Ne zažene Dragon Age: Inquisition: Možni vzroki in načini za rešitev problema

Dragon Age: Inkvizicija je računalniška igra iz legendarne serije, ki je v zadnjih letih postala ena najboljših v žanru RPG. Tukaj lahko ustvarite lastnega lika, za katerega izberete absolutno vse, od tal do najmanjših podrobnosti osebe. Igre v tej seriji imajo neverjetne zgodbe, veliko raznolikost in številne druge zanimive podrobnosti, ki privabljajo milijone igralcev po vsem svetu. Toda tudi v primerih z najboljšimi računalniškimi igrami lahko pride do nekaterih težav. Za kaj gre? Dejstvo je, da mnogi igralci računalniških iger ne igrajo Dragon Age: Inquisition. O tem pišite na forumih, uporabniki postavljajo vprašanja, a prejemajo najrazličnejše odgovore. En pristop lahko pomaga enemu igralcu, sicer pa ne bo ničesar popravil. Zato v tem članku najdete vodnik po korakih, ki vam bo omogočil, da rešite ta problem enkrat za vselej. Če ne zaženete Dragon Age: Inquisition, morate vsekakor prebrati ta članek. Če boste sledili vsem korakom v redu, se boste lahko znebili neprijetnega problema in končno uživali v tej mojstrovini RPG žanra.

Skladnost z zahtevami

Če ne zaženete Dragon Age: Inquisition, morate najprej pogledati sistemske zahteve za to igro. Težava je pogosto v tem, da igralec naivno navaja, da njegov računalnik izvaja popolnoma katero koli igro, ki je zdaj na trgu.Vendar pa je treba razumeti, da je hitrost razvoja visoke tehnologije v sodobnem svetu je neverjetno visoka, tako da za pet let, računalnik postane zastarel skoraj v celoti, še posebej, ko gre za računalniške igre. Če torej ne zaženete Dragon Age: Inquisition, morate pogledati sistemske zahteve te igre in jo primerjati s konfiguracijo računalnika. Posebno pozornost je treba nameniti RAM-u, saj sredstva namenjajo dejstvu, da se programi izvajajo in delujejo.

Če ni dovolj RAM-a, se igra ne začne. Prav tako je vredno posvetiti pozornost operacijskemu sistemu, saj je bila igra izdana že ob koncu podpore za Windows XP. Skladno s tem ne boste mogli odpreti igre, če imate nameščen ta operacijski sistem. Vendar ta preprost korak ne omogoča vedno reševanja vseh problemov in pogosto se razlog lahko skriva v drugih pogledih. V tem članku lahko ugotovite, na katere vidike morate biti pozorni in kako lahko rešite ta problem.

Gonilniki za grafične kartice

Rečeno je bilo že, da se računalniška igra ne sme zagnati, če vaš računalnik nima dovolj RAM-a. Lahko pa se ne zažene, če nimate dovolj video pomnilnika. Poleg tega je morda dovolj pomnilnika, vendar se lahko težave z grafično kartico pojavijo. Zakaj? Dejstvo je, da ima grafična kartica, za razliko od RAM-a, gonilnike, ki jih morate nastaviti, da ta naprava deluje na vašem računalniku.Vozniki se nenehno posodabljajo, tako da uporabnikom omogočajo, da iz svoje grafične kartice čim bolj iztisnejo. Vendar pa mnogi ljudje namestite gonilnike, ki prihajajo z napravo in jih pozabite. V skladu s tem, če ne zaženete Dragon Age Pirates: Inquisition (ali licencirana različica igre, vendar s piratom pogosteje obstajajo nenavadne težave), poskusite prenesti najnovejše gonilnike za grafično kartico. Poskrbite, da bo dovolj preprosta, če poznate model vaše grafične kartice. Za to boste morali samo pojdite na spletno mesto proizvajalca in poiščite svoj model, prenesite gonilnik in jih namestite. Vendar je najbolje namestiti poseben program, ki bo v prihodnje spremljal posodobitve gonilnikov, jih samodejno prenesel in namestil v računalnik.
Če ne zaženete licence Dragon Age: Inquisition, morate izvesti isto operacijo, saj je razlika med piratsko licenco v sami igri in ne v računalniku, njegovih komponentah in programski opremi.

