d3dx9_43.dll: Kaj je to in kako odpraviti napako, ki jo je povzročila odsotnost te datoteke

V tem članku bomo govorili o tem, kaj je kot d3dx9_43.dll, zakaj je prišlo do napake, povezane s pomanjkanjem te knjižnice in kako jo popraviti. Kljub temu, da ima programska oprema najpogosteje v svoji sestavi te komponente, obstajajo izjeme, ki povzročajo to napako, vendar je vse v redu.

Opredelitev

Zdaj bomo podrobno razumeli, da je to d3dx9_43.dll tudi ugotoviti, zakaj obstajajo napake v sistemu, povezane s to komponento, in šele potem, ko bomo dali odgovor, kako popraviti to isto napako.


d3dx9_43.dll je komponenta paketa DirectX 9, znanega v igralnih krogih. Glede na to, da se DirectX uporablja za delo z 3D grafiko, lahko sklepamo, da je knjižnica d3dx9_43.dll potrebna za zagotavljanje orodij za interakcijo operacijskega sistema z grafičnimi komponentami ene ali druge programske opreme, pogosto seveda igre.

Vzroki za napako

Do napake pride, ko se program ali igra zažene, ko sistem pregleda vse knjižnice in ne najde tistega, kar potrebuje. Čisto teoretično bi se lahko igra začela, prikaz 3D modelov pa bi bil napačen, zato sistem prekine ta proces celo v začetni fazi. Če je definicija jasna, so vzroki za napako številni. Najpogostejša stvar je, ko d3dx9_43.dll manjka po namestitvi Windows, ko operacijski sistem potrebuje veliko več za prenos. Vendar pa obstajajo primeri, ko antivirus meni, da je datoteka okužena in jo postaviTo je v karanteni, in ne toliko zaradi same antivirusne zaščite kot uporabnika, ker je datoteka okužena zaradi neprevidne uporabe interneta.


Zdaj, ko vemo, kaj je to - d3dx9_43.dll, lahko začnete reševati problem, ki ga povzroča njegova odsotnost.

Prva rešitev: Namestitev DirectX 9

Ko ugotovimo, kaj je to - d3dx9_43.dll, lahko razumno pomislite, da je mogoče odpraviti napake z namestitvijo paketa DirectX 9, ker vemo S tem paketom potrebujemo knjižnico. Vendar pa tukaj ne morete biti močno določeni, ker morate vedeti, kako prenesti in namestiti to knjižnico. Jih ni. Pri tem ni nič nenavadnega, namešča se kot katera koli druga aplikacija v sistemu, vendar je pomembno vedeti, kje jo lahko prenesete. Pogovorimo se zdaj. Ker je DirectX sistemska komponenta, jo je treba prenesti izključno s uradne spletne strani Microsofta, sicer je mogoče ujeti virus, ki le zaplete situacijo. Torej, sledite navodilom za pravilen prenos in namestitev paketa:
 • V vsakem iskalniku poiščite "download directx 9".
 • Rezultati iskanja pojdite na povezavo v domeni, katere ime je microsoft.com.
 • Na spletnem mestu za prenos najprej določite jezik operacijskega sistema in kliknite gumb »Prenesi«.
 • To je to, zdaj smo začeli prenašati komponento, ki jo potrebujemo. Ko je končana, zaženite datoteko in zaženite namestitev.To je enostavno: v prvem koraku se morate strinjati z licenčno pogodbo in klikniti na gumb Namesti, na drugem pa po končani namestitvi kliknite Dokončaj.
  Zdaj veste, kako popraviti napako, povezano z odsotnostjo d3dx9_43.dll, če pa te metode niste našli, pojdite na naslednjo.

  Drugi način za reševanje: uporaba DLL-File.com

  Če želite popraviti napako, ki jo je povzročila datoteka d3dx9_43.dll v operacijskem sistemu Windows 7 in v kateri koli drugi različici operacijskega sistema, lahko uporabite poseben program, imenovan DLL-Files.com. . To je zelo priročna in preprosta aplikacija, ki bo naredila vse za vas, glavna stvar - pravilno določiti parametre, ki jih potrebuje. Če želite odpraviti napako s tem programom, jo ​​morate najprej prenesti. Prenesite ga je priporočljivo iz uradne strani, saj je sto odstotkov jamstvo, da ne poberemo virusa. Ko prenesete in namestite program, ga zaženite in naredite naslednje:
 • V glavnem zaslonu v središču vnesite ime dll v iskalno polje.
 • Kliknite gumb "Zaženi iskanje".
 • Ko je iskanje končano, kliknite ime knjižnice, ki jo iščete.
 • Kliknite gumb "Namesti".
 • Nato bo program samodejno prenesel in namestil knjižnico v vaš sistem. Kot lahko vidite, je druga metoda zelo hitra v primerjavi s prvo. Mimogrede, ta program lahko namesti tudi druge knjižnice, ki povzročajo napako.

  Tretja pot: ročna namestitev

  Če niod načinov, ki jih niste pomagali, lahko vedno popravite vse ročno. Seveda, to zahteva veliko znanja o operacijskem sistemu, vendar s podrobnimi navodili, ki so priložena spodaj, boste dobili:
 • V svoj računalnik morate prenesti d3dx9_43.dll. Lahko prenesete na katerokoli tematsko spletno stran, zahvaljujoč njihovim številnim. Vendar bodite previdni, mnogi napadalci širijo viruse na ta način.
 • Po prenosu datoteke na vaš računalnik bi bilo lepo skenirati z antivirusom, za vsak slučaj.
 • Če nevarnosti niso odkrite, lahko nadaljujete z namestitvijo. To se zgodi nekoliko drugače kot običajni program. To datoteko morate premakniti v mapo System32 na poti C: WindowsSystem32. "
 • Ko premaknete datoteko knjižnice, bo napaka odpravljena, kar pomeni, da lahko varno odprete nedelujoče programe.

  Sorodne publikacije