Kaj so otroci "Minecraft"?

Otroci "Minecraft" najdejo v sebi ne le zanimive lekcije, temveč tudi pravljični svet, kjer lahko že v mladosti ustvarjajo in gradijo nekaj. Zaradi tega jih vsak dan vstopajo v igro in tam preživljajo čas.

Vesolje z otrokovimi očmi

Pri prvem vstopu v svet naši mali bratje vidijo le zanimivo grafiko, ki je narejena v obliki kvadratov. Ta svet jim je všeč s svojimi nezahtevnimi. Otroci "Minecrafta" se ne morejo bati sovražnikov v obraz zombijev in pajkov, ker jim dajejo odporno orožje ali druga sredstva. Hkrati je zemljevid precej velik in fantom se zdi, da se jim ves svet odpre na zaslonu elektronskega pripomočka. Premikajo se samostojno, letijo in raziskujejo barvite kraje zase. Verjetno razvijalci pred objavo niso sumili o prihodnji priljubljenosti otrok v njihovi igri, vendar je rezultat zdaj viden vsem. Po statističnih podatkih sta dva od treh ljudi, ki so mlajši od osmih let, seznanjeni s projektom ali ga igrajo že dolgo časa.Razvoj fantov in deklet

Najprej otroci "Minecraft" najdejo svet, v katerem nimajo nič skupnega z možnostmi. Tam se ne dvignejo, staršev ni, zato lahko čutite popolno svobodo delovanja. Po nekaj potovanjih in muhah, otroci razmišljajo, da bi nekaj zgradili sami. Začnejo zbirati bloke in poskušati ustvariti delo, ki se je zdelo v domišljiji. Več fantje se poskuša ustvariti, zato so hitrejši in boljši za začetek delarazmišljanje Razvoj je tudi v smislu umetnosti, saj lahko tukaj najprej razvije težnjo po risanju, modeliranju, pisanju ali drugih področjih.


Starši naj si ogledajo, kako se otroci igrajo v "meinkraftu", ker bodo pomagali razumeti njihove interese. Če sorodniki s svojimi otroki preživijo nekaj minut svojega časa na tem svetu, bo to pomagalo najti skupni jezik in ohraniti dobre odnose.

Otroci na svetu

Poleg najmanjših igralcev so v virtualnem svetu prisotni tudi otroci kot osebnosti brez iger. Če strežnik izvaja sistem zgradb in prisotnost NPS, potem so v vasi otroci. Otroci "Minecraft" se lahko obrnejo na eno od vasi na zemljevidu, da se seznanijo z življenjem svojih lažnih sodobnikov. Skupaj s starši čez dan pljunejo zemljo, sadijo seme in skrbijo za hišo. Ko imajo prosti čas, se fantje zbirajo v množici in začnejo igrati skrivalnice. Igralec se lahko strinja z njihovo ponudbo, da se pridruži temu razredu. Zahvalni dan za to, otroci bodo uživali uporabnik s korenje, ki neopaženo iz mesta, medtem ko starši niso videti v njihovo smer. Zaželeno je porabiti nekaj minut, da spoznate te šarmantne prebivalce pravljičnega vesolja igre.
Zaključek
Ko so razvijalci videli priljubljenost igre za otroke, so izdali vrsto risanih risank, v katerih je center - dogodki igre "Maincraft". Risanka za otroke je hitro postala priljubljena in trenutno je všeč gledati moške z vsega sveta.Starše se pogosto bojijo priljubljenosti igre, ker otroci o tem pogosto govorijo. Tukaj, kot v vseh drugih strastih, je glavna stvar poznavanje meje. Najbolje je, da sedite s svojim otrokom pol ure, da si ogledate in vidite, kaj počne v virtualnem svetu. Ni vredno odvzeti povsem užitek, vendar je pomembno, da otrok hodi na prostem in se zabava s prijatelji. Tak kompromis bo ustrezal tako otrokom kot materi z očetom. Nemogoče je iti naprej pred novim stoletjem, igra "Maincraft" pa bo še naprej zanimiva za otroke z vsega sveta. Bolje je, da nadzor nad otrokovimi aktivnostmi poteka čim bolj in da se njegovo zanimanje ne prekine z zasvojenostjo.

Sorodne publikacije