Pregled tipkovnice Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000: funkcije, funkcije in pregledi

Težko je izračunati, koliko računalniške opreme je vstopilo na trg v zadnjih 10 letih. Na stotine tisočih mišk in tipkovnic so se namesto na namizja uporabnikov po vsem svetu. Od enega so bili prikrajšani v enem mesecu, z drugimi so delali dolga leta. Če si ne morete zamisliti dobrega pomočnika pri rutinskem pisarniškem delu, si oglejte tipkovnico Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000. Na prvi pogled boste spoznali, da je bil ta model večkrat viden na internetu. To so sanje vsakogar, ki vsak dan dela z besedilom in si želi osvoboditi svoje napake in druge težave.


O podjetju

Kdo ne ve za Microsoft? Družba je ena največjih v proizvodnji in računalniški tehnologiji. Znani Bill Gates in Paul Allen sta ga ustanovila leta 1975. Od takrat je podjetje zraslo do ogromnih razsežnosti, dobilo je ogromno število nagrad in nagrad, milijonom uporabnikov je dalo na stotine aplikacij in naprav.

Izdelki

Podjetje je proizvajalec široke palete strojne in programske opreme. Priljubljenost je pridobila zaradi operacijskih sistemov Windows. No, eden ne more pomagati, vendar se spomnite najbolj uporabnega in priljubljenega paketa Microsoft Office za delo.
Danes se je podjetje tako aktivno razvijalo, ki se ne ukvarja le s tistimi, iz katerih se je začelo. Zdaj deluje s strežniškimi aplikacijami, igrami, razvojnimi orodji, znanimi konzolami Xbox. V zadnjem času lahko pogosto najdete Microsoftove pripomočke in pripomočke.Priljubljenost narašča v pametnih telefonih, ki postanejo tako zanesljivi kot vse, na katerem podjetje deluje. No, nemogoče je, da ne omenjam vhodnih naprav. Poleg Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 je proizvajalec uvedel veliko število kompletov in ločenih naprav.


Tipkovnica

Ko prvič slišite ime tega modela, se pojavijo številna vprašanja. Precej zahtevna za klic elektronike Natural ali Ergonomic. Takoj takoj se približajte modelu. Ko prvič vidite to tipkovnico, vse postane vaše mesto. To lahko preseneti vsakega uporabnika z enim pogledom, da ne omenjam, kako ga je enostavno uporabljati. Seveda ne morete reči, da je Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 Black namenjen vsem. Nekateri uporabniki se lahko takoj počutijo neprijetno. Poleg tega niso vsi opremljeni z nastavitvijo desetih prstov, tako da ne bodo mogli ceniti tega modela. Toda tudi s tem verjamemo, da ta vhodna naprava pretvori pisarniško rutino v delo sanj. Odobritev je glasna in ne ustreza vedno realnosti. Toda tisti, ki delajo dnevno z besedilom, pisanje člankov za ure, bodo razumeli vse prednosti dela s tipkovnico.
Pomembno je tudi razumeti, da morate ne glede na videz modela pred nakupom poskušati delati z njim. Morda ste zaljubljeni v prvi klik na to orodje za delo z besedilom.

Pakiranje

Zanesljivo spakirajte model. Od tega podjetja je težko pričakovati. Microsoft je vedno navdušen nad predstavitvijo svojega izdelka. Box road,lepo Spredaj se lahko takoj seznanite z videzom modela. Proizvajalec je poudaril glavne točke in koristi za kupca. Na kratko razloži, zakaj je Microsoftova naravna ergonomska tipkovnica 4000 Black USB ravno to ime. Primer v ločeni tabeli prikazuje tehnologije, na katerih je bila naprava izdelana.
Na splošno so podatki na škatli dovolj za začetek poznavanja tipkovnice. Inside je junak pregleda, kot tudi odstranljivo stojalo, o vlogi o katerem bomo govorili kasneje. V polje postavite dokumentacijo in pogon voznika. Navodila za uporabo so jasna in predstavljena v ruskem jeziku. Seveda si je težko predstavljati osebo, ki naprave ne more povezati z računalnikom. Toda če so še vedno tam, za njih obstaja preprosto in razumljivo navodilo. Napredna različica je na voljo v elektronski obliki. Obstaja samo razlaga, kako najbolje uporabiti napravo: v katerem položaju se držite za roke, postavite tipkovnico na namizje, itd. . Velik je in je viden v eni škatli. Nekdo morda ne bo všeč, ker bo zavzel preveč prostora. Ampak naenkrat je vredno reči, da je naprava vredna odpraviti vse nepotrebne in sprostiti prostor. Vse je značilno za ta model. Predvsem presenetljiva oblika. Namesto grobo ravnega vodoravnega pravokotnika se soočamo z izbočenim trupom, valovitim. To spominja na vse visoke tehnologije, pomešane s klasiko. Kljub temu je naprava grda ali ogabna, nelahko Torej, na prvi pogled izgleda zelo nenavadno, toda ko se navadite nanj, se zdi, da je običajna tipkovnica nerodna in vaša prav.
Na internetu lahko najdete črno različico s sivimi elementi in belo različico. Črno-bela barva je seveda bolj praktična, še posebej za tiste, ki vsak dan preživljajo svoj čas na računalniku. Če govorite o estetiki, bodo te nevtralne barve dobro prilegale notranjosti vašega delovnega mesta. In onesnaževanje ne bo tako opazno. O materialih, ki jih ne boste rekli. Vse je narejeno iz plastike, vendar je vsak element kakovosten in vse je zanesljivo sestavljeno. Nikjer ni velikih razpok, tipkovnica sama ne škripa in ne popušča.

Oblika

Kot že omenjeno, je nenavadna tipkovnica Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 posledica njene oblike. Če nimate možnosti pogledati fotografije, bomo poskušali pojasniti, kako izgleda ta naprava. Predstavljajte si klasično tipkovnico, ki je v kateri koli pisarni. Zamišljen Sedaj ga upogni, kot da ga poskušamo zlomiti. V telesu se pojavi grba, ki poteka desno v sredini, ločuje črke "e", "n", "in" od "n", "p", "t". Prostor dobi majhen "dekolte" z vrha. Nad njim je nov gumb. O njej malo kasneje. Pod rokami veliko delovno območje, ki je narejen iz prijetne plastike z mehko dotik premaz. V notranjosti je vstavljena siva plastika z indikatorji in nekaj gumbi. Seveda je vprašanje: zakaj je ta oblika? Ampak on takoj izgine, če se usedeš in sprosti roke. Ustvari občutek, da ste jih dali na tipkovnico.Po mnenju proizvajalca bodo idealno prevzeli položaj na napravi Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 v 1.0. Krtače niso napete, saj so mirno ležale na stojalu in prsti opravljajo svoje delo. Ta oblika ohranja zdravje hrbta in vašo energijo.

Podrobnosti

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 Pregled pregleda tipkovnico. Zaradi velike velikosti naprave je bilo mogoče postaviti nekaj gumbov, ki niso na vseh modelih. Ta tipkovnica je žična, povezana prek USB. Gumbi so v polni velikosti, velikega formata, z globokim gibanjem. Pritisk je jasen (za preprečitev napak), hkrati pa mehak in ne zelo glasen.
Gumbi na ohišju so razdeljeni na polovico in rahlo razmaknjeni. V središče se dvigne zgornji del, nižji, nasprotno, pa se razlikuje. Poleg tega se v središče dvignejo vse tipke, ki simulirajo greben vala. Kot smo že omenili, je obrazec potreben za udobje in ergonomijo. Če skrbno preučite napravo, boste opazili, da je vsak gumb ostal na svojem mestu. Poleg tega se njihova lokacija ni spremenila niti v medsebojni povezavi. Standardna postavitev je zasnovana tudi za slepi komplet. Ruski in latinski znaki so beli. Ugodnost take odločitve, da trdijo za dolgo časa. Toda nekateri so bolj udobni, ko so barve drugačne.

Dodatni elementi

Poleg običajnih podrobnosti, ki so ostale na svojih mestih, so se pojavile dodatne naprave. Na primer, gumb na kolescu, ki prilagodi merilo, se postavi na greben. Stvar je odlična za brskanje po spletu inpreučevanje dokumentov. Ta vzvod lahko ostane neuporabljen, vendar njegova prisotnost zagotovo ni nepotrebna. Poleg tega upoštevajte, da je proizvajalec preprosto zavzel prazno mesto kot uporabno orodje. Model Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 Accessories je dobil nekaj gumbov pod prostorom. Potrebni so za ukrepanje naprej /nazaj. Priročno je, da so na območju sličic, zato udobno uporabite tipke. Všeč jim je predvsem tistim, ki pogosto sedijo na spletu. Takšna postavitev ključev je nenavadna, vendar je bila pozitivno zaznana, saj se je izkazala za popolnoma nevsiljivo in primerno. Pod temi gumbi so prikazani kazalniki tipkovnice. Namesto na običajnem mestu zgoraj, se nahajajo v spodnji verigi.
Del digitalnega bloka se je spremenil. Najprej je poudarjeno, da je že dobro. Še posebej cenijo tisti, ki pogosto uporabljajo matematične formule ali kalkulator. Poleg tega je v zgornjem desnem kotu postavljen znak "enak", oklepaji in puščica. Težko je reči, če bo nekdo opazil takšne spremembe. Ampak so, in nekdo bo moral delati.

Ergonomija

Pomembno je omeniti dodatne "vroče" ključe, ki se nahajajo vzdolž korpusa. Morda se vam zdi, da so nekatere od njih nesmiselne, toda med njimi je ravno to, kar potrebujete. Na primer, preprosto je prilagoditi glasnost, upravljati predvajalnik ali poklicati domačo stran. Med njimi je tudi običajnih pet gumbov, oštevilčenih. Na prvi pogled se zdi kot podvajanje številk. V bistvu so to tipke po meri, ki jih lahko dodelite posamezno. Da, vsilahko sami prilagodite najbolj zahtevne naloge, ki jih povzroči en klik. Obstaja veliko različic. No, med drugimi zanimivimi elementi, morate zapomniti ključe F1-F12. Ponavadi se kličejo in njihove oznake so na vrhu gumba. Sedaj so njihova standardna imena postavljena na sprednjo črto, na vrhu pa so kratki ukazi, za katere se ujemajo. F12 je na primer "Print", F11 pa "Save", itd.

Pomoč

Kot se spomnite, je Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 vključeval stojalo za čopič. Na splošno ima model že vgrajeno stojalo, ki sprošča krtačo in jih ne zadržuje v napetosti. Kot kažejo prakse in povratne informacije uporabnikov, se je izkazalo, da je to najlažja stvar.
V škatli je dodatno stojalo. Prilepi se na dno naprave. Posledično uporabnik dobi tako imenovani "negativni nagib". Ta odločitev je zelo nenavadna in še ni bila uporabljena. Stojalo je bilo zasnovano za tiste, ki se fanatično nanašajo na ergonomijo. Proizvajalec meni, da bo ta ureditev naprave naredila delo z besedilom čim bolj priročno.

Delo

Seveda je vsak uporabnik posebej ovrednoten, kako udobno je s tipkovnico. Toda večina misli je že bila zbrana, zato lahko o tem že naredimo splošne zaključke. Navadite se na "zlomljeno" postavitev v nekaj dneh. Nenavadno občutite roke v novem položaju. Gumbi so zelo prijetni in mehki. Stiskanje je udobno in ne povzroča draženja. Zelo enostavno inRazstavljanje tipkovnice Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000. Če ste tipkovnico že vsaj enkrat razčlenili, boste načelo takoj razumeli.

Mnenja

Naprava je od izdaje zbrala številne preglede. Tržnica Yandex je pridobila 190 mnenj. Povprečna ocena je 45, kar kaže na to, kako dobro je bila uporabljena Microsoftova naprava. Seveda ni vse gladko in brez oblakov. Bili so tisti, ki so postavili "enoto", ne da bi se spopadli z nenavadno ergonomijo.
Pregledi lastnikov Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 Black USB so zelo raznoliki. Nekdo je občudoval videz in izvirnost, nekomu, nasprotno, vse se je zdelo razmetano in bizarno. Bilo je uporabnikov, ki so se očitno poročili. Pritožili so se, da je dobesedno v nekaj mesecih tipkovnica prenehala delovati. Čeprav so bili v nasprotju s pregledi lastnikov, ki uporabljajo model več kot pet let. Večina uporabnikov je bila zadovoljna s ceno. Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 s svojo izvirnostjo ni bila draga naprava. Če vas zanima ta model, ga poskusite poiskati v spletnih trgovinah. V nekaterih regijah ima še vedno ceno do 4-5 tisoč rubljev. Najdete in uporabite. Take različice bo stalo 1-2 tisoč rubljev.

Sklepi

O tem modelu je mogoče reči le subjektivno. Medtem ko sami ne boste poskušali delati z njo, ne boste pustili svojih misli za ocenami in valji. Kljub temu, kot kaže praksa, je 90% kupcev ostalo zadovoljnih. To še posebej velja za tiste, ki vsak dan delajo z besedilom.
Ti strokovnjaki so zlasti opazili povečanje hitrostiTiskanje na Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 Black USB. Cena naprave ni tako velika, kot na primer igralne naprave. Seveda boste vedno nezadovoljni z videzom in ergonomijo. Nekdo lahko najde neuspešno sestavljene naprave. Nekdo bo motil hrup tipk. Vse to je zelo individualno in prepoznavno v primerjavi. Torej, če se odločite za nakup te tipkovnice, se prepričajte, da se seznanite s svojimi očmi.

Sorodne publikacije