Kaj storiti, če Fallout 4 ne vidi ključavnice in zatiča pri vdiranju?

Mnogi igralci se soočajo z eno težavo v igri Fallout 4: ključavnica in pin nista vidna pri hekanju. To je precej neprijetna situacija, ker, če ne odprete nekaterih vrat, je nemogoče nadaljevati avanturo. Ta mali priročnik vam bo povedal, kako popraviti to napako.

Kako deluje?

Preden ugotovimo, zakaj Fallout 4 ne vidi ključavnice in zaponke, se spomnimo, kako je igra zla. Odprti grad za izkušenega igralca je bil vedno lahka naloga. Še posebej, če prenesete spretnost Ključavničarja. Za razčlenitev morate imeti vsaj en drsnik, ki ga lahko najdete pri trgovcih in pri iskanju različnih polj. Zdaj pa pojdimo na sam hack. Bistvo te mini-igre je preprosto - morate z miško pravilno premakniti položaj ključa in uporabiti tipke A in D, da zavrtite izvijač. Če je vse pravilno opravljeno, se zaklep začne pomikati. Če se ne premakne in se ostriž začne tresti, je njen položaj nepravilno izbran. Premaknite jo malo levo ali desno, dokler ne dvignete želenega položaja. Bližje ko se približujete pravilni legi, bolj se bo vrtavka odvijala. Ne pozabite, z močnim potiskom lahko prekinete stikalo. Zato bodite previdni.Ker mora celoten proces hekanja potekati pred vašimi očmi, ni mogoče odpreti ključavnice, če ne morete videti gradu in čepov. Več o tem, kako odpraviti to težavo.

Nastavitve iger

Najlažji način je, dapojdite na konfiguracijo igre. Tukaj morate popraviti ločljivost zaslona. Optimalna možnost je 1280x800. Prav tako je treba določiti razmerje stranic od 16 do 9. Kakovost podobe tega je seveda močno pokvarjena. Vendar pa lahko v teh nastavitvah greste skozi hek misijo in nato nadaljujete igro z drugim dovoljenjem.


Znane rešitve, če grad ni viden v Fallout 4

Če sprememba dovoljenja v igri ni pomagala, lahko poskusite odpraviti težavo s spremembo konfiguracijskih parametrov. V ta namen morajo lastniki nestandardnih monitorjev odpreti mapo "Moji dokumenti". Zdaj pojdite na razdelek Moje igre in odprite Fallout 4. Nato poiščite datoteko z imenom Fallout4Prefs.ini. Tukaj poiščite naslednje vrstice:
 • iSize W =;
 • iSize H =.
 • Zdaj morate za znakom "=" vnesti želeno ločljivost, kjer je W širina monitorja, H višina. Po teh korakih naj problem v Falloutu 4 (ki ni viden za ključavnico in pin) izgine.

  Popravek napak grafične kartice

  V naslednjem pregledu bomo razpravljali o tem, kako izločiti iz tega položaja lastnike kvadratnih monitorjev. V tem primeru je problem v tem, da je slika zelo raztegnjena pri standardni ločljivosti zaslona. Poleg tega se ta napaka odraža tudi v nepravilnem prikazu oklepne moči. Igra bo morala delovati v širokozaslonski ločljivosti. Najboljša rešitev bo 1280x800.
  Kako to storiti? Pojdite na nadzorno ploščo in izberite nastavitve naprave Nvidia. Zdaj poiščite datoteko "Zaslon" in mapo "Nastavitev velikosti". Namestovse, tam boste našli zapis "Ne merite". Sedaj se morate povečati tako, da izberete "format" in potrdite potrditev v stolpcu "Zamenjava". Po takih dejanjih je treba rešiti problem (z dejstvom, da Fallout 4 ne vidi ključavnice in zatiča).

  Popravki na igri

  Če vam prejšnje metode niso pomagale ali ne želite kopati v sistemu iz kakršnega koli razloga, bodo popravki ali modovi pomagali odpraviti težavo. Vendar ne pozabite, da je prenos vsebine potreben le na preverjenih mestih. V nasprotnem primeru, vaš problem, zakaj ne vidite zaklepanje in pin Fallout 4 in njegove popravke lahko privede do velikih težav. Na koncu smo pregledali, kako popraviti nekatere težave s hekanjem v igri, in upamo, da potrebujete nasvet.

  Sorodne publikacije