Top 2 igralske igre: Strelci

Snemanje je danes ena najbolj priljubljenih žanrov računalniških iger. Vendar pa se igralci včasih naveličajo snemanja množice nasprotnikov v popolni samoti, potem pa imajo izbiro: ali gredo na področje multiplayer bitk, da se vključijo v bitke v igrah, kot so Battlefield ali Counter Strike, ali prevzamejo ekipo in uživajo v igri . Za 2 igralca strelca sta pred kratkim postala zelo razširjena, tako da ne boste imeli težav pri iskanju določenega projekta. Vendar pa bodo v tem članku vsi poudarili nekateri najboljši in zajamčeni kakovostni sodelavci. Če iščete projekte za 2 igralca, še posebej strelce, potem boste zagotovo cenili ta članek.

Left 4 Dead 2

Dva igralca strelca že dolgo časa, nekateri odlični projekti so predlagali, da igralci razdelijo zaslon, medtem ko sedijo na enem kavču ali igrajo na omrežju. Vendar je bil Left 4 Dead 2 eden glavnih razlogov za pojav ločenega žanra sodelujočega strelca. Tukaj igrate kot preživeli v zombi apokalipsi moškega, ki mora prebiti množico mrtvih, da pridete do točke, kjer lahko greste, letite ali plavate.

Vaša ekipa bo vedno imela štiri osebe in lahko igrate enega od njih, ostalo pa igra računalnik. Najboljše pa je, da se igranje izračuna na najmanj 2 igralca. Posnetki te vrste so se začeli pojavljati vedno bolj in zdaj so postali zelo priljubljen žanr, vendar Left 4 Dead 2 ostaja klasika stoletja.

Borderlands 2

Ta igra je eden največjih in najuspešnejših projektov zadnjih let. Popolna kombinacija strelec in igranje vlog, čudovit svet, razburljiva zgodba, veliko število priložnosti. Ta projekt je postal merilo igre za dva. Strelci ponavadi ne vsebujejo RPG elementov, toda v tem primeru je bil prenos junaka ena najvidnejših in najbolj pozitivnih lastnosti, ki so prav tako postavile svojo modo v svet igre. Lahko greš skozi to igro sam, ampak v nekaj načinih bo proces veliko bolj zanimiv in razburljiv.

Bojevnik senc 2

Nazadnje je vredno preučiti nekaj novosti, da ne bi upoštevali izključno klasike. In v tem primeru je nemogoče, da ne omenjamo igre Shadow Warrior 2, ki je izšla lani in je takoj postala mojstrovina in eden vodilnih v prodaji. To je nadaljevanje projekta, ki je nastal pred nekaj leti in je postal remake strelca osemdesetih let. Bistvo igre je v tem, da ste pravi čarovnik za orožje, ninja, ki se popolnoma prilega skateboardu in jurišni puški. Morate rešiti svet? To lahko storite sami, in lahko povabite enega ali več prijateljev, da oblikujejo ekipo smrtonosnih nindž. Težko je misliti na tega strelca bolje za fante za dva. Treba je omeniti dejstvo, da lahko to storite sami, to pomeni, da ni omejitev glede tega, kako se boste premaknili. Seveda bo timsko delo najučinkovitejše, vendar ga nihče ne prisili. To niso vsi dve strelci, ki trenutno obstajata, ampak če stešele začeti spoznavati ta žanr, potem lahko ti projekti postanejo vaš prvi in ​​ljubljeni.

Sorodne publikacije