprašanja opremaz. Lastniki pravijo, da je Geely Emgrand EC7 pogosto ustvarjen od časa do časa. In za razliko od korejskih kolegov, tukaj na goli kovini takoj nastanejo jedra korozije. Avto potrebuje redno oskrbo. Po nakupu je potrebno izvesti dodatno antikorozijsko zdravljenje.

  Salon

  V notranjosti je avtomobil podoben razredu: reliefni sedeži, bež usnjeno oblazinjenje in urejeni okrasni vložki. Vendar je sedež brez električnih nastavitev. Glede prostega prostora imajo lastniki dvojni vtis. Širina in dolžina prostora je dovolj, strop pa je zelo nizek. To še posebej velja za hrbet. Potniki z višino več kot 180 centimetrov se bodo počutili neprijetno.

  O ergonomiji. Kot navajajo pregledi, so kitajski inženirji slabo premislili o lokaciji kontrolnih enot (krmilnih pedalov), kar povečuje obremenitev hrbta in nog, zlasti na dolgih razdaljah. In ta napaka ni bila odpravljena.
  Dobra zvočna izolacija v kitajskem avtomobilu? Da bi znižali končno ceno, so morali Kitajci prihraniti pri mnogih stvareh. Izolacija hrupa ni bila izjema. Da, notranjost je značilen tresljaj pod oboki koles. Deloma je to kriv domorodnih kitajskih pnevmatik, ki jih lastniki svetujejo, da jih zamenjajo takoj po nakupu. Ampak vseeno od prask in drugih zvokov v kabini je mogoče popolnoma odpraviti. Obstajajo pritožbe glede računalnika, ki ga je avto že opremil v osnovnem kompletu. Torej, BC ne more prikazati temperature okolja in povprečnih stroškovgorivo. Poleg tega ta računalnik ni Russified. Med pros lastniki imajo dober pregled v ogledalu in veliko površino zasteklitve. Mrtve cone so praktično odpravljene.

  Prtljažnik

  Prtljažni prostor je 480 litrov. V tem primeru lahko zadnjo kavčo zložite nazaj. Zaradi tega se uporabna prostornina poveča na 680 litrov. Pod lažnim nadstropjem je zaloga polne velikosti. Kar je izjemno, je disk litij, tako kot vsa kolesa na avtu.
  Kakšne so pritožbe glede debla? Glede obsega lastnikov ni zahtevkov. Res je velik. Toda ozke reže in veliki tečaji preprečujejo običajne pošiljke velikih tovorov.

  Specifikacije Geely Emgrand EC7

  Pod eno kapuco je lahko eden od dveh bencinskih motorjev. Osnova je pol-litrski atmosferski motor z zmogljivostjo 98 konjskih moči. Navor enote je 126 Nm. V dražjih različicah je na voljo 18-litrski motor. Ta motor tudi nima turbine, vendar razvija že 126 konjskih moči. Vrtilni moment je 172 Nm. Kaj je zmogljivost Geely Emgrand EC72013? Na stotine avtomobilov pospeši v 12-14 sekundah. Največja hitrost ne presega 185 kilometrov na uro. V tem primeru avto porabi deset litrov bencina v mestu. Na cesti porabi 62 litrov 95. avtomobila.
  Kaj pravijo lastniki o teh motorjih? Ne glede na to, kako pravijo, da so ti motorji narejeni prav tako kot Toyota, ne bodo nikoli japonski. V ICE se uporablja verižni mehanizem TMG. Vendar je veriga nekako raztegnjena in jo je treba zamenjati po 80tisoč kilometrov (skoraj kot pas). Tudi kitajski motorji so lahko v nasprotju s klimatsko napravo. Ko je bil vklopljen zadnji motor, se je začel utapljati. Razlog je bil naslednji:
 • Kontaminacija dušilnega ventila.
 • Težave v elektronskem vezju same klimatske naprave.
 • Med obratovanjem so lastniki pri preklopu zobnikov naleteli na kratko povečanje števila vrtljajev motorja. To se je zgodilo zaradi značilnosti pedala za plin, katerega pogon je elektronski.

  Prenos

  Tukaj je najpogostejši menjalnik s petimi prestavami. Mnenja pravijo, da vključuje več programov - zadnji in prvi dve. Ta problem se pogosto opazi. Nekateri se odločijo z zamenjavo maziva, vendar to ne pomaga vedno.

  Obstajajo tudi različice s stalno variacijo. Je belgijski in potrebuje redno službo. Ob zamenjavi olja vsakih 60 tisoč kilometrov je vir variatorja 200 tisoč kilometrov. Toda z njim so bile težave. Tako so se lastniki pritožili, da avto preprosto ni hotel oditi. Rešitev je bila preprosta. Potrebno je bilo utopiti motor, ponovno zagnati in variator je delal, kot bi moral.

  Podvozje

  Sprednja stran avtomobila je opremljena z regali McPherson, ki so na zadnji strani pol neodvisni žarometi. Lastniki opozarjajo, da se avto sčasoma odpelje. Problem smo rešili z nastavitvijo kotov plezanja. Kar se tiče gladkosti tempa, je vzmetenje zelo tesno obešeno neenakost. Še posebej točutili, ko potujejo luknje in ležeči policisti. Obstaja tudi vprašanje nadzora. Stroj je težek in ima visoko težišče. Zato naj bodo vogali urejeni. Da, in ravna cesta jo ohranja dobro do 100 kilometrov na uro. Naprej morate ukrasti. Mimogrede, več kot 110 brisalcev v tovarni je začelo skočiti na vetrobransko steklo. Problem je bil rešen z zamenjavo z bolj kvalitativnimi analogi.

  Cena

  Stroški standardne opreme "Standard" so 650 tisoč rubljev. Največja različica Laksheri z različico je na voljo za 800 tisoč. V prvotni različici so diski z žigom, dve zračni blazini, klimatska naprava, električna okna, vsa vrata in akustika za šest zvočnikov.
  Laksher ima usnjeni salon, aluminijasta platišča, zadnji parktronic in multimedijski sistem z digitalnim zaslonom.

  Poglejmo

  . Tako smo ugotovili, da gre za kitajski avto, Geely Emgrand EC7. Kot lahko vidite, ta avto ni brez slabosti in ima svojo "otroško" bolezen. Ni nujno, da misliš, da je kupil limuzino za polovico cene Toyota, boste dobili nič manj kakovosti in zanesljivega avtomobila. Vseeno bodo prisotni hrošči, ki smo jih prej navedli. Po drugi strani pa je najti nekaj boljšega s klaso D po taki ceni preprosto nemogoče. Zato je Geely Emgrand EC7 izven konkurence (predvsem zaradi svoje vrednosti).

  Sorodne publikacije