Oglejte si Instagram brez registracije. Pet dokazanih načinov

Vsakdo ne uporablja aktivno storitve Instagram. Ampak včasih tudi tisti ljudje, ki ne želijo preživeti časa na družabnih omrežjih, zbudijo radovednost in želijo videti nove fotografije svojih idolov ali samo prijatelje. Če se pojavi takšna želja, jo lahko preprosto izvedete tudi brez potrebe po ustvarjanju računa. Poleg tega lahko ogled Instagrama brez registracije poteka na več različnih načinov, o katerih se bomo še naprej pogovarjali.


Z neposredno povezavo

Prvi in ​​morda najlažji način, da pogledate Instagram brez registracije, je, da greste na zanimanje za račun z neposredno povezavo. Na primer, vaš prijatelj vam lahko preprosto pošlje povezavo na svojo stran ali na račun prijatelja. Na splošno je veliko možnosti. Sledite povezavi in ​​zlahka si boste lahko ogledali fotografije osebe, ki jo iščete, ter prebrali objave in druge objavljene informacije. Poleg tega boste lahko videli komentarje in kritike drugih uporabnikov.

Preko drugih socialnih omrežij

Ta metoda vključuje uporabo funkcionalnosti različnih socialnih omrežij za ogled strani v Instagramu brez registracije. Načeloma je to nekaj podobnega prejšnji metodi, toda tukaj uporabljate ne-direkten link in poseben gumb za dostop do želenega računa. Na primer, v istem "VKontakte" lahko vsak uporabnik poveže svojo stran z računominstagramski vnos, po katerem se bo v njegovem profilu pojavil ustrezen gumb. Preprosto povedano, če poznate strani osebe na socialnih omrežjih, boste verjetneje videli njihov Instagram.


Z vzdevkom

Če poznate vzdevek, ki vas zanima, imate vse, kar potrebujete za ogled fotografije v "Instagramu" brez registracije. V ta namen preprosto vnesite naslovno vrstico brskalnika Instagram.com/in nato dodajte vzdevek osebe, ki jo želite, in kliknite Enter.
Na primer, želite najti Marka Zuckerberga, medtem ko veste, da je registriran pri Instagramu pod vzdevkom Zuck. Z uporabo teh podatkov lahko v naslovno vrstico Instagram.com/zuck zapišete in takoj pojdete na stran z oznako.

Prek iskalnika

vsi ne vedo, da lahko uporabljate redne iskalnike za ogled Instagrama brez registracije. Google, Yandex, Yahoo - vse te, kot tudi mnoge druge storitve, bodo primerne za ta namen. Morate samo ubiti iskalca z imenom in priimkom osebe, ki jo želite, dodajte besedo "Instagram" ali Instagram. Vredno reči, če iščete slaven stran potem ne bo nobenih težav. Račun, ki ga potrebujete, bo med prvimi (in najverjetneje tudi najprej) med vsemi računi, ki jih ponuja iskalnik. Če pa želite poiskati običajno osebo, boste morali pregledati na ducate računov, preden boste našli tisto, ki jo potrebujete.

By hashtagami

Mnogi uporabniki Instagrama svoje fotografije prenašajo z hashtagami. Če jih poznate, boste tudi vi lahkoPoiščite enega ali drugega vprašalnika prek iskalnika in si ga oglejte brez registracije. Če želite to narediti, samo uničite hashtag v iskalniku, pritisnite Enter in izberite vse povezave, ki vodijo do Instagram.
Bodite pozorni na dejstvo, da morate pred vsakim hashpotom nujno postaviti ikono "#".

Opombe

In končno, nekaj funkcij, ki jih morate upoštevati pri ogledu Instagrama brez registracije:
  • Če je uporabnikova stran zaprta, se ne boste mogli prijaviti nanj. Da bi to naredili, boste morali ne samo registrirati, ampak tudi zahtevati, da oseba dostopa do vas.
  • Na žalost lahko preko aplikacije Instagram za pametne telefone pregledujete uporabniške profile brez registracije. Vendar pa lahko v pametnem telefonu zaženete običajen brskalnik in uporabite eno od metod, predlaganih v članku.
  • Prav tako ne pozabite, da boste po prijavi na Instagram dobili številne ugodnosti. Če nameravate to storitev pogosto uporabljati, priporočamo, da ustvarite vprašalnik.

    Sorodne publikacije