Samsung ML-2165W Printer: Specifikacije in pregledi

Tisti, ki veliko delajo z dokumenti, ni znano iz govoric, da lahko visokokakovostni tiskalnik pri izpostavljanju različnih dokumentov prihrani čas, živce in denar. Zelo pogosto, uporabniki kupujejo poceni brizgalne tiskalnike, v upanju na njihovo nizko ceno. Vendar se izkaže, da potrošni material (barve, kartuše) stane skoraj toliko kot tiskalnik. In neusmiljeno preživijo. Iz trditve izhaja: v poceni brizgalne tiskalnike ni donosnosti. Da, in za tiskanje dokumentov (zlasti v velikih količinah) niso namenjeni. Pravzaprav je samo igračka. Hiše so razvajane. Če res potrebujete produktivno delo, je bolje paziti na enobarvne laserske tiskalnike. Izdelani so posebej za tiskanje velikih količin besedila. In zdaj menimo, Samsung ML-2165W kot najbolj zanimiv element iz vseh proračunskih laserskih tiskalnikov.


Nekaj ​​podjetij

korejskega giganta, imenovanega Samsung, vedo vse. To podjetje je specializirano za proizvodnjo različnih elektronike: od mikrovalovnih pečic do vrhunskih pametnih telefonov. Izdelke tega proizvajalca odlikuje visoka kakovost, izjemna zanesljivost in razpoložljivost novih tehnologij. Zato je tako priljubljena. V zvezi s tiskalniki je podjetje na isti ravni s svetovnimi blagovnimi znamkami in priznanimi voditelji na tem področju (HP, Canon, Epson, Xerox). In Samsung ML-2165W je dober dokaz za to. Trenutno velja za najboljšega v svojem segmentu.In to ni presenetljivo, ker po zelo demokratični ceni, ima tako funkcionalno, da ni sanjal in bolj naprednih modelov. In to sploh ne gre za tiskarsko tehnologijo. "Čip" tega tiskalnika je popolnoma drugačen.


Vsebina paketa

Paket dostave vključuje naslednje komponente: škatlo barvnega kartona, sam tiskalnik Samsung ML-2165W, priročnik v različnih jezikih, garancijski list, niz potrebnih žic in omrežni kabel za priključitev na električno omrežje. Ni dodatnih "čipov". Vse je standardno in "špartansko" je slabo. To je značilnost proračunskih naprav: ne računajte na dodatne bonuse v kompletu. Ne morejo biti.
Vendar pa je v ML-2165W dobavni opremi ena funkcija - Navodila za namestitev. To je posledica dejstva, da je med tehničnimi značilnostmi naprave tudi Wi-Fi oddajnik. In to nekoliko oteži postopek namestitve, saj vsi uporabniki ne razumejo, kako naj tiskalnik natisne z brezžično povezavo. Toda na tej nesreči se konča dostava. Čas je, da preklopite na videz naprave.

Videz in oblikovanje

Ta model je podoben drugim tiskalnikom Samsung (kar pomeni laserske modele). Oglejmo si Samsung ML-2165W. Njegova fotografija jasno kaže, da so pred nami vsi isti paralelepiped z zaobljenimi obrazi. Zgornja plošča ima pokrov predala za demontažo listov in omogoča dostop do notranjosti naprave. In natančneje - dokartušo Na strani pokrova so vsi potrebni indikatorji in gumbi. Zanimanje je še vedno neviden gumb z imenom WPS. Omogoča konfiguracijo brezžične povezave tiskalnika z drugimi napravami z enim dotikom (teoretično).
Pladenj za papir se nahaja spredaj. Namenjen je za 150 listov. Zmogljivost te komponente vzbuja nekaj dvomov, ker je lunarna obremenitev veliko večja. Tudi življenjska doba vložka je veliko večja. In pladenj je nekoliko majhen. Zadnja plošča se nahaja na priključku za priključitev tiskalnika na električno vtičnico in priključek za žično povezavo z računalnikom ali prenosnim računalnikom. Vse je brez presenečenj. Zdaj je čas za prehod na tehnične lastnosti naprave.

Specifikacije

Samsung ML-2165W laserski tiskalnik je enobarven, ima hitrost tiskanja 20 strani na minuto (kar je precej dober rezultat za "proračuner") in se ponaša z ločljivostjo 1200 DPI. Za poceni napravo so to načeloma dobre lastnosti. Vendar pa njegova posebnost sploh ni. Najpomembnejša stvar je, da lahko ta tiskalnik brez žic, saj ima vgrajen Wi-Fi modul. To vam omogoča tiskanje dokumentov iz računalnika in pametnega telefona (ali druge mobilne naprave) prek povezave Wi-Fi. Ta možnost je v proračunskih napravah zelo redka. Bolj dragocen je naš "junak".
Druge značilnosti morajo vključevati življenjsko dobo vložka. Tukaj je 1500 strani. To je kljub dejstvu, da je maksimalna mesečna obremenitev 10.000 strani. To je zKartušo s polno obremenitvijo bo treba zamenjati približno šestkrat na mesec. To ni zelo dobro, saj so dodatki v Smasung ML-2165W drage. Ampak udari drugo. Kako je s tako hitrostjo in tako mesečnim virom proizvajalcem uspelo v tiskalnik namestiti pladenj za tiskanje samo 150 listov? To je katastrofalno pri tiskanju velikih količin besedila. Ampak to je verjetno edina pomanjkljivost te naprave.

Pregledi lastnikov

Zelo čudno, vendar so bili uporabniki razdeljeni na dva tabora: tisti, ki pojejo hvaležnost Samsung ML-2165W in tiste, ki jo sovražijo. Poleg tega sta oba in drugi približno enaki. Mnogi opažajo dobro hitrost tiskanja, kakovostne natise, nato pa vstavite komentar, da je tiskalnik precej hrupna. Drugi se pritožujejo zaradi nestanovitnosti brezžičnih komunikacij, majhnega pladnja za papir in neustreznega življenja kartuše, vendar hkrati govorijo o najpomembnejši prednosti naprave - nizki ceni. Toda vsi se združijo v enem: tiskalnik je zelo kakovosten in deluje dobro (z žično povezavo).

Zaključek

Laserski enobarvni tiskalnik Samsung ML-2165W z brezžičnimi tiskalnimi zmogljivostmi se nanaša na proračunske naprave in ima vse prednosti in slabosti tega razreda. Hkrati je to ena izmed najboljših naprav v svoji cenovni kategoriji. In nakupovanje drugega ni vredno. Razočaran glede kakovosti.

Sorodne publikacije