Pregled prenosnega računalnika Asus x550c: značilnosti, prednosti modela in ocene strank

V zadnjih letih je prišlo do eksplicitne tendence k miniaturizi oblikovanja mobilnih pripomočkov. Obstaja zmanjšanje debeline naprav, zmanjšanje mase in ohranjanje sedanjih form faktorjev. Dobra polovica potrošnikov. gledamo na sodobne modne trende. osvetli željo po lastnem elegantnem modelu prenosnega računalnika. Tukaj je samo, da se za predpono "ultra" več kot 20.000 UAH ni pripravljen za vsakogar. Poskušali zadovoljiti to isto polovico potrošnikov, je slavna družba predstavila nov model prenosnega računalnika Asus X550C, ki je blizu priljubljenim izjemno zmogljivim pripomočkom. Proizvajalec je imel podobne poskuse v serijah K in S, vendar jih uporabniki niso zelo zanimali in so nekako šli skupaj. Napis X je nekaj, kar se lahko pohvali, poleg tega specifikacije prenosnega računalnika Asus X550C niso nič slabše od zasnove. Kljub namišljenemu uspehu v modelu ni vse tako rožnato, se zdi na prvi pogled. Ampak vse je v redu.


Torej je junak današnjega pregleda prenosni računalnik Asus X550C. V članku bomo razpravljali o značilnostih naprave, njenih prednostih in slabostih ter o izvedljivosti nakupa.

Dokončanje

Pripomoček gre v majhno škatlo kakovostne lepenke s preprostim in jasnim dizajnom. Sprednji del logotipa prikazuje blagovno znamko in nekaj dvomov o inovacijah, ki so na voljo v modelu. Nalepke s kratkimi tehničnimi lastnostmi Asus X550C so na robovih. Prav tako je treba omeniti razpoložljivost priročnoročaji za nošenje stroja. Notranja dekoracija je organizirana precej kompetentno, tako da škatla ni mogoče imenovati masivni, in dodatki v njej so določeni vsak na svojem mestu. Vsebina paketa:
 • Notebook Asus X550C;
 • značilnosti, navodila in druge informacije o knjižicah in knjigah;
 • polnilna baterija;
 • napajanje.
 • Paket se lahko imenuje asketski. Ni torb, stojal ali slušalk. Zato bo spremljevalno spremljevalno stanovanje potrebno kupiti posebej po vašem okusu in barvi. Uporabniki v svojih pregledih posebej opozarjajo na zelo kakovostno in priročno napajanje. V preteklih generacijah je bil ogromen in opremljen s tanko zanko. Hkrati pa imamo kompaktno napravo s precej velikim presekom oblaka.

  Videz

  Ena od glavnih konstrukcijskih značilnosti Asus X550C je natanko debelina ohišja - le 24 mm, predalček za baterijo pa se rahlo kopa do 31 mm, v splošni stilologiji pa praktično ne vpliva.

  Za majhno debelino lahko dodate tudi zelo skromno težo - 23 kilogramov. Dizajnerske značilnosti Asus X550C se na žalost ne morejo pohvaliti z kovinskimi ali celo aluminijastimi vložki, kljub temu pa je ohišje izdelano iz visokokakovostne plastike. Glavni material ima mat površino, naslovnica pa je tudi precej besedilna slika na temo ultrabookov Zenbook. Takšna zasnova praktično odpravlja težavo s prstnimi odtisi, prahom in umazanijo, in če je tako, se je lahko zelo enostavno znebiti. V prodajilahko izpolnite tri barvne spremembe - črno, modro in rdeče. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, sta bili zadnji dve barvi še posebej všeč lepi polovici človeštva.

  Zbiranje

  Oblikovne značilnosti Asus X550C /i3 niso kritične. Model temelji na vesti, kakovostni materiali pa bodo trajali dolgo. Uporabniki v svojih ocenah pravijo, da ni ozadij, vrzeli ali ojačanja.
  Fizična aktivnost prenosnika je tudi robustna. Pokrov ni potisnjen, vendar še vedno ni potrebno sedeti na njem, spodnji del pa je monoliten. Edina šibka točka je zaslon. Tukaj praktično ni zaščite, zato jo je treba zaščititi.

