Kako izklopiti obvestila v "sošolcih" na vašem računalniku in telefonu

Progress ne stoji več, vse bolj priljubljena socialna omrežja. Konec koncev, tam lahko dobite prijatelje, klepetate z njimi, delite svoje fotografije, poslušate glasbo, gledate filme, igrate igre in celo zaslužite denar! Zato nenehno prejemamo samodejne opozorila: o življenju naših prijateljev, o igrah, novicah itd. Mnogi ne marajo, nekdo je celo nadležno, vendar ne vsakdo ve, kako onemogočiti SMS opozorila v "sošolci."

Obvestilo

Bodite pozorni na glavni meni v "sošolci". Z njim si lahko ogledate opozorilna sporočila, spremljate goste, prijatelje itd. Pojdite na kartico Opozorilo. Pred vami se bo pojavil seznam vaših sporočil. Če želite izbrisati sporočilo, lebdite nad njim, v zgornjem desnem kotu boste videli križ, kliknite z njim z levim gumbom miške.


Na levi strani seznama bo majhna plošča z možnimi nitmi obvestil. Z njim lahko pregledujete svoje objave po kategorijah.

Kako izklopiti obvestila v "sošolcih"

Dejansko je izklop obvestil v "sošolcih" zelo enostaven.
Medtem ko ste na glavni strani, si oglejte meni pod glavno fotografijo (Najdi prijatelje, Zapri profil, Moje nastavitve itd.). Izberite kartico »Moje nastavitve«. Poslani smo v razdelek z osnovnimi nastavitvami, kjer lahko urejateosebnih podatkov. Na levi strani vidimo še en meni in tam izberemo odsek "Sporočila". Imate isti seznam z možnimi sporočili. Če želite onemogočiti razdelek, ki ga ne potrebujete, samo odstranite kljukico iz nje, tako da kliknete nanj. Po spremembah kliknite gumb »Shrani«.

Če se želite popolnoma blokirati pred vsiljivimi prijatelji in neželeno pošto, ki vas vabijo v skupino ali igro, morate v istem meniju na levi obiskati razdelek "Obvestila".
V razdelku »Dovoli« poiščite »Povabi me v skupine, Povabi me na igre« in izberite želeni element: »Prejemaj sporočila samo od prijateljev« ali pa sploh ne.


Kako izklopiti obvestila v "sošolcih" po telefonu


"sošolci" imajo funkcijo, ki vam omogoča sprejemanje sporočil v telefon kadarkoli prek sporočila SMS. Te storitve trenutno ne uporabljajo vsi operaterji. Če želite izklopiti obvestila v »sošolci« s SMS-om, pojdite v razdelek »Moje nastavitve«. Levo izberemo "Sporočila". V stolpcu "SMS" počistite nepotrebno skupnost. Spodaj lahko določite časovno obdobje, ko boste prejemali sporočila. Kot že omenjeno, če nimate stolpca SMS, vaš mobilni operater ne sodeluje s socialno mrežo in te funkcije ne boste mogli uporabljati.

Opomba: Če izbrišete opozorila v »sošolci«, ostane še vedno v pošti.

Kako onemogočiti zvok sporočila v"Sošolci"

Pojavi se, ko gledate film ali poslušate glasbo v "sošolcih", moteči prijatelji zamenjujejo sporočila in ton sporočila SMS odvrača pozornost od primera. Če želite sporočilo utišati, pojdite na zavihek Sporočila. Nato kliknite na dodatek, zgrajen navpično v treh točkah v zgornjem levem kotu. V razdelku »Sporočila« počistite potrditveno polje »Opozorilo o novem sporočilu«.

Upamo, da je bil ta članek koristen in informativen. Zabavajte se!

Sorodne publikacije