Microsoft Visual C ++: Kaj je to in zakaj?

Večina uporabnikov sistema Windows pogosto opazi, da nekateri programi pri nameščanju lastnih komponent namestijo dodatne pakete Microsoft Visual C ++. Kaj je platforma, ne vedo vsi. Zato je treba pojasniti programsko opremo in njen namen v sistemih Windows.

Kaj je Microsoft Visual C ++?

Še posebej brez tehničnih vidikov in časovnega okvira, da bo za večino uporabnikov dovolj pojasniti, da je Microsoft Visual C za Windows 7 ali kateri koli drug sistem (polno ime Microsoft Visual C ++ redistributivno z letno različico izdaje), na eni strani , je razvojno okolje za aplikacije, ki temelji na C ++, na drugi strani pa je specializirana platforma za .NET Framework ali DirectX.


Najbolj boleče vprašanje za skoraj vse uporabnike, ki iščejo seznam nameščenih programov v programskem in komponentnem oddelku, je, da so zelo pogosto vidne številne nameščene različice paketa, s precej različnimi leti izdaje.
Podan je predlog, zakaj se stare spremembe ne nadomeščajo z novimi in ali jih potrebujejo? Nekateri poskušajo odstraniti stare različice. Toda to ni mogoče storiti na noben način. Dejstvo je, da če je v sistemu nameščena določena sprememba paketa, jo uporabi nekakšen program. Ko jih odstranite, bodo programi, ki so z njim povezani, preprosto onemogočeni kljub razpoložljivosti novejših različic te programske opreme.morda nimajo nič opraviti.


Zakaj potrebujemo to platformo?

Ne da bi se dotaknili zapletenosti celotnega paketa, ob upoštevanju, da gre za Microsoft Visual C ++, je treba omeniti, da je operacijski sistem komponenta, ki je nujno potrebna za izvajanje večine današnjih iger in aplikacij za večpredstavnost . Zlasti gre za grafiko, video in avdio. Za DAW studie je takšno platformo mogoče uporabiti tudi z dodatnimi vtičniki VST, AAX, RTAS, itd., Ko je studio sam gostitelj, preko katerega so povezani z njim ustrezni sintetizatorji in učinki programske opreme. Uporabljajo ga tudi številni inženirski programi, kot je AutoCAD.

Kaj je ta program - Microsoft Visual C ++ Studio (IDE)?

Kot smo že omenili, lahko rečemo tudi o posebni programski opremi, ki je bila razvita posebej za programerje, ki sodelujejo pri ustvarjanju aplikacij s pomočjo jezika C /C ++.
V tem primeru gre za studijski program razreda IDE, v katerem je ustvarjanje aplikacij olajšano z uporabo ne le glavnih jezikovnih operaterjev, temveč tudi dodatnih zmogljivosti ob upoštevanju, na primer, orodij in orodij Visual Basic.

Napaka na platformi

Kljub vsem prednostim platforme in potrebi po njeni uporabi v sistemih, ki temeljijo na sistemu Windows, pa tudi z mnogimi drugimi Microsoftovimi programskimi izdelki, lahko pride do težav, povezanih z zrušitvami pri pravilnem delovanju. In na žalost to ni neobičajno.
Najpogostejša napaka Microsoft Visual C ++ Runtime Error je povezana zodsotnost ali poškodba komponent platforme v obliki dinamičnih knjižnic (podobne težave je mogoče opaziti pri DirectX). Toda tudi z integriteto vseh komponent platforme, zgoraj opisane platforme (nedosledne različice, poškodovane datoteke itd.), Pa tudi nepravilno nameščene, zastarele ali manjkajoče gonilnike grafičnih kartic, lahko posredno vplivajo na pojav napak. Seveda je težko takoj razumeti metodo reševanja problemov (morate vedeti vzrok), toda ponovna namestitev zgoraj navedenih platform ali gonilnikov v večini primerov pomaga. Nazadnje, povsem nepomembne situacije pojava napak se lahko včasih nanašajo samo na dejstvo, da sta datum in čas nepravilno prikazana na računalniku. Ni priporočljivo spreminjati teh nastavitev neposredno v sistemu Windows. Za nastavitev teh parametrov je priporočljivo uporabiti primarne V /I sisteme (BIOS ali UEFI.

). še posebej, če poskušate vstopiti v načela njegovega dela, vendar je povprečnemu uporabniku težko razumeti, o čem se pogovarja, tako da lahko omejite zgornji kratek opis, vsaj na splošno lahko sklepate o namenu tega programskega izdelka.

Sorodne publikacije