Napaka 963 (trg Play): kaj storiti, kako popraviti

Če ste lastnik naprave Android, ste verjetno imeli veliko težav. Napaka v storitvi 963 Play Market je na primer ena izmed najpogosteje uporabljenih v trgovini aplikacij. Podobne težave pogosto povzročajo veliko težav in zahtevajo, da je uporabnik previden glede podrobnosti in potrpežljivosti.

App Store

Verjetno že pozna Google Play, ki je bil v preteklosti Android Market. To je spletna trgovina, ki ima plačane in brezplačne igre, aplikacije, knjige, glasbo in drugo. To je najpogosteje uporabljena storitev za lastnike pametnih telefonov v operacijskem sistemu Android, ki omogoča prenos in namestitev potrebnih pripomočkov.Težave

Napaka Play Market 963 ni edina težava, ki bi vas lahko preganjala. Obstajajo tudi tisti, ki vam ne omogočajo, da gredo v program, namestite posodobitve. Pri prenosu programa pogosto pride do prekinitev komunikacije. Po namestitvi programske opreme se pogosto ne zažene. Težave pri sinhronizaciji. Nekatere napake se pojavijo samo pri namestitvi določenih pripomočkov.

Neuspeh

Če govorimo o napaki 963 na Play Marketu, je to lahko posledica številnih razlogov. Zato bo potrebno poskusiti več načinov za njegovo rešitev. Če vidite to kodo na zaslonu, potem ne morete nadgraditi ali prenesti programske opreme iz trgovine. V tem primeru obstaja sporočilo o težavi.

Razlogi

Preden boste razumeli, kaj storiti z napako 963 na Play Marketu, morate ugotoviti razloge za njen pojav. Seveda bo težko takoj ugotovitivse razloge, ki bi lahko vplivali na pojav napake, zato si poglejmo najpogostejše.Torej se uporabniki običajno zrušijo v predpomnilnik. Mogoče je samo prelivanje in podobno napako. To je prva stvar, ki jo morate razmisliti, če vidite številko te napake. Prav tako se zgodi, da je kamen spotike pomnilniška kartica. Pogosto se srečujejo tudi s težavami, zlasti če so poceni. Poleg tega lahko nepravilno ravnanje s pogonom povzroči napake programske opreme. No, zadnji skupni razlog je nadgradnja same trgovine. Pogosto se zaradi posodobljene različice nezdružljivost zavrne. Ali pa, nasprotno, ker ste jo pozabili posodobiti, obstajajo napake. Med možnimi vzroki je problem z napravo. Morda ima vaš telefon zlonamerno programsko opremo, ki lahko istočasno izda napake v različnih pripomočkih. Morda je to razlog in v najbolj banalnih začasnih zrušitvah, ki jih je mogoče rešiti, ki preprosto preprosto znova zaženejo napravo. V vsakem primeru je spopadanje s to napako resnično, toda kateri od treh načinov, ki jih izberete, bo pokazal čas.

Cache

Ni vedno uporabnik sposoben razumeti, zakaj se je pojavila koda napake 963 na Google Play Marketu. To je posledica neizkušenosti uporabnika in težav pri odkrivanju. Zato morate rešiti več težav naenkrat. Kot smo že omenili, obstajajo trije načini, od katerih se eden uporablja za predpomnilnik.
Predpomnilnik je "dodatni" vmesni pomnilnik, do katerega je hiter dostop. Običajno tak blok spomina vsebuje informacije, ki jih je mogočepozneje potrebujete uporabnika. Do teh podatkov je mogoče hitro dostopati, vendar je ta varovalni pas znatno omejen.
Če želite sprostiti v tem bloku prostor za nove podatke, pojdite v Nastavitve, pojdite na "Aplikacije" in na seznamu z vsemi pripomočki, da najdete spletno trgovino aplikacij. Odprite Play Market in poiščite jasno vrstico predpomnilnika. Nato iščemo program ali igro, ki je ne moremo takoj posodobiti, in tudi počistiti predpomnilnik. Zdaj morate preveriti uporabnost pripomočka. To storite tako, da se pomaknete nanj in poskusite posodobiti ali prenesti. Če je bil razlog nalaganje predpomnilnika, bo pravilno delo obnovljeno. Če na Play Marketu vidite napako 963, boste morali delati s pomnilniško kartico.

Shranjevanje

Drug razlog za to težavo je lahko nepravilno delovanje pomnilniške kartice. Če se pomnilnik SD resnično zruši, je dovolj, da rešite problem - premaknite pripomoček v notranji pomnilnik telefona. Na splošno je to mogoče na več načinov.
Na primer, lahko preprosto izklopite pomnilniško kartico tako, da jo preprosto izvlečete iz pripomočka. Pomožni program se bo samodejno zagnal na notranji pomnilnik. Če se napaka 963 ne prenese iz aplikacije Play Market, boste morali razmisliti še o enem načinu za odpravo te težave. Če je vse rešeno, lahko obstaja tudi več možnosti za nadaljnje ukrepanje. Pomnilniško kartico lahko znova namestite in preverite delovanje druge aplikacije. Če se isti problem ponovno pojavi, najverjetnejetežave se nanašajo na sam pogon. Nato ga bo treba formatirati tako, da prednastavite vse informacije na osebnem računalniku. Po formatiranju morate znova preveriti: če se po prenosu pripomočka ponovno pojavi napaka, se lahko spomnite pomnilniške kartice. Če ne morete posodobiti programske opreme, ki je na kartici SD, se vrnite v Nastavitve. V "dodatkih" najdemo tiste, ki niso posodobljene. Pritisnemo ga in ga prenesemo v "notranji spomin". Če vse deluje, lahko naredite isto operacijo.

Return

Prejšnji dve metodi nista pomagali pri soočanju z napako 963 v Play Marketu? Kaj storiti naslednje? Poskusite prenesti najnovejšo posodobitev za Google Play. Morda je nova različica nezdružljiva s predhodno nameščenimi pripomočki, kar jim preprečuje posodabljanje. Gremo na "Nastavitve", spet v "Aplikacije", ki jih iščemo "Play Market". Kliknite nanjo in poiščite gumb, ki odstrani posodobitev. Nato lahko znova poskusite prenesti program.

Podobna težava

Kot je bilo že omenjeno, je pri spletni trgovini aplikacij veliko napak. Lahko so si zelo podobni. Napaka 907 je na primer skoraj enaka 963. Pojavi se tudi pri nameščanju ali obnavljanju pripomočkov. Mimogrede, rešen je na enak način.
Če se na Play Marketu prikaže koda napake 907 (963), lahko za razliko od zadnje metode poiščete posodobitev programa spletne trgovine. Morda je nameščena različica iz neznanega razloga ni bila posodobljena sama zaradi tega in začelapodobne težave. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve, morate iti v trgovino. Kliknite na meni in pustite majhno mizo. V njej na dnu je vrstica "Nastavitve". Pojdite sem in pojdite na dno, kjer so informacije o različici programske opreme. Trenutno je najnovejša posodobitev 8,0. Lahko kliknete vrstico, sam program vas bo obvestil o novih posodobitvah. Verjetno nimate možnosti, da sami posodobite aplikacijo brez vašega znanja.

Sorodne publikacije