Kyocera 1035 Printer: Lastnosti, funkcije in pregledi

Večfunkcijska naprava Kyocera 1035 vam omogoča, da brez težav izvedete potek dela organizacije, pri čemer obseg izhodnih strani ne presega 20.000 strani. Hkrati je največja dovoljena velikost strani omejena z najzahtevnejšo obliko A4, kakovost dokumentacije pa ni zelo visoka. Prednosti tega modela lahko pripišemo visoki učinkovitosti. Gre za to vsestransko tehniko in bo še naprej govorila.

V katerih primerih je ta MFU najučinkovitejša za uporabo?

Najprej, večnamenska naprava Kyocera 1035 je namenjena segmentu tako imenovanih srednjih pisarn. Praviloma imajo od 50 do 70 delovnih mest, tiskalni vir pa 20.000 strani na mesec v tem primeru je več kot dovolj za uvedbo sistema polnega dela. Druga možnost za takšno univerzalno napravo so delovne skupine z enakim obsegom tiskanja in podobno število delovnih mest. Tudi IFI lahko nepopolno pokrije potrebo po tiskanju v veliki pisarni. Samo v tem primeru jo bo treba dopolniti z drugo periferno napravo. Doma, v majhni pisarni ali majhni delovni skupini, je uporaba takšnega tiskalnika povsem neupravičena, ker so stroški dovolj visoki. Enako velja za vsebino take opreme. Zato z gospodarskega vidika uporaba takšne univerzalne naprave ni donosna.

Ali je proizvajalec vključen v dobavo?

V konfiguraciji Kyocera 1035 MFP je družba vključevala naslednje:
 • MFP.
 • Prvotna kartuša s sredstvom za tiskanje 70 odstotkov največje možne.
 • Napajalni kabel in vmesniški kabel.
 • Disk z vsemi potrebnimi programi.
 • Napredni uporabniški priročnik.
 • Niz različnih oglasnih brošur.
 • Kupon z obveznostmi proizvajalca za podaljšanje garancije.
 • Zahteve za papir. Specifikacije zmogljivosti

  Največja velikost za kopiranje na takšnem IFI, kot je navedeno zgoraj, A4. Zagotavlja tudi možnost uporabe manjših listov in se izvaja na ravni voznika. Za tiskanje prve strani te periferne naprave potrebujete 27 sekund. In 20 jih bo porabljenih za ogrevanje, in 7 - za tiskanje. Nato lahko naprava MFP natisne list A4 s hitrostjo 35 ppm. Enake karakteristike hitrosti v načinu kopirnega stroja v Kyoceri 1035. Proizvajalec zahteva optični bralnik na 30 strani na minuto. Hkrati pa obstaja sistem samodejne predložitve listov, sodelovanje ljudi v procesu skeniranja pa je zmanjšano. Gostota medija je lahko v območju od 60 (navaden papir) do 220 (fotografski papir, watman) m /m 2.

  Kartuša in njen vir

  V tej periferni napravi za tiskanje in kopiranje se lahko uporabi samo en model kartuše TK-1140. Ena od njenih doplačil omogoča do 7.200 strani. Največji obseg tiskanja tega MFP je 20.000 enostranskih listov.Zato bo treba TK-1140 polniti 2 do 3-krat na mesec, če bo tiskanje in kopiranje potekalo v najbolj intenzivnem načinu. Izboljšana sprememba kartuše v tem proizvajalcu ni predvidena.

  Možni načini priklopa: čitalnik kartic

  Glavni in edini način preklopa za obravnavano napravo je omrežna vrata RJ-45. Zaradi te pomembne značilnosti lahko ta tehnika služi kot tiskalniški strežnik brez dodatnih sredstev. V tem primeru se MFP s pomočjo zvitega para poveže z usmerjevalnikom in že prejme vse potrebne informacije za tiskanje ali skeniranje iz njega. V primeru kopiranja povezave na računalnik to ni potrebno. V programu Kyocera 1035 ni na voljo nobenih načinov varnostnega kopiranja za povezavo z računalnikom ali računalniškim omrežjem. Edina opozorila v tem primeru je prisotnost čitalnika kartic. Z njegovo pomočjo lahko, mimo pristanišča RJ-45, natisnete dokumentacijo iz takega medija.

  Gonilniki in nastavitve

  Na seznamu gonilnikov za to periferno rešitev obstajajo priljubljeni operacijski sistemi, kot so Windows, Linux in celo MacOS. Konfiguracija Kyocera 1035 je sestavljena iz naslednjih korakov:
 • Povezovanje MFU z napajalnimi in računalniškimi omrežji.
 • Napajalna napetost naprave. Naloga omrežnih nastavitev.
 • Namestitev gonilnikov na vse računalnike v omrežju.
 • Preverjanje delovne zmogljivosti sistema za obtok dokumentov. To storite tako, da izvedete preskusno tiskanje in skeniranje.
 • Ocene, cena

  Tak univerzalni mehanizemza organizacijo dela na začetku morda ni na voljo in imajo nizke stroške. Danes je mogoče kupiti za 70 tisoč rubljev. Glede na mesečni obseg tiskanja in kopiranja do 20.000 strani je taka cena povsem upravičena. V korist lastnikov takšnih IFI-jev so veliko število tiskanja, visoka zmogljivost in minimalni stroški za pridobitev enega samega odtisa. Poleg tega ta seznam dopolnjuje visoka stopnja zanesljivosti in povsem ustrezni stroški. Dopolnjuje seznam prednosti vgrajenega tiskalnega strežnika in čitalnika kartic. Obstaja tudi zadnja stran v velikem obsegu tiskanja v Kyocera 1035: valji zaradi visoke intenzivnosti se zelo hitro izrabijo. Neodvisno jih zamenjujejo precej problematično in morajo privabiti tretje strokovnjake. V slednjem primeru morajo storitve dodatno plačati. Prav tako je mogoče pripisati slabosti naprave in precej zapleten konfiguracijski algoritem, vendar pa se kompenzira s prisotnostjo integriranega tiskalniškega strežnika. Zadnji trenutek bistveno poenostavi delovanje MFU.

  Povzetek

  Tehnične specifikacije in velik tiskarski vir omogočajo Kyoceri 1035, da brez težav organizirajo potek dela v srednje velikih ali velikih pisarnah. Tudi naprava se lahko zelo uspešno uporablja v srednji delovni skupini. Tudi delno pokrivanje potrebe po tiskanju in skeniranju je lahko takšen IFI center. V vseh drugih primerih je njegova uporaba z ekonomskega vidika neupravičena. Ima precej visoke stroške. Da, njegovo servisiranje pa mora biti kvalificiranostrokovnjaki Podobno razkošje si lahko privoščite za majhne organizacije.

  Sorodne publikacije