Kako namestiti Visual Studio brez napak?

Želite programirati, vendar ne veste, kako namestiti Visual Studio? Potem je ta članek za vas! Zagotavljala bo informacije o tem, kako namestiti programsko opremo in kaj storiti, če naletite na nepredvideno situacijo v obliki napake ali nenadnega odhoda programa.

Kako namestiti skupnost Visual Studio?

Za uporabnike operacijskega sistema Windows obstaja veliko delovno okolje, imenovano VS skupnost, ki vam pomaga ne samo pisati majhne programe z izhodom besedila v ukazno vrstico, temveč tudi oblikovanje, ki ga je mogoče uresničiti s CCS. Program vam ne samo dodaja veliko funkcij, temveč tudi poenostavlja razvoj, saj je zelo priročen in razumljiv. Boste zagotovo cenili udobje in enostavnost uporabe.


Kako naj namestim ta program? Vse je zelo preprosto:
 • Pojdite na uradno stran Microsoft Visual Studio in prenesite pravilno različico za naš operacijski sistem (na voljo samo za Windows in MacOS).
 • Po prenosu, zaženemo namestitveni program in počakamo na prenos in razpakiranje datotek.
 • Nato lahko uporabite standardne programske module.
 • Prav tako lahko namestite dodatne module, ki bodo odprli nove funkcije vse do ustvarjanja mobilnih aplikacij. To lahko storite na istem mestu: v namestitvenem programu tega programa.
  Nemogoče je ne reči, kot vedno, da nihče v nobenem primeru ni prenesel programov iz nepreverjenih virov, sicer je lahko računalnik okužen z virusom in včasih celo potrebuje denarv zameno za dekodiranje vaših podatkov. Torej ne bodite leni in trdo delajte, da preverite vir, od koder prenesete podobno datoteko in omogočite tudi protivirusno zaščito, če nenadoma ne deluje.


  Kaj pa, če imate srečo, da ste lastnik operacijskega sistema Linux?

  Kako namestiti kodo Visual Studio?

  Dejanski uporabniki "pingvina" se verjetno ukvarjajo sami s seboj in ne potrebujejo pomoči tujih oseb. In če ne? Kaj storiti, če želite namestiti ta program?
 • Izvedite prvi zgoraj opisani korak.
 • Po prenosu odpiramo terminal in že s pomočjo njega namestimo program. No, ali kliknite na izvršljivo, če uporabljate uporabniški vmesnik.
 • Pripravljen. Zdaj lahko uporabite ta program.
 • Bilo bi lepo, če ne bi bilo enega "ampak". Ta program ima veliko manj funkcionalnosti kot prejšnji, ker v njem ne boste mogli izpolniti vizualnega dela razvoja. Preprosto povedano, Code je urejevalnik kode, ki vam omogoča pisanje kode in shranjevanje izvedljivih datotek. Na žalost Visual Studio in druge podobne različice ne morejo podpreti podobnega operacijskega sistema, zato je Microsoft ponudil kompromis za uporabnike Linuxa - dodal je VS kodo.

  Kaj storiti, če pride do napake pri namestitvi VS?

  Na splošno, če ste uporabnik izvirne različice sistema Windows in računalnik ustreza vsem zahtevam, je možnost, da imate vsaj eno napako, zelo majhna. Kaj pa, če se je zgodilo nepredvideno stanje?
  V tem primeruSledite tem korakom:
 • Znova namestite namestitveni program. Ta korak je izkoreniniti namestitveni program in ga najprej namestiti. Prva stvar, ki jo izbrišemo, je stara v tem imeniku:


 • C: Programske datoteke (x86) Microsoft Visual StudioInstaller

 • Po tem naložimo novo z uradne strani in ponovno vzpostaviti. Na ta način lahko namestite Microsoft Visual Studio popolnoma brez težav. Če to ni pomagalo, potem nadaljujte.
 • Sporočite težavo. Zadnji način se shrani v skrajnem primeru. To storite tako, da kliknete ikono poleg zaprtega programa in izberete »Prijavite težavo«. Nato na kratko opišite problem. Potem bo to sporočilo poslano podjetju, v prihodnjih različicah pa bo popravljeno.
 • Zaključek

  Seveda je Visual Studio zelo uporabno delovno okolje, ki vam omogoča, da delate dobre programe in opravljate naloge z lahkoto in udobjem. V tem članku podrobno opišemo težave, ki se lahko pojavijo med namestitvijo programa. Ugotovite, kako namestiti Visual Studio. Kot alternativa VS Linuxu, ki zagotovo nima istega potenciala kot njegov brat v operacijskem sistemu Windows, je to najboljši kompromis, ki bi ga lahko uresničila vsa Microsoftova najljubša podjetja. Mimogrede, vredno je omeniti, da Visual Studio podpira možnost uporabe posebnih vdelanih aplikacij. To so vtičniki drugih razvijalcev. In to samo po sebi omogoča razširitev razvojnega okolja. Najbolj priljubljeni dodatki so Visual Assist X, ReSharper, AnkhSVN in pomočnik za pregled.

  Sorodne publikacije