Drugi način za Jennifer. Opis znakov in dodatki

V igri 2015, imenovani "Witch 3: Wild Hunt", je predstavljenih veliko pisanih likov, vključno s čarovnikom Wonderful Jennifer. Naslednji bo podroben opis lika in alternativni način za Jennifer v igri.

Spoznavanje znaka v tretjem delu

Razvijalecova odločitev, da Jennifer ne bo vključila v znake prvih dveh delov, je utemeljena z dejstvom, da so se bali napačnega upodabljanja znaka. In zdaj je čas za tretji del, ko se ugledna junakinja vidi ne samo v filmskem videu, ampak tudi v prologu. Geralt sanja o mirnem vsakdanjem življenju v čarovniškem gradu Cair Morhen, kjer se mirno sprošča v kopalnici in blizu čudovitega sprehoda Jennifer. V tem prologu nastopi začetni vtis, da je celotna garderoba čarovnika sestavljena le iz črno-bele barve, vonj njenih parfumov pa je preboden z notami lila in ogrozda.


Nato se že srečajo v Belem vrtu, kjer lahko njena hladna senzibilnost in ironične izjave potisnejo igralca stran od tega značaja. Čeprav je knjiga predstavila alternativni način za Jennifer, kjer je bila bolj simpatična in prijazna, in v igri je bila prikrajšana za te lastnosti. Po srečanju v Belem vrtu, čarovnik izgine tako dolgo, da se bo naslednjič, ko se bo srečal z Geraltom, zgodilo šele potem, ko bo prešla več kot polovico parcele, torej Skellyga. Ves ta čas je bil čarovnik oblečen samo včrna in bela oblačila, zato je bila zamisel razvijalcev o uvedbi alternativnega načina Jennifer skozi aplikacijo odlična rešitev.

Opis kanonskega reda

Preden začnete opisovati alternativni način Jennifer, morate najprej razmisliti o njegovi prvotni kostumi. V prologu lahko vidite samo njeno spodnje perilo, ki je sestavljeno iz dveh delov črne barve. Jennifer pazi na sebe, zato se drži osnovnih pravil svojega avtorstva - obleči se samo v črno-beli barvi, za nakit pa raje izključno srebrno.


V Belem vrtu lahko že vidite polno obleko čarovnika, ki se presenetljivo razlikuje od alternativnega načina Jennifer. Njene obleke sestavljajo usnjeni čevlji, ki dosežejo sredino bokov, črne hlače, bele bluze in črne jakne. Na rokah nosite črne rokavice. Edina sprememba obleke bo vidna le na recepciji v Skellyghu, kjer je spremenila hlače v dolgo krilo.

Nov dodatek "čarovnica 3: divji lov"

Ta aplikacija je brezplačna in daje igralcem možnost, da spremenijo obleko glavnih likov. Ena od novosti je nov kostum za Jennifer. Novi videz drastično spremeni obleko čarovnika in njeno pričesko. Njene lase so postale gostejše in debelejše. Šal, ki visi okoli vratu, ki ga včasih uporablja kot kapuco. Njena zunanja oblačila ne dosežejo ramena in je narejena s perjem. Talij nosijo prešiti steznik, namesto hlače pa podobo krila. Na nogah čarovnika so lepšenizki škornji, odprte čipkaste nogavice. Edina stvar, ki ostane nespremenjena, je medaljon v obliki zvezde na vratu.

Sorodne publikacije