Sintetično motorno olje "Silky Moli 5W30": pregled, proizvajalec, pregledi

V kategoriji avtomobilskih olj vrhunske kakovosti so izdelki koncerna "Likvi Moli" na vodilnih mestih. Z nemško pedantnostjo in odgovornostjo proizvajalca se ustvarijo najboljša maziva za avtomobile. Skrb "Likvi Moli" že več kot 10 let predstavlja vodilno mesto pri razvoju in implementaciji uporabnih tehnologij za avtomobile.

Proizvodna linija

Take vrste proizvaja nemški koncern Top Tec, Special Tec, Moligen, MoS2 Leichtlauf, Optimal, Synthoil. Vsaka vrsta podkategorije ima svoje edinstvene funkcije in aplikacije. Vse pa združujejo visoko nemško kakovost in možnost popolne zaščite motornih agregatov pred obrabo. "Silk Mole 5W30" (sintetično) olje je namenjeno za vse vrste sodobnih motorjev.


Značilnosti olja

Glavne značilnosti sintetičnega olja "Likvi Moli 5W30": vsestranski, dolgi intervali zamenjave, visoka mazljivost, podpira komponente motorja v popolnem stanju z zmanjšanjem obrabnih delov tudi pri minusnih temperaturah, zdravi mikrorazpoke in napake na površinah motornih enot motorja, prispeva k ekonomičnosti porabe goriva, velja za vse vrste avtomobilov. Ustreza vsem zahtevam glede kakovosti in varnosti.


Top Tec "Mulčice 5W30"

To so visokokakovostna maziva za vse motorje. Možnosti izdelka zagotavljajo nemoteno delovanje vsakega avtomobila. Številke na paketu kažejo, za katereStroj je namenjen olje.
Na primer, Top Tec 4200 je nominalna potrdilo priznanje za "Audi" in "Volkswagen". To je zelo težko najti olje za vaš avto. Ta vrsta skupine mazivo se lahko uporablja za vozila na zemeljski in utekočinjeni plin. Lahko uporabite katero koli sezono. Ima uspešnosti in motorja enote visoke mazanje na vročino in mraz, ki zagotavlja enostaven zagon vozila v težkih delovnih okoljih. Sestavek olj vključujejo organske molibdena spojine, ki so sposobne zdraviti razpoke in uveljavitev antyzadyrnyy drgnjenje površine, zmanjša porabo goriva in emisije. Uporaba teh maziva lahko dolgo časa brez zamenjave. Eno polnjenje je zasnovan tako, da delujejo v 40.000 -. Km 50.000 tisoč ali 2 leti, če je avto vreden več kot vožnja.
iz avtomobila lastniki vse pozitivne povratne informacije, saje izgine, teče motor tiho izginila manjše težave, avto začetek težav pri negativnih temperaturah. Stroški tega 5 litrov nafte okoli 3000 rubljev.

Posebna Tec "Likvi Mol 5W30"

Ta vrsta specializiranih olja skrb imenovani ameriški in japonski avtomobili. Olje ima več kemičnih aditivov, ki zmanjšujejo porabo goriva in zmanjšanje emisij, onesnaževal zraka. Variacije Posebna Tec imajo nižjo viskoznost. Nižje dele motorja trenja. Zmanjšana poraba olja v motorju. Kroženje tekočine v avtomobilu se izboljšuje tudi v mrazu. Ne moreš mešati z drugimi olji, kakovost pade.


Med tistimi, ki so uporabljali olje Likvi Moli 5W30, ni bilo ugotovljenih negativnih ocen izdelkov. V idealnem primeru deluje z izčrpavajočimi ameriškimi motorji. Motor teče gladko, tiho in enostavno s težkimi testi. Cena 4-litrskega vsebnika takega olja je približno 2000 rubljev.

"Moligene"

olje "Moligan Liquid Mills 5W30" spada v last podjetja. Pokaže odlične rezultate pri bencinskem in dizelskem motorju. To je lahka vse-sezonska olja z novimi vključki. Uporablja kombinacijo kemikalij - volframa in molibdena, ki nikoli niso bile nikjer uporabljene. Odpravlja povečano obrabo motorja in zagotavlja vzdrževanje optimalnega okolja za zmanjšanje poslabšanja stanja posameznih delov motorja. Kakovostni kazalniki delovnega stroja so odvisni od načina vožnje in kraja izkoriščanja.
Motor dobro prenaša z rahlim pregrevanjem in ponavljajočim se občutnim povečanjem vrtljajev. Obstaja ena minus tega masla "Likvi Moli 5W30" - cena. Stroški zamenjave ne bodo poceni. Toda tisti, ki imajo radi svoj avto in želijo podaljšati življenjsko dobo, se ti stroški morda ne zdijo pomembni. Stroški 4-litrskega vsebnika se gibljejo v območju 2700 rubljev.

