Kako najti povezavo za izmenjavo v Steam: različici za mobilne naprave

Skoraj vsak igralec že uporablja "Stim", ki kupuje različne igre, izmenjuje online in offline načine in še veliko več. Valve je pred kratkim ustvaril mobilno različico Steama, ki poleg iger podpira vse osnovne funkcije računalniškega analognega. Nekateri ljudje z veseljem uporabljajo offline trgovanje, članek pa je namenjen temu, kako najti povezavo za izmenjavo v Steamu.

Kaj je povezava do izmenjave, kako ugotoviti

Povezave z izmenjavo so bile uvedene že dolgo nazaj in ne za nič. Mnogi ljudje vsak dan ustvarijo edinstveno povezavo in oddajo svoje prijatelje, da lahko pošljejo svoje izmenjave. Povezavo za izmenjavo lahko najdete v računalniku "Steam" in v mobilni aplikaciji. Torej, kako najti povezavo do izmenjave Steam in za kaj se uporablja? Z njegovo izdelavo lahko opravite različne nakupe v spletnih trgovinah ali na dražbah ali pa preprosto pošljete prijatelja. S to funkcijo lahko vsakdo, ki ima povezavo do izmenjave uporabnika, zaprosi za izmenjavo zahtevkov, ki jih uporabnik lahko sprejme ali zavrne. Pogosto se takšne povezave uporabljajo tudi. kot so Dota2lounge ali csgolounge. Po premagovanju robota samodejno pošljejo vlogo za izmenjavo. Priročno in hitro, in skrbniki takšnih projektov ne porabijo denarja za najem drugih ljudi.

Kje je povezava

Zdaj pa poglejmo, kako poiskati povezavo za izmenjavo v Steamu, natančneje v redni različici. Za to morate itiv samem programu in naredite naslednje korake: 1. Uporabniški vzdevek je napisan desno na vrhu z velikimi znaki, tam moraš držati miško, vendar ne jokati. 2. Odpre se izbirni meni z razdelki "Aktivnost", "Profil", "Prijatelji" itd. Izberite polje "Dejavnost". 3. Naslednjič, še enkrat, je majhen meni. Tam iščemo oddelek z imenom "Exchange offers" in samo kliknite, ki gre tam. 4. V tem razdelku si lahko ogledate vse. Zgodovina prijav, zavrnjenih in sprejetih izmenjalnih ponudb za vsa časovna obdobja itd. Kliknemo in gremo na razdelek z vprašanjem "Kdo lahko pošlje ponudbe za izmenjavo".

5. Pridi dol, obstaja povezava. To je isto. Kadarkoli lahko ustvarite popolnoma novo povezavo brezplačno.

Mobilna različica Steam: kjer obstajajo povezave do skupne rabe

Torej, kako ugotoviti, kakšne so povezave za izmenjavo v Steamu, je bilo že urejeno. Vendar več kot polovica uporabnikov te igralne platforme uporablja tudi offs. mobilna aplikacija za zaščito vašega računa. Povezave lahko najdete tudi v aplikaciji in jih preprosto kopirate. Kako poiskati povezavo za izmenjavo v Steamu na telefonu: 1. Pojdite na samo aplikacijo. 2. Odprite glavni meni na levi strani. 3. Pojdite v razdelek »Vi in prijatelji« in nato na kartici »Aktivnost prijateljev«. 4. Zdaj se pojavlja tudi znak odpiranja menija (tri črte na modrem ozadju). Kliknite te proge, pojdite v razdelek »Deals delitev«. 5. Ponovno morate odpreti meni na desni in klikniti na sporočilo "Kdo lahko pošilja ponudbe za izmenjavo".
6. Naslednja stran na koncu povezave.To je vse, zelo enostavno in hitro. Povezavo morate kopirati in z aplikacijo lahko enostavno ustvarite nove povezave.

Sorodne publikacije