Kot v "Minecraft" telefon: možne možnosti

V računalniški igri "Maincraft" je vsa igra povezana z ustvarjanjem vseh elementov komponent in orodij. Igralec lahko naredi vse dobesedno: od banalnega picherja do vesoljske rakete. Vendar pa ostaja kategorija elementov, ki jih ni mogoče zmečkati zaradi omejitev v igri ali jih je mogoče ustvariti samo s spremembami tretjih oseb. V tem članku boste izvedeli, kako narediti telefon v "Minecraft" in ali je to mogoče?

Izdelava mobilnega telefona brez moda

Mobilne naprave in vsaka taka oprema spadajo v kategorijo predmetov, ki jih ni mogoče sprostiti na običajen način. To pomeni, da ne boste mogli dati določenega niza komponent na recept v celice in pritisniti gumb, da bi dobili končni telefon.


Vendar pa je na internetu veliko navodil, ki se lahko uporabijo za izdelavo telefona "Minecraft" brez sprememb. Seveda pa ne bo izvajal svojih neposrednih funkcij, ampak samo imitacija mobilne naprave. Na primer, lahko postavite barvne kocke telesa telefona in na njih postavite klicno tipko. S preglednimi ali barvnimi kockami je enostavno simulirati celoten zaslon. Nekateri mehanizmi vam celo omogočajo, da ustvarite signal, ki se bo predvajal med klicem. Vendar pa taka naprava ne bo mogla vzeti s seboj ali "kopati" v meniju in funkciji.

Naredite telefon z modi

V takih situacijah, da pomagate igralcem, da pridejo do sprememb, ki so zelo pomembne za Minecraft. V spodnji vrsticiPodobni dodatki so, da lahko s kombinacijo določenih virov ustvarite nov element, ki prej ni bil v igri. Če menite, da so takšne spremembe na voljo samo za eno samo igro, lahko vedno vnesete ukaze, da dobite potrebne komponente in strgate predmet. Na primer, nekatere spremembe omogočajo, da dobite naprave, ki so zelo podobne trenutnim modelom pametnih telefonov Apple ali Samsung. Nekateri se lahko pohvali s funkcionalnostjo: pridobivanje predmetov s pritiskom na gumb, spreminjanje časa dneva itd. S takimi spremembami lahko naredite telefon "Minecraft". Vendar pa klicanje in pisanje SMS sporočil drugim igralcem ne dopušča še ene spremembe.

Sorodne publikacije