  Vmesniki

  Vmesniki na prenosnih računalnikih podjetja "Asus" se ne spreminjajo že to generacijo, naš anketiranec pa ni postal izjema. Tukaj imamo par USB 2.0 vrat in več kot 3.0 HDMI in VGA izhode, klasično 35 mm mini vtičnico za slušalke, vmesnik LAN za povezavo z omrežjem, bralnik kartic in DVD pogon. Vsi konektorji so pravilno razporejeni in glede na povratne informacije uporabnika ni nobenih resnih težav s periferno povezavo.

  Vhodne naprave

  Model je opremljen s klasično otoško tipkovnico z ločeno digitalno enoto. Tipke imajo majhen premik, vendar jasno delovanje. Uporabniki na to pustijo dvoumne pripombe. Ena taka odločitev je bila všeč, zlasti za igralce in oboževalce, da bi sedeli v družabnih omrežjih, vendar od ostalih ni tako.

  Nekateri avtorji, ki sose vedno držijo roke na tipkovnici, pogosto se pritožujejo zaradi nenamernih sprožilcev. Torej, preden vzamete denar na blagajno, se prepričajte, da preverite in poskusite delovno območje. Enako velja za sledilno ploščico.

  Zaslon

  156-palčni zaslon je opremljen z navadno matriko TN. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, nič slabega in dobro. o tem ne morejo reči. Popolnoma se spoprijema z resolucijo v 1366 s 768 točkami, in pixelation ni mogoče videti s prostim očesom.
  Največja stopnja svetlosti in kontrasta z glavo je dovolj za delo v zaprtih prostorih in na zaslonu na ulici se začne slepiti. To je razlog, zakaj je ok za delo z laptop bodisi v senci ali v zaprtih prostorih.

  Učinkovitost

  Kar zadeva zmogljivost, imamo tukaj precej impresivne lastnosti Asus X550C - Intel Core i3 /i5 /i7. Glede na izbrano spremembo čipov se bo cenik spremenil in bistveno.
  Procesor deluje v povezavi z grafičnim pospeševalnikom iz razreda Nvidia GT 720M. Pomaga tandem RAM v razponu od 4 do 8 GB. Za shranjevanje podatkov je potreben 500 GB ali 1 TB trdega diska. Tudi najbolj skromna različica - i3 - z operacijskim sistemom ni težav. Vse deluje gladko in kot ura. Vse aplikacije s polnim delovnim časom potekajo hitro in se dobro odzivajo. Mlajša sprememba je dovolj za dokončanje vseh rutinskih opravil. Težave se začnejo izvajati, ko zaženete "težke" igralne aplikacije. V tem primeru je treba grafične nastavitve ponastaviti na najnižje vrednosti.
  ČeObčudujete igranje, potem je vaša izbira i7 ali vsaj i5. Vsi ostali bodo imeli dovolj zmožnosti nižjega procesorja v seriji.

  Avtonomija

  Model je prejel 2950 mga akumulatorsko baterijo. Če bi morali naložiti napravo resne igrače, video v visoki ločljivosti in vključiti wifi, potem naprava ne bo živela več kot dve uri in pol.
  V mešanem načinu delovanja, in to je wif datoteka, je svetlost nad povprečjem, glasbene in pisarniške aplikacije, naprava manjka približno tri ure. Kot pisalni stroj z vključenim omrežjem in s skoraj minimalno svetlostjo zaslona se bo prenosni računalnik raztegnil vseh pet ur.

  Povzetek

  Blagovna znamka "Asus" potrošnike ponovno preseneti s kakovostno napravo. Tukaj imamo odlične zmogljivosti, kakovostno montažo in izjemno privlačen videz. Tako je zaslon dobil malo podcasta s povprečno TN-matriko. Toda negativne strani se pojavijo samo na ulici na svetel sončen dan. Z eno besedo, prenosni računalnik Asus X550C stane svoj denar in teče na polno in ne phillies. Sodba je nedvoumna - priporočena za nakup. Ocenjeni stroški modelov - približno 35000 rubljev z i3 na krovu.

  Sorodne publikacije