Vse o "Hip Pixel": kako iti na strežnik in kaj zasedajo tam

"Hyipxel" je poenotenje več igralnih strežnikov priljubljenega igralnega peska "Maincraft" v en velik projekt. Ustvarjalec je naredil uporabnika pod vzdevkom HyPixel (kjer je šlo ime), ki je hkrati kartograf in ustvarjalec videoposnetkov na YouTubu. "Khypixel" v "Minecraft" je eden izmed najuspešnejših projektov, ki je uspel pritegniti pozornost javnosti, ne le z vključitvijo vseh najboljših in najbolj priljubljenih strežnikov, ampak tudi sposobnost za hitro povezovanje in preklapljanje med njimi.


Vsi strežniki, ki so vključeni v Khyipixel, so neodvisni in jih združuje en skupni (glavni) lobby, ki ima vlogo točke za predenje. Gibanje poteka s posebnim kompasom (z drugimi besedami, teleporterjem). Kako iti v Hipiksel? Samo vstavite njegov IP (mc.hypixel.net) v svoj zagon licence, polje strežnika. To je najbolj zanesljiv in preprost način. Ko igrate piratsko kopijo, boste morda imeli težave s tem, kako oditi v Hipiksel. Če imate težave z nezmožnostjo povezave s strežnikom, se obrnite na forum za pomoč.

Splošni lobby in strežniški lobby

Splošni lobi je kraj, kjer igralec prvič vstopi. Z odhodom v Hipiksel (tako v prvem kot v kasnejših časih) dobite teleporter kot kompas, ki vam omogoča hitro in preprosto premikanje med strežniki. V preddverju lahko dobite druge koristne stvari, na primer: glavo znaka, ki vam omogoča, da zapustite menidosežki, škatla, napolnjena z različnimi pripomočki, dvobarvno barvilo (sivo in zeleno), s katerim lahko prezrete druge junake, pa tudi peklensko zvezdo, ki spremeni mini-igre v preddverju.


Tudi v preddverju strežnika "Hyipxel" je 34NPC in če kliknete z njim z miško, lahko zaslužite okoli 2500 zlatnikov. To je vrsta mini-iger, v katerih morate najti vse NPC in zbirati kovance od njih.

Seznam strežnikov. 1. del

"Policija in prekrški" Na tem strežniku skupina policistov nasprotuje teroristični ekipi. Obstajajo prave pištole, noži in granate - vse to je mogoče zaradi lastnega paketa virov. Na podlagi katere strani igrate, obstajata dve glavni nalogi: nevtralizirati eksplozivno napravo ali narediti vse, da jo aktivirate. "Vampire Z" Med igralci je naključno izbral enega "vampirja", ki se mora spopasti s preostalimi preživelimi v samo dvanajstih minutah. Če nekdo propade, potem sam postane vampir. Na strežniku je trgovina, ki ponuja vrsto orožja in hrane. "Stene" Preprost način, kjer se igralci razdelijo v štiri ekipe in se borijo drug proti drugemu. Pred začetkom bitke je vsakomur na voljo petnajst minut za pripravo. To je v bistvu klasičen PvP.
"Paintball" Še en predstavnik režima PvP, ki namesto pištol in pušk daje igralcem v rokah snežne kepe. Bitka je med dvema ekipama in traja določen trenutek. Zmagajte ekipo, ki je odgovorna za večje število umorov.

Seznam strežnikov. 2. del

MegaStena MegaStena je ideološko spremenjeno nadaljevanje svojega izvirnika. Igralci sestavljajo ekipe, od katerih mora biti petindvajset. Glavni cilj je pridobivanje koristnih življenjskih virov in preživetje. "Skrivnostni umor" Še en način na strežniku "Khyipiksel". Majhna igra, ki zahteva spretnost in iznajdljivost. Igralci prevzamejo več vlog: detektiv, morilec in navaden prebivalec. Vsaka vloga ima svojo nalogo: detektiv poskuša ujeti morilca, morilec poskuša uničiti vsakega igralca, običajen državljan pa samo želi preživeti. "Celestial War" Strategija strategije, v kateri igralci tekmujejo med seboj na zapuščenem otoku. V pesku, skritega debla z uporabnimi predmeti, ki jih obvlada, lahko povečate svoje možnosti za preživetje.
Kot je že omenjeno, boste na "Hippieselu" našli veliko število zanimivih načinov igre. Opisali smo samo najbolj priljubljene.

Druge značilnosti

  • Dovoljenje "Khyipixel" omogoča nakup mob lutk, ki jih igralec pokliče s pomočjo kamna.
  • Vsak igralni način ima svoj sistem dosežkov za mesta, kjer se plačujejo posebna očala.
  • Sorodne publikacije