Kako namestiti paket virov za Maincraft. Navodila po korakih

Kljub ogromni ljubezni do igralcev za vesolje Maincraft, mnogi želijo nekoliko izboljšati videz in teksturo igre. Če želite spremeniti grafiko, morate vedeti, kako namestiti paket virov. V tem članku boste našli popoln vodnik za namestitev elementov, ki lahko spremenijo videz »Minecraft« do nepriznavanja.

Iskanje elementa

Malo kasneje se boste naučili, kako vzpostaviti paket virov Myankraft, zdaj pa začnimo s pripravo. Najprej morate najti in prenesti želeno postavko. Omrežje ima veliko število podobnih paketov in vsaka ima veliko funkcij. Nekateri spreminjajo grafiko in animacijo, drugi pa spreminjajo glasbeno oblikovanje igre. Če želite, lahko najdete paket virov, ki zagotavlja največji realizem vesolja "Maincraft". Ne pozabite, da je element bolj strm, močnejši mora biti računalnik. Konec koncev, šibek avto je malo verjetno, da potegnite "težka" širitev.


Prenesite ustrezno postavko? Pojdimo naprej, preden namestimo paket virov. Vsi takšni predmeti so razdeljeni v ZIP formatu. Ne mudi se, da razpakirate arhiv. Če želite začeti, preverite, ali se različice paketa virov in iger ujemajo. Če ni, poiščite drugo postavko. Dejansko nezdružljive različice ne bodo delovale in lahko povzročijo težave v igri. Če se različice ujemajo, lahko nadaljujete z naslednjim korakom.

Kako namestiti paket virov. Navodila po korakih

Za začetekzaženite igro in pojdite na začetni zaslon. Nato kliknite gumb Možnosti in kliknite Paketi virov. Odpre se naslednji meni in zdaj morate klikniti polje Open Resource Packs Folder. Po tem se boste vrnili v arhive in za nadaljevanje povlecite datoteko ZIP iz paketa virov v mapo virov. Preverite, ali ste v celoti premaknili arhiv ali pa ste iz njega kopirali bližnjico.


Vrnite se na svoj račun v igri in pojdite v meni Možnosti. Odprite pakete virov. Nameščeni paket virov se bo pojavil v levem stolpcu. Aktivni stolpci bodo prikazani v desnem stolpcu. Če želite aktivirati paket virov, ga povlecite iz levega stolpca v drugo. Po tem lahko začnete igro in uživate v spremembah.

Alternativna metoda

Obstaja še en preprost način za namestitev paketa virov v igri. Prenesite in zaženite program MCPatcher. V meniju izberite potrditvena polja in kliknite polje "Patch". Nato premaknite preneseni vir v mapo virov. Če ne veste, kje ga najdete, pojdite na ta naslov: C: /Users /Name /AppData/Roaming/.minecraft. Zdaj zaženite igro in pojdite na nastavitve. Odprite postavko Paket virov in izberite element, ki vas zanima. Po tem bodo spremembe začele veljati.

Sorodne publikacije