Olja "Svilnati molji MoS2 5W30"

je zaskrbljujoč izdelek znamke. To je olje z nizko viskoznostjo, ki vsebuje molibden - dodatek proti obrabi motorja. Najnovejši razvoj podjetja zmanjšuje trenje delov motorja in možnost porušitve. Sposobnost mazanja je zelo velika. Molibden se ne obori, ne reagiravoda, ne vpliva na gumijaste in plastične dele motorja.
Motor s tem oljem teče tiho, kvalitativne in kvantitativne značilnosti prejšnje uporabe enote so blizu novega. Ni priporočljivo mešati z drugimi olji, da ne bi motili uporabnih fizikalnih in kemijskih lastnosti. Cena na liter je seveda visoka. Ampak vredno je. Pri nakupu "Silky Moles 5W30" masla cena ne bi smela biti pomembna, ker še naprej živite svoj avto.

"Levitico Moths Leichtlauf 5W30"

Celoletni, z nizko viskoznimi in rakijenimi dodatki koncerna "Likvi Moli" - Leichtlauf 5W30 je našel svoje občudovalce, ki ga ne bodo spremenili. Primeren za vse bencinske in dizelske motorje ter motorje s turbopolnilnikom.
Odlična mazalna funkcija zagotavlja visoko kakovostno delovanje stroja, zmanjšuje porabo goriva in olja. Ima dobro sposobnost čiščenja in ima dolgo življenjsko dobo do 30.000 km. Zagotavlja zagon in normalno delovanje motorja pozimi. Cena 1 liter v 630-670 rubljev. Zmanjšuje obrabo agregatov in skoraj ne izgublja. Mnogi vozniki opozoriti, da, ki je potoval 15 tisoč kilometrov, tok ni potrebno sploh.

Optimal Likvi Moli

Primerno za domače sodobne stroje in nove tuje avtomobile. Opravljen za bencinske in dizelske motorje ter motorje s turbopolnilnikom in sistemom katalizatorjev.
Vsa sezonska olja z zmanjšano viskoznostjo zagotavljajo pravilno delovanje avtomobila. Sistem dodatkov zmanjšuje obrabo delovagregati, spremembe oblike in deformacije drgnih površin. Dobro čisti majhne razpoke in pomaga preprečiti nastanek zadrivov. Omogoča lahek zagon v vseh vremenskih razmerah in ohranja kroženje v oljnem sistemu, tudi pri močni zmrzali. Pomembno dejstvo je, da je cena zelo dostopna. Lastniki avtomobilov domačih avtomobilov ga lahko uporabljajo brez poseganja v družinski proračun. Cena na liter okoli 550-600 rub.

Synthoil "Vicious Malls"

Vse-sezonsko olje, primerno za bencinske in dizelske motorje, opremljeno s turbopolnilnikom in brez njega, opremljeno s filtrom za delce. Primerna za vse avtomobile z več reverji. Pogosto se uporablja pri upravljanju gospodarskih vozil.
Nizka viskoznost in lahka poroznost zmrzali sta to olje nepogrešljivo za velike proge, ostre pogoje delovanja in pomanjkanje ustreznih storitev v vasi.
Lahko se meša s podobnimi olji. Odlično pranje motorja in ne zahteva razlitja. Cena na liter je primerljiva z drugimi priljubljenimi blagovnimi znamkami, a lastniki avtomobilov, ki so uporabljali sintetično olje iz "Likvi Moli 5W30", so zelo pozitivni glede učinkovitosti stroja. Strošek enega litra je približno 900 rubljev. Ogromen izbor avtomobilskih olj pogosto povzroča zastoj pri neizkušenem lastniku avtomobila. Izbira med poceni in dragimi mazivi, ponavadi raje cenejša. Avtomobilizem popolnoma pozabi, da je treba vedno preprečiti prezgodnje staranje motorja. Če so agregati rahlo poslabšali, je bilo z nizko kakovostnim mazivomv kratkem času. Prenova je pot. Zato je bolje, da preveč plačate za kakovostno maslo za motor, potem pa dajte polovico stroškov avtomobila za obnovo. V modelu "Levi Moli 5W30" cena morda ni na voljo, vendar je kakovost popolnoma upravičena. Olje podjetja "Likvi Moli" ima vse potrebne lastnosti za vzdrževanje in celo izboljšanje dela motorja. Proizvajalec je kupcu poskrbel tudi za kar največje možno mazivo. Vse, kar morate vedeti, je napisano na embalaži: in za katere avtomobile so namenjeni, za katere so primerni motorji, pogoje delovanja in dodatno opremo v avtu. Sodobni avtomobili potrebujejo novo olje. Levi Moli 5W30 motorno olje bo zaščitilo vaš avto in mu zagotovilo dolgo služenje.

Sorodne publikacije