Modelna paleta pralnih strojev LG: najboljši predstavniki

Danes je na sodobnem trgu predstavljen širok spekter pralnih strojev. Obstajajo modeli znamk Samsung, Beko, Candy, Indesit, Ariston. Korejsko podjetje LG je vključeno tudi na ta seznam. Vsak proizvajalec ima svoje funkcije. Sestavljajo jih ne le barvna paleta in videz, ampak tudi uporabne tehnologije, inovacije. LG-jeva paleta modelov je resnično impresivna. V članku so opisane vse prednosti, značilnosti uporabe, nianse, najpogostejše naprave ter njihove značilnosti.

Zgodovina LG-ja

Družba LG se je pojavila leta 1947. Njegova proizvodnja je bila razporejena na ozemlju Južne Koreje. Takrat je bilo glavno podjetje specializirano za izdelavo izdelkov za higieno. Takrat je bila plastika prvič uporabljena za oblikovanje embalaže. Leta 1958 je In Hoy ustanovil hčerinsko blagovno znamko Gold Star. Ukvarjal se je z ustvarjanjem radia. Od takrat se je aktivno začela proizvodnja strojev. Malo kasneje so odkrili plastiko. Že leta 1969 je bil na ozemlju Koreje zbran prvi pralni stroj. V evropskih državah se je prvenec pojavil veliko prej. Linija pralnih strojev LG je hitro rasla.


Podjetje je že v devetdesetih letih razširilo prodajne točke po vsem svetu. Njena oprema se zbira ne samo v državi proizvajalca, ampak tudi v Ameriki, Veliki Britaniji, na Tajskem, v Egiptu in na Filipinih. Zdaj je veliko podružnic te družbe, sedež pa je v Seulu.

Prednosti pralnih strojev LG

Da bi lahko primerjali paleto modelov pralnih strojev LG z drugimi blagovnimi znamkami, je treba poudariti nekatere prednosti in značilnosti.
 • Najbolj znan odtenek je, da je korejski proizvajalec prvi uporabil tehnologijo neposrednega pogona. Zahvaljujoč temu je mogoče odpraviti pas za prenos, zaradi česar se pranje izvaja čim bolj tiho.
 • Zaradi neposrednega vzroka je življenjska doba vsake naprave približno 10 let. Po ocenah so povprečni pralni stroji LG stari 8 let.
 • Glavna tehnologija, ki razlikuje te naprave med drugim - "6 zadevnih predlogov". Zahvaljujoč temu ima avto več različic vrtenja.
 • Asortiman je odličen, tako da bo vsak potrošnik lahko sam prevzel potrebno napravo. Razlikujejo se po obliki: obstajajo bele, črne, srebrne možnosti. LG-jeva paleta pralnih strojev je običajno izdelana v klasični svetlobi.
 • Če govorimo o cenovnem razponu, bo razlika tako poceni (proračun) kot tudi tista, ki je opremljena z najnovejšimi tehnološkimi čipi.
 • Druga značilnost strojev korejskega proizvajalca je postopek ravnanja s paro. Podana je bodisi med delom enega od programov neposredno pri pranju, bodisi po končanem delu (brez vode).
 • Na podlagi pozitivnih povratnih informacij potrošnikov lahko sklepamo, da vsi modeli v celoti izpolnjujejo zahteve optimalnega razmerja med ceno in kakovostjo. Vendar pa še vedno obstajajo naprave, ki so bodisi tovarniško napačne ali slabemateriali so imeli samo 4 leta. Po tem času je bilo treba spremeniti TEN.


  LG E1096SD3

  Opisani model je ozek avtomatski stroj, ki lahko pere do 4 kg naenkrat. Vrtenje se izvaja na 1 000 vrtljajev, obstaja možnost zmanjšanja njegove sile. Globina lopute je 36 cm. Pranje ustreza razredu A, ki govori o dobri učinkovitosti. Vrtenje je nekoliko slabše - B. Režimi vgrajene programske opreme vseh 13. To vam omogoča pranje stvari iz različnih materialov. Če govorimo o varnosti, potem je zaščita pred otroki, preliv, pena nadzorni sistem, neravnovesje. Stikalo je blokirano, stroj je sposoben diagnosticirati napake in napake. Država porekla - RUSIJA. Stroški se gibljejo v 20 tisoč rubljih.

  LG F1296SD3

  Ta pralni stroj ima posebno prevleko z odstranljivo konstrukcijo. To je super za majhne sobe. Kot vsi modeli pralnega stroja LG (slika je v članku), naprava uporablja približno 40 litrov vode. Razred - A. Zaradi zaslonske in svetlobne nadzorne plošče je enostavno nastaviti potrebne nastavitve, ne da bi porabili preveč časa. Glavne prednosti so majhne dimenzije, sposobnost spreminjanja temperaturnega načina in vrtenja, enostavna kontrola, razmerje med ceno in kakovostjo, zvok. Negativni odzivi temeljijo na dejstvu, da varstvo otrok ni dobro dokumentirano. Poleg tega je lahko spin-način vključen kot neodvisen proces.

