Podrobnosti o tem, kako posnemati lestve v Minecraftu

Danes bomo govorili o tem, kako pospešiti lestev v Minecraftu. Konstrukcije te vrste so izdelane iz različnih blokov. Zlasti se lahko uporablja les ali kamen.

Materiali

Vprašanje, kako se strgati stopnišče, je še posebej pomembno, če je potrebno vzpenjati se na drevesa, visoke gore ali prodirati v težko dostopne jame. Po potrebi lahko v vašem domu ustvarite okrasno stopnišče. Najprej morate zbrati ustrezne materiale. Recept stack plovila vključuje sedem palic. Proizvajamo jih. Za to so potrebni drevesni bloki. Zbiramo nekaj. Damo drevo na stroj. Od njega dobimo table. Od tega izdelujemo palice. V ta namen na klop postavimo dve deski. V tem primeru morajo ležati ena nad drugo. Nato ustvarimo še 4 palice. Potrebovali jih bomo tudi mi.


Ustvarjanje stopnic

Da bi rešili nalogo, kako upravljati lestve, potrebujemo sedem palic. Vse 7 namestimo na delovno mizo. S tremi palicami napolnite levi stolpec. Še 3 je v desnem stolpcu. Eno palico imamo v sredini okenca. Ustvarite stopnišče. Na opisan način bomo takoj prejeli 3 potrebne strukture. Premaknemo jih v vaš inventar.

Namestitev

Če imate vprašanje o tem, kako stopiti po stopnicah, morate ugotoviti, kje in kako ga postaviti. Za take strukture se lahko premikate ne le navpično, ampak tudi horizontalno. Torej, vzemite roke lestve. Nato z desno miškino tipko pritisnite na regijo, vnamestiti. Takšni modeli so na primer popolnoma enaki. Stopnice imajo eno stran izbranega bloka. Takšnih modelov ni mogoče postaviti na steklo, ledeno površino, liste in žareče kamne. Stopnice se ne bojijo vode. Prav tako nima strašne lave.

Različne spremembe

Spreminjanje lestve vam omogoča, da v igro dodate nove vrste stopnic. So bolj uporabne in lepe. Lestev za vrv se lahko enostavno postavi na rob trdnega bloka. Po namestitvi prvega dela stopnic ga lahko podaljšamo (nadaljujemo do dna). V tem primeru trda površina ni potrebna. Močno stopnišče je mogoče namestiti na blok ali na eno od njegovih strani.

Dodatne stopnje, po potrebi določene od zgoraj. Mehanske stopnice se potisnejo v prisotnosti signala rdečega kamna. Ko izgine, se zasnova premakne nazaj. Spreminjanje lestve je primerno za različne različice igre. Poleg tega je vredno razpravljati o namestitvi tega dodatka. Prvi prenos Minecraft Forge. Nato prenesemo različico Ladder, ki ustreza nameščeni različici Minecrafta. Prenesite preneseno datoteko v .minecraftmods. Sprememba je pripravljena za uporabo.

Dodatne informacije

Če vas zanima, kako upravljati lestev, boste potrebovali tudi dodatne informacije o tem načrtu. Posebej je treba opozoriti na vasi. Prav tako vedo, kako ustvariti stopnišče. Takšna zasnova lahko po potrebi ublaži padanje našega značaja. Priporočljivo je, da takoj ustvarite veliko število stopnic. Dejstvo je, da je ločena zasnovalahko sprejme samo en blok. Stopnice omogočajo vzpon na katerokoli višino z maksimalno hitrostjo. V utrdbah in knjižnicah lahko najdete podobne modele v končani obliki.
Stopnice ne bodo pomagale skriti pred pošasti, saj lahko živali tudi plezajo nad njimi. Če želite ustvariti preprosto strukturo, ki nas zanima, tip ne zahteva nobenih dodatkov, kar je uradna različica igre Minecraft.

triki

Hitrost vzpenjanja po stopnicah je zelo visoka. Hkrati je spust mnogo počasnejši. Držite pritisnjeno na stopnicah in pomagajte tipki Shift. Podobni modeli se lahko uporabijo za polaganje vertikalnih jaškov na površino. To še posebej velja, če se je lik izgubil v jami.

Sorodne publikacije