Posodobitev DirectX

DirectX je komponenta, brez katere ne boste imeli ene igre. Na srečo, v sodobnem svetu, vse računalniške igre, ki se prodajajo na disku ali v elektronski obliki, samodejno namestijo potrebne knjižnice, zato vam ni treba skrbeti za to težavo. Vendar, če se vaša Dragon Age: Inquisition igra takoj in se takoj zapre, izda napako, povezano z DirectX, potem obstaja velika verjetnost, da je prišlo do neke vrste napake. Zato se obrnite na uradno stran te komponente,prenesite in namestite najnovejšo različico in poskusite znova zagnati igro. Težava je lahko v tem, da na primer grafična kartica podpira DirectX 9 in igra zahteva podporo za DirectX 11. V tem primeru nobena posodobitev ne bo pomagala, zato boste morali kupiti novo grafično kartico. Če je vaša Dragon Age: Inquisition igra prenehala teči, je to lahko eden od možnih razlogov. V resnici pa so veliko več.

Visual C ++ Update

Druga komponenta, na katero morate biti pozorni, je Visual C ++. O tem ni smiselno pisati, ker je njegovo bistvo podobno DirectX. To je tudi komponenta, brez katere ne boste mogli zagnati nobene igre. Samodejno se namesti z licenčno igro. In reševanje potencialnih problemov, tudi, ostaja enako: morate iti na uradno stran, prenesete podatke in jih namestite na vaš računalnik. Vse to ste naredili, vendar še vedno Dragon Age: Inkvizicija se ne začne. Kaj storiti v takšni situaciji? Na srečo to nikakor niso vse možnosti rešitve, ki vam bodo ponujene v tem članku, zato tudi če niste uspeli do sedaj, ne smete izgubiti upanja.

Odpravljanje napak

Če ne zaženete Dragon Age: Inquisition, kupljenega v uradni ponudbi Origin Store, to je licenčni elektronski različici te igre, lahko izkoristite koristno orodje, ki ga ponuja sama platforma. Moraš iti na Oridzhin, poiskati svoj račun v tej igri, z desno tipko miške kliknite ikono, in izberite "Odpravljanje težav" v kontekstnem meniju."Kaj vam bo to dalo? To orodje sproži postopek, ki primerja datoteke iger, ki so na vašem računalniku, s tistimi, ki so potrebne za učinkovito delovanje igre. Če pa nekatere datoteke manjkajo, jih sistem samodejno prenese v vašo datoteko. računalnik.Kot rezultat tega odpravljanja težav, je zelo verjetno, da bo igra delovala brez težav.V tem primeru je enostavno razumeti, zakaj se Dragon Age: Inkvizicija ne zažene v vašem računalniku. Nimate dovolj ključnih datotek in postopek je preprost ne moremo storiti brez njih Seveda lahko vsakdo dela, kar hoče, vendar se morate zavedati, da ni potrebno razumeti vzroka problema, za vas pa je najpomembnejše rešiti problem, zato je nastalo dano. Material Pomaga vam pri reševanju obstoječega problema, ne da bi zakrili glavo z različnimi nezaželenimi informacijami.

Onemogočanje izvora

Če ne zaženete Dragon Age: Inkvizicije, lahko Izvor ni samo odrešitev od problema, ampak tudi njegov vzrok. Kot smo že omenili, ni smiselno poskušati razumeti vseh podrobnosti, najbolje je le slediti navodilom, ki vam bodo omogočila zagon igre. Torej morate narediti vse prejšnje korake prejšnjega koraka, vendar se tokrat ne odločite za "odpravljanje težav z igro" in element "lastnosti". Pred vami se odpre okno, v katerem morate poiskati "Onemogoči izvor" v vrstici igre, obkljukati kljukico in shraniti spremembe. Po tem boste lahkozaženite igro brez težav.

Neto čevlje

Če se igra Dragon Age: Inquisition ne zažene, lahko Windows 10 ponudi tudi rešitev. Izvedete lahko čist zagon. Kaj je to? To je zagonski operacijski sistem, ki omogoča vklop računalnika z najmanjšim številom različnih procesov. Ta način prenosa se uporablja za določanje različnih konfliktov programske opreme. Kako vam lahko pomaga v tej situaciji? Zelo enostavno! Če uporabljate Dragon Age: Inquisition, ko pravilno zaženete operacijski sistem, morate poskusiti zagnati igro po čistem zagonu. Če se začne, boste lahko ugotovili, da je razlog za težavo spor med vašo igro in drugimi aplikacijami v računalniku. Tisti, s katerimi programi nasprotujejo igri, lahko izvedete po metodi izbire, izklopite aplikacije enega za drugim. Če se igra še vedno ne zažene tudi po čistem zagonu, je problem nekaj drugega.

Varnostni sistemi

Še en zelo pogost vzrok težav z zagonom računalniških iger, vključno z Dragon Age: Inquisition je varnostni sistem na vašem računalniku. To je lahko standardni požarni zid, ki je priložen operacijskemu sistemu, protivirusnemu programu ali požarnemu zidu. Vsak od teh varnostnih programov varuje računalnik pred virusi in drugimi težavami. In če igrate piratsko različico Dragon Age: Inquisition, potem lahko protivirusni program ali kateri koli drug od teh programov prešteje datoteke iger zavirusi V najboljšem primeru bodo poslani v karanteno, da bi razjasnili okoliščine, v najslabšem primeru - takoj odstranili. Seveda v takšnem primeru ne bo presenetljivo, da se vaša igra ne bo začela. Če se želite znebiti tega problema, morate dodati igro izjemam, tako da se program ne odzove na aktivnost datotek iger, jih ni dodal v karanteno in jih ni izbrisal. Prosimo, upoštevajte, da licencirana različica igre praktično ne obstaja in najpogosteje žrtev takšnega čiščenja postane pirat.

Video gonilnik se je prenehal odzivati ​​in obnovljen

Torej, če boste izpolnili vse prejšnje recepte, potem bo z verjetnostjo delovalo okoli osemdeset odstotkov igre. Žal pa ni mogoče zagotoviti 100-odstotne učinkovitosti, zato bi morali prebrati tudi najbolj priljubljene zasebne primere, pa tudi rešitve teh specifičnih problemov. Torej, če vidite napako, ki je opisana v glavi, potem morate iti v mapo z igro, poiskati mapo s shranjenimi in odpreti dokument, ki je odgovoren za vaš profil igre. Najti mora dve vrstici: GstRender.AntiAliasingPost in GstRender.PostProcessQuality, nato pa za vsako od njih spremeni vrednost na enoto.

Windows napake po posodobitvi izvora

Če imate težave z igro po posodobitvi igralne platforme, morate narediti to, kar ste storili prej, in sicer onemogočiti izvor v tej določeni igri. Vendar lahko v tem primeru preprosto spremljate izdajo novih posodobitev za igro in ko pride do nove nadgradnje, jo namestite in poskusite.Zaženite igro, ne da bi odklopili platformo.

Ne morem vzpostaviti povezave s strežniki

Prej je bilo rečeno, da se varnostna vprašanja pogosto pojavljajo pri piratski različici igre, vendar se zdi, da ima lahko licencirana različica tudi podobne težave. Protivirusni ali požarni zid lahko blokira dostop do iger in platform do interneta, zato platforma ne more preveriti pristnosti kopije igre. Zato je težko rešiti ta problem. Dovolj ali popolnoma onemogočite zaščito (ni priporočljivo, saj boste v nevarnosti za računalnik) ali dodajte igro in platformo za izključitev.

Igra se pri nalaganju shrani

V tem primeru boste morali podariti zadnjo ohranitev. Dejstvo je, da vsebuje napako, zato običajno igre ne morete nadaljevati. Če ga želite izbrisati, morate iti v mapo za shranjevanje in izbrisati najnovejšo datoteko .DAS, ki je zadnja shranitev. Po tem bo igra delovala normalno.

Sorodne publikacije