  LG F1289ND5

  Še naprej razmišljamo o LG pralnih strojih. Serija modelov vključuje veliko napravo F1289ND5. On je lepozek, lahko operete do 6 kg naenkrat, vrtenje pa se izvaja pri 1200 obratih. Pranje je možno na enem od razpoložljivih programov, kar je samo 13. Možno je izbrati temperaturni način in moč vrtenja. Model je opremljen z vsemi potrebnimi funkcijami, tako da lahko varno rečete o popolni skladnosti s kakovostjo vrednosti. Obstajajo sistemi za zaščito otrok pred peno in neravnovesjem. Proizvajalec je Ruska federacija. Povprečna cena na model je 21.000 UAH.

  LG F1495BDS

  Ta naprava ima prostornino 12 kg. To je možnost, ki se razlikuje od drugih pralnih strojev LG. Paleta modelov je bogata z zelo dobro tehniko, saj je enaka - živahen primer tega. Pokrov je udoben. Njegov premer je 35 cm. Možno je dodati stvari, potem ko je program začel delovati. Načini pranja so vsi 14. Obstaja sistem samodejnega tehtanja, kot tudi obdelava s paro. Proizvajalec je bila Južna Koreja. Stroški - od 60 tisoč rubljev.

  LG F14U1JBH2N

  Glede na vrsto pralnih strojev LG, ki so pozitivni okoli 90% primerov, je treba povedati tudi LG F14U1JBH2N. Zahvaljujoč njemu lahko naenkrat operete približno 10 kg perila. Vrtenje se izvaja pri hitrosti 1400 vrt /min. Postopek sušenja je mogoče začeti ločeno. V tem načinu lahko perilo naložite s težo do 7 kg. Naprava je opremljena z desetimi programi, ki zadostujejo za pranje stvari iz različnih tkanin. Zaradi prisotnosti pare se osvežijo oblačila in perilo. Proizvajalec je Koreja. Povprečni stroški - 66 tisoč rubljev.

  Model LG F80C3LD

  ModelŠtevilni pralni stroji LG Direct Drive, ki zagotavljajo tiho delovanje in brez vibracij, vključujejo tudi indeks F80C3LD. Za en sam postopek pranja lahko očistite 5 kg perila. Dimenzije naprave so majhne. Na račun programske opreme lahko nastavite temperaturni način in hitrost vrtenja. Obstaja sistem za zaščito pred uhajanjem. Glavne prednosti stroja so tiho delo, majhne vibracije, zvok, zmogljivost, kakovostno pranje, enostavno in enostavno upravljanje. Med minusi lahko omenimo majhno cev, pomanjkanje digitalnega prikaza in pomanjkljiv način zaščite otrok. Povprečni stroški - 24 tisoč rubljev.

  LG F1255RDS7

  Kot vsi modeli pralnih strojev LG z neposrednim pogonom, ima F1255RDS7 funkcijo sušenja. Največja obremenitev v tem načinu je 9 kg, pri pranju pa 17 kg. Tako boste takoj izprali veliko količino perila in ga takoj osušili ter ga razdelili na le nekaj delov. Dimenzije avtomobila se nekoliko razlikujejo od standardnih, zato v majhnih prostorih ni priporočljivo, da ga vgradite. Vrtenje se izvaja pri moči 1200 obratov. Vrata imajo premer 58 cm. Proizvajalec je Koreja. Povprečni stroški - 76 tisoč rubljev.

  LG F1096ND3

  Ta avto je most. Lahko določi čas pranja in tehta spodnje perilo. Na koncu procesa se bo slišala zabavna melodija. Po želji ga lahko izklopite. Največja teža - 6 kg. Za lažje delovanje stroja je bil zgrajen digitalni zaslon. Prednosti naprave lahko imenujemo učinkovitepranje, zmogljivostna loputa, časovno preklapljanje, zvočni signal, maksimalno tiho delo. Ni resnih pomanjkljivosti, kar potrjujejo izjave potrošnikov. Povprečna cena je 12.000 UAH.

  Rezultati

  Vsi modeli pralnega stroja LG se kažejo samo na najboljši strani. Če jih primerjate z drugimi proizvajalci, potem bodo znatno zmagali. Proračunski modeli so zelo kakovostni. Upoštevati moramo tudi dejstvo, da se številne premium naprave izrazito razlikujejo med drugimi blagovnimi znamkami. Praviloma imajo veliko več funkcij in boljšo kakovost kot drugi modeli iste cenovne kategorije. Življenjska doba vseh naprav je odvisna od tega, kako se potrošnik obnaša z njimi. Občasno pride do pomanjkanja tovarne, vendar se to zgodi le redko. Pred nakupom morate skrbno preučiti vse modele, ki jih je predstavilo podjetje.

  Sorodne publikacije