Zapuščena Ender, ali Kako zgraditi zmaja v Minecraftu?

Zmaj Ender (v prvotnem Enderjevem zmaju, v prevodu - "Zmaj dežele") - je eden izmed glavnih šefov, ki živijo na lokaciji "Edge". Ima veliko uničujočih veščin: zlom blokov, zaledenitev, ignoriranje tekstur, ki potekajo skozi stene. Ta pošast se pojavi samo enkrat in izvidovanje zahteva zbiranje potrebnih virov. Pred izgradnjo zmaja v Minecraft, morate pripraviti previdno, zbiranje kvalitativne niz orožja in oklep.

Naravni habitat

Kot je razvidno iz naslova, zmaj v regiji spada v alternativni svet - "deželo". Ko igralec udari na to lokacijo, lahko takoj opazi ogromno pošast - to bo isti zmaj. Ender se lahko pojavi na kakršni koli težavi in ​​napredovanju. V vsakem primeru bo napadel igralca, razen mirne stopnje težavnosti - v tem primeru bo Dragon Edge letel okoli igralca, ne da bi poskušal napadati. Težko je ne opaziti - to je veliko, krilato bitje z svetlečimi vijoličastimi očmi in ogromnimi usti.


Umor zmaja v regiji daje 15 tisoč izkušenj in veliko količino virov. Igralec prejme zmajsko jajce, s katerim lahko zmaja ponovno pokliče.

Kako zgraditi Zmaja Enderja v Minecraftu?

Umor zmaja je odličen način za zbiranje velike količine sredstev v kratkem času. Poleg tega je med plen, ki pade iz pošasti, obstaja veliko edinstvenih predmetov. Med njimi je edinstven napoj"Drakonsko dihanje".
Toda kako zgraditi Enderjevega zmaja v "Minecraftu", če prvi ne pade iz jajca? V ta namen bo treba zgraditi zgradbo "Reverse Portal". Na vsako od vozlišč moramo postaviti en kristal regije (samo 4 kose). Na vrhovih Obsidijskih stolpov lahko najdete kristale Edge. Obstaja veliko načinov, kako jih doseči: uporabite leteči napoj, pospešite tek ali pa samo hodite skozi vse nevarnosti do konca, uničite vse lokacije pošasti.

Sorodne publikacije