Moda v igri: kako ustvariti prah v "Minecraft"

Mnogi uporabniki, ki že dolgo igrajo za Meinkraft, bi lahko imeli monotono preživetje, zlasti če bi se v celoti naučili vseh lastnosti in zmogljivosti. V tem primeru moram iskati načine za diverzifikacijo prehoda. Po branju tega članka bodo uporabniki izvedeli, katere modove, kot so videli v Minecraftu, kako jih namestiti in uporabljati.

Kaj je mod

Mod se imenuje ločeno prenesena aplikacija. Ima tudi drugo ime - addon. Moda vključuje različne posodobitve, ki jih narekujejo ljubitelji določene igre. V "Minecraft" moda omogoča uporabnikom, da bistveno diverzifikacijo igranja. Na internetu obstaja veliko različnih strani z več kot sto mods, ki jih lahko prenesete in namestite vsak uporabnik.


Pri modih lahko igra vsebuje elemente, ki so se jih razvijalci sami odločili, da jih ne bodo dodajali. To so lahko bloki, orožje, rude, sovražniki, nenavadni, hitro gradijo orodja ali vire. Za slednje je posebna tema, imenovana paket virov.

Mod "žaga"

Mod "Saw" v "Minecraft" vrne uporabnikom v času velike popularnosti istega filma. Z njim lahko uporabniki med brskanjem doživijo neizmerne občutke strahu, ki bi jih lahko videli na zaslonih svojih naprav. Ta mod vsebuje več dodatkov. Med njimi je antagonist iz filma, njegovo kolo, na katerem se lahko celo vozi, različno orožje, posebni okrasni bloki, kakor tudi tekstura glavnega filma.znakov


Za popolno potopitev v času uporabe modularne žage je priporočljivo onemogočiti druge dodatke, tako da ne motijo ​​igre. Prav tako je dobra možnost, da prenesete kartico na film. Veliko igralcev, ujetih v nekakšen film, prenesejo "Maincraft" samo zato, da ponovno zgradijo zgradbo, kjer se razvija celotna parcela, in nato naložijo naprave v omrežje, tako da jih lahko namestijo in ocenijo drugi uporabniki.

Kako nastaviti mod

Mod "Saw" za "Minecraft" je nastavljen na enak način kot drugi dodatki. Prvič, morate ubiti iskalnik v želeni mod ali pojdite na stran z dodatki in iskanje tam. Ko najdete potreben dodatek, ga morate prenesti v računalnik. Ko jo prenesete, ga morate odpakirati, saj je večina modulov prenesena v arhive. Zdaj morate poiskati mapo z igro v sistemski particiji trdega diska. Lahko je skrit, kar se popravi s pomočjo gumba za prikaz skrite mape. Mape z modemom se morajo premakniti v isto mapo in voditi igro.

Sorodne publikacije