Oznake za "San Andreas" na motornih kolesih: podrobnosti in dejstva

"GTA: San Andreas" je neverjetna igra, ki vključuje veliko prostora za raziskovanje, veliko možnosti za prevoz, več sto sprememb in zgodbo z nekaj nepričakovanimi zavoji. Verjetno jih je veliko že popolnoma prestalo in zdaj preživljajo čas, uživajo in preizkušajo različne modifikacije. Ne pozabite, da je mogoče uporabiti goljufije in gesla, da bi dobili prednost ali prevoz. Zato smo se odločili, da preučimo to temo in poiščemo kode za "San Andreas" na motornih kolesih. To je zelo pomembna tema, saj omenjena tehnika ni tako lahka v igri. Zato, da ne bi zapravili veliko truda, je dovolj, da se seznanite z informacijami v članku in opremite z nekaj kodami, ki vam bodo zagotovo koristne.

Kaj je ta igra

Preden odpremo kode za "San Andreas" na motornih kolesih, bi rad razmislil o samem projektu igre. V njej moraš igrati za preprostega fanta po imenu SJJ, ki se vrne v svoj rodni kraj, da bi se naselil v njem, in sanja, da bi pozabil svojo kriminalno preteklost. Toda ob prihodu izve, da je bila njegova mati ubita v ulicah in da so krive ulične tolpe. Da bi se maščeval, bo CJ postala pomembna osebnost v kriminalnem svetu, ustvariti bando in izgnati vse frakcije iz mesta ali jih voditi. Na ta način bo mesto očiščeno kriminala in najti morilsko mamo.

Igra ima popolno svobodo delovanja, obstajajo različna orožjani omejitev glede izvajanja različnih nalog.

Obstajajo šifre za goljufije

Za "GTA: San Andreas" so naslednje kode goljufije:
 • motorna kolesa;
 • avtomobili;
 • orožje;
 • denar;
 • nesmrtnost in še veliko več.
 • Igralniška skupnost tega projekta je precej velika, zato je možno izkoristiti njene nove priložnosti in uživati ​​brez prednosti. Enostavno je ugotoviti, katere kode lahko uporabite, da bi dobili pozitiven učinek, in lahko začnete vznemirljivo pustolovščino samo s popolnimi uniformami in potrebnim prevozom. Vendar je treba upoštevati, da poleg predlaganih možnosti za pridobitev, obstajajo različne podobne kode s funkcionalnimi zmožnostmi. Če kode za "San Andreas" na motornih kolesih omogočajo, da dobite potrebne prevoze, na primer, lahko vremenska gesla spremenijo okolje. Možno je in narediti spremembe v vedenju mimoidočih, da se jih bojuje ali lovi za igralca. Lahko spremenite videz avtomobilov in njihovo težo, uredite pravi kaos. V zvezi s tem ni posebnih omejitev, zato lahko varno uporabljate kode in uživate.

  Kako uporabljati kode

  Za motorna kolesa so kode za "GTA: San Andreas", vendar so predstavljene v majhnih količinah. To je posledica posebnosti igre projekta. Še vedno moramo rešiti - in natančno, kako uporabljati te kode? Izkazalo se je, da o tem ni nič zapletenega, dovolj je le, da se igranja ustavi in ​​vstopikombinacija znakov. Po premoru boste videli potreben prevoz za prihodnjo uporabo. Kot lahko vidite, ni nobenih težav, dovolj, da vemo, kdaj in katero kodo morate vnesti, da bi dosegli dober rezultat.

  Posebna gesla za motorna kolesa

  Pridobivanje oznak za "GTA: San Andreas" dobijo kul motorje - to je precej zanimiva želja, vendar ne bo uspelo. Razlog je v značilnostih odjemalca igre, ki ne bo omogočil uporabe podobne metode pridobivanja prednosti. Trenutno je na voljo naslednji seznam kod:
 • AFPHULTL - posebna značilnost, ki močno povečuje promet videza motornih koles v prostorih virtualnega mesta.
 • AKJJYGLC - Aktivira pomožni način, ki daje igralcu kvadratno kolo. Ja, to ni motor, toda vseeno je bolje kot nič.
 • Kot lahko vidite, glavne možnosti uporabe niso tako velike, zato morate v vsakem primeru osebno pridobiti želeno tehniko. Toda ena od kod še povečuje vaše možnosti, zato je namerno uporabna. Zdaj poznate kode za "San Andreas" na motornih kolesih, ki jih lahko uporabite za korist. Ne morejo v celoti zadovoljiti vaših potreb, ampak povečajo možnosti za pridobitev želenega prevoza.

  Sorodne publikacije