Kako videti, kdo je gledal zgodbo v "Instagramu": navodila

"Instagram" že dolgo ni več samo družbena mreža. Zdaj je tudi močno orodje za spodbujanje poslovanja. Vse to zahvaljujoč funkciji History. Zgodbe - zelo koristen "čip" ne samo za medijske posameznike, ampak tudi za začetnike uporabnikov "Instagrama". Na žalost, vsi ne vedo, kako videti, kdo je gledal zgodbo v "Instagramu", saj s temi podatki lahko razumemo, zanimivo vašo vsebino za bralca. Vsi možni načini za spremljanje publikacij - v tem članku.

Uporaba dodatnih razširitev

Veliko jih zanima, kdo je gledal zgodbo v Instagramu iz računalnika. Do nedavnega je bilo »Stran« mogoče gledati samo s telefona, vendar so razvijalci pripravili plug-in IG Story. Zdaj za življenje prostih delovnih mest, kaj ljudje lahko gledate tudi iz računalnika monitor. Tam lahko tudi preverite, kdo je gledal vaše trenutke. Preprosto prenesite razširitev IG Story in jo namestite v računalnik. Zdaj "Zgodbe" ne bodo ugriznile in visele, lahko jih gledate brez omejitev. Računalniška različica ni tako priročna kot mobilna, vendar ima več funkcij, ki niso v pametnem telefonu, in sicer:


 • začasno ustavi predvajanje videa;
 • dvignite zvitek naprej ali nazaj;
 • prilagodi glasnost;
 • celozaslonski način;
 • "Stran" lahko shranite v računalnik;
 • anonimno gledajo zgodbo.
 • V primeru, da je katerikoli uporabnik ogledal vašo stran brez beleženja zgodovine, ga ne boste videli v »Strani«, tako pogostouporabljajo izkušeni uporabniki. Vključujejo možnost brez beleženja zgodovine in nato sledijo trenutku, ko oseba pride na vas na strani, in ne bo delovala. Če pa je uporabnik odprto gledal vaš videoposnetek, boste v njegovi zgodbi v spodnjem levem kotu zaslona videli njegovo fotografijo v majhnem krogu.

  Kako videti, kdo je gledal zgodbo v Instagramu na iPhoneu

  Ugotovite, kdo je gledal vaše trenutke s pametnim telefonom. Če želite to narediti, odprite program. Pred vami se bo pojavila vrstica z novicami. Na vrhu poiščite ikono z vašimi avatarji in kliknite nanj. Našli se boste v razdelku »Zgodbe«. Na dnu zaslona poiščite ikono z očesom. Število ogledov bo prikazano ob njem. S klikom na gazebo boste izvedeli, kdo je videoposnetke posebej gledal. Kliknite na fotografijo osebe in sprejeti boste na njegovo stran. Če ne želite, da ima nekdo dostop do pogleda »Stran«, ga lahko blokirate tako, da v možnostih izberete možnost »Skrij moje zgodbe«.


  Videti, kdo je gledal zgodbo v "Instagramu", je zelo preprosto. Ikona z očesom in glavne fotografije drugih uporabnikov se prikažejo šele, ko si ogledate posnetek.

  Statistika pogledov

  Mnogi uporabniki redno obiskujejo druge na strani in natančno spremljajo posodobitve. Kako videti, kdo je gledal zgodbo v "Instagramu" in kolikokrat? Preveriti morate celoten seznam in prešteti, kolikokrat se je ista oseba srečala na vaših točkah. Uporabnik z največjimštevilo ogledov bo vedno na prvih mestih na seznamu, še posebej, če je to med rednimi naročniki. Poleg tega je zelo pomemben odstotek raziskave Insight. Če so bralci vse gradivo pregledali do konca, potem to najverjetneje pomeni, da so jim fotografije in videi všeč. Strokovnjaki podjetja Seo priporočajo ocenjevanje uspešnosti računa na naslednji način:
 • Za začetek preverite, kolikokrat je bilo prvo in zadnje »strani« ogledano.
 • Najprej razdelite zadnjo številko in jo pomnožite s 100%.
 • Posledično dobite številko, ki pomeni pogostost pregledovanja niza vaših zgodb od začetka do konca.
 • Zaključek

  Zdaj veste, kako videti, kdo je gledal zgodbo v "Instagramu". Z uporabo teh uporabnih informacij boste lahko spremljali svoje življenje, zanimivo za druge uporabnike socialne mreže.

  Sorodne publikacije