Kaj je "Advance RP"? Ukazi skrbnika strežnika

"GTA: San Andreas" je del legendarne serije iger, ki jih mnogi oboževalci štejejo za najboljše tudi po izidu "DTA-5". Razlog za to je v mnogih pogledih njena revolucionarna narava, saj so tukaj igralci dobili neverjetne priložnosti, ki jih še niso imeli v nobenem projektu takšnega načrta. Vendar pa je treba opozoriti, da je njegova priljubljenost uspela rešiti igro tako dolgo, ne zaradi tega. Razlog je v preprostem zmanjšanju "SAMPO". To je deciphered kot "San Andreas Multiplayer", to je, je multiplayer način, ki vam omogoča, da se združijo z drugimi igralci in igrajo v mestu San Andres mestu na spletu. Zaradi tega režima je priljubljenost projekta preživela tako dolgo.


Glavni in najbolj priljubljen način igre za več igralcev je RP, to je igra vlog. Tukaj igralci igrajo svojo vlogo znotraj določenega strežnika, medtem ko se držijo velikega števila predlaganih pravil, ki jim sledijo skrbniki. V tem članku bomo govorili o admin ukazah, in ne samo na katerem koli strežniku, in še posebej o "Advance RP", ekipe so razdeljene na točno pet ravni, tako da je bolj priročno, da prenese pooblastila.

Kaj je to?

Zdaj imate idejo, da je to RP v igri "GTA: SAMPO", toda kaj je "Advance RP"? Izkazalo se je, da je eden izmed mnogih projektov, ki igralcem zagotavljajo funkcionalnoststrežnike, pristojna pravila in ustrezen nadzor. To pomeni, da so na Advance RP strežnikih skrbniki najbolj natančni in ustrezni. O njih bodo razpravljali kasneje v članku. Spoznali boste, katera pooblastila sprejemajo uprava in kaj lahko storijo odgovorne osebe na določeni ravni. Ekipe "Advance RP", kot smo že omenili zgoraj, so razdeljene na pet nivojev, nato pa jih lahko obravnavate ločeno.


Prva raven

Na prvi stopnji uprave je ekipa "Advance RP" precej osnovna in preprosta. Ne dajejo veliko svobode delovanja, vendar še vedno zagotavljajo določena sredstva nadzora. Na primer, z ukazom /sp lahko prikličete nadzorno ploščo predvajalnika na strežniku. Poleg tega si lahko ogledate informacije o vsakem igralcu in njegovi opremi z ukazom /orožjem, kombinacija /stats pa vam omogoča, da si ogledate statistiko udeleženca na severu. Seveda ekipe "Advance RP" niso omejene na prvo stopnjo, zato se morate tudi seznaniti z možnostmi, ki jih imajo administratorji višjega reda.

Druga raven

Seveda, "Advance RP" administratorji na drugem nivoju se razlikujejo od tistih, ki jih lahko uporabljajo skrbniki prve stopnje. Seveda lahko višji skrbniki uporabljajo vse tiste ukaze, ki jih uporabljajo skrbniki nižje ravni, vendar imajo več kombinacij, ki so bolj napredne. Na primer, ukaz /getvam omogoča, da veste absolutno vse podatke posameznega igralčevega zapisa, s pomočjo /kick pa lahko iz strežnika odvržete igralca, če njegovo vedenje ni v skladu s pravili. Ne pozabite, da strel ni prepoved, zato se lahko igralec kadarkoli vrne. Prav tako lahko, na primer, prisilite vsakega igralca na tišino, tako da mu prepovete pisanje v klepetu in tako prekine svojo pot do nagrajevanja vloge. To naredite z ukazom /mute, vendar morate vedeti tudi o obstoju ukaza /unmute, ki vrne igralcu pravico do pisanja v klepetu. Kot lahko vidite, so ekipe "SAMPO" v "Advance RP" zelo raznolike, zato boste imeli kaj za delo.

Tretja raven

V zvezi s tretjo stopnjo postanejo ekipe administratorjev SAMPO v Advance RP veliko bolj raznolike. Če ste imeli možnost, da na prvi stopnji uporabljate le šest administratorjev, se je število drugih ekip povečalo na 12. In na tretji stopnji imate na voljo že 25 ekip. In najpomembnejši med njimi je seveda /ban, ki vam omogoča, da prepovete igralce, in sicer ne samo, da jih odvrnete od strežnika, temveč tudi preprečite njihovo vrnitev. Poleg tega imate še vedno veliko funkcij, kot so teleporting na dom ali poslovni (/hišo ali biz), obvladovanje poslovanja (/inter), ogled IP naslovov igralca (/ip) itd. nadaljevati. Posebno pozornost je treba nameniti zapovedim zapora in /ali uničenju, ki vam omogočajo, da zaprite igralca in ga izpustite iz pripora.

Četrta raven

Kot že imatelahko opazimo, da se število ukazov, ki so na voljo skrbniku, znatno poveča s povečanjem njegove ravni. Na četrti stopnji pa lahko uporabite 40 ekip, tako da boste imeli dostop do skoraj vseh funkcij. Kaj vam daje to raven? Najprej lahko uporabite ukaz /rban, ki vam omogoča, da prepovedujete igralce po naslovu IP. Prav tako lahko samo administratorji četrte ravni odstranijo in blokirajo igralce. Kolikor se lahko spomnite, lahko skrbniki tretje ravni pošljejo igralce le na prepoved, vendar jih ne morejo vrniti od tam.
Tudi administrator te ravni ima veliko število zmogljivih igralnih ekip, ki vam omogočajo, da ustvarite avto iz praznine, nastavite specifično vreme na ulici, nastavite kazalnika zdravja na določeno raven in še veliko več. Zdi se, da je še vedno lahko boljše? Katere druge ekipe lahko uporabljajo administrator pete ravni? Čas je, da ugotovimo.

Peta raven

Peto raven upravljanja v igri je poudarjena z dejstvom, da je na voljo za uporabo ukaza za ponovni zagon strežnika /gmx, izbris računa igralca /delacc in tudi za izdajo vodilnega /izdelovalca. Seveda lahko samo administratorji 5. ravni uporabljajo ukaz /arang, ki poveča ali zmanjša raven drugih skrbnikov.

Sorodne